Remélem lesz. Ha ezt kihagynák, akkor nagyot csalódnék.
Most néztem vissza, amikor a Super Dragon Ballokkal megidézték a sárkányt, ami nagyon jól nézett volna ki ,ha nem olyan pocsékul van prezentálva. Aztán eszembe jutott, hogy most a torna végén is látni fogjuk, de a mostani, jobb animációval és artal. Még egy dolog, amit várok ebben az arcban
Én arra leszek kíváncsi hogy az utolsó pillanatban amikor az U6nál mindenki ki esik mit fog csinalni Champa es Bills. Lessz e vajon egy utolsó mondata. Vagy Bills tesz valamit a testvere érdekeben.
Ez az, amit nem hagyhatnak ki a készítők Tenni szerintem nem nagyon fog tudni ellene Bills, de egy könnycseppet csak elhullat (Hogy aztán Champa röhöghessen rajta, miután visszahozták őket a gömbökkel )
Gondolom az U2 harcosainak árnya látszódik a füstben.
Amúgy most belegondolva, egyértelműen ki fog derülni, hogy U2 elpusztul e a 118.részben, vagy nem.
U6-ra nagy az esély, hiszen a legerősebb harcosaik már kiestek és "csak" a 2 namek van.
U2-nél viszont azon fog múlni, hogy Ribrianne és Rozie kiesik e a heti részben. Amennyiben kiesnek, akkor borítékolható, hogy az 118.részben végük, hiszen 3 gyengébb harcosuk marad. Viszont ha nem esnek ki, akkor tuti maradnak még, hiszen ha Gohan és Piccolo harcol a namekokkal, Goku és Frieza pedig a 3 gyengébb U2-es taggal, akkor nem hiszem, hogy belefér még a részbe egy Ribrianne/Rozie harc is.
Szerkesztette: xindrix - 2017.11.24. 09:10
Rejtett vágyam amúgy, hogy Ribrit még a torna végéig láthassam
A perverzióid máshol éld ki, légy szíves!
-------------
Ultra Ösztön:
Mellesleg láttam egy elméletet a master media-s fickótól, miszerint a következő történhet, illetve inkább úgy fogalmaznék, hogy az Ultra ösztönnel a következő a történet:
Gokut a legelső spoileres képeken piros/kék aurával láttuk félmeztelenül, de mivel ezidáig csak a kék aurát láttuk, valamint Whis is mondta, hogy Goku támadásait nem igazán tudja ultra ösztönben kivitelezni, csak védekezéseit, ezért az a következtetés, hogy a kék aura a védekező ultra ösztön jelenlétére, amíg a piros a támadásra utalhat.
Vegita jó eséllyel elérheti most a támadásos piros ultra ösztönt, mert ő inkább egy agresszívabb lényegű harcos.
Az ok, amiért Goku meg tudta ütni jirent az az, hogy neki is a piros, támadó ultra ösztön van a birtokában! Mivel azért ő jóval régebben ismeri, így feltételezhető, hogy Győzne egy Vegita elleni párharcban, de egy ilyen módon fúzionált Vegito legyőzhetné!
Rotcsa
Ez is jó elmélet! A fúzió még Vegitának is segíthet elérnie rendesen az Ultra szintet. Ezt már többször is írtam. Na meg hogy Goku és Vegita remek páros és megvan bennük az ami kiegészíti a másikat! Ezért is Vegeto a végső harcos számomra. Mindkettő tanulhat is még belőle.
Amúgy ha végre kiesne az U2 számomra az lenne végre a torna egyik legjobb pillanata. Főleg amikor megszabadulnak végre már a SM imitátoroktól.
Pár oldallal ezelőtt pont erről tárgyaltunk. Először én is azt gondoltam, hogy Vegitáé a támadói rész.
Azonban tudván azt, hogy a támadások a legnehezebbek a Whis által említett okok miatt, így esélytelennek tartom ezt. Ráadásul Beerusnak is a támadásoknál vannak hiányosságai. Ergó, kizártnak tartom, hogy Vegita elsőre támadói legyen, még ha egy álom lenne Vegetto.
Továbbra is azt prognosztizálom, hogy Vegita át fogja adni az erejét Gokunak. Még egyszer nem fogják ellőni a "Goku pihen és visszanyeri az erejét" forgatókönyvet és ez nagyon adja magát. És ami emellett szól, hogy egy teljes erejében lévő Goku könnyen az irányítása alá vonná az Ultrát, mintsem a mostani földről összekapart erővel.
Toppora majd rámegy Dermi, Goku meg Jirenre. Így összejön a Heroesben látott Freeza-Goku-Jiren trió a végére. Itt meg Dermi aljaskodni fog, hogy ő maradjon utoljára és kívánhasson. (Vegettonál pedig lehetetlen Freeza aljaskodása a végén, mert a létezésből is eltörölné Vegetto)
Nekem ez a jóslatom.
ui: Másrészt, ha lenne Vegita támadói Ultra, akkor nem létezne ez a piros aurás kép Gokuról. Ez ugyanis azt jelenti, hogy Goku el fogja érni ezt a formát, mert nem kapott volna promót, ha nem.
Sztem vmi váratlan csavar fog történni, gondolok itt arra, h pl nem kizárt, h pont Jiren ad az erejéből, mert végre talál magának méltó ellenfelet.
Sőt még az se biztos, hogy most fogják legyőzni Jirent, ne felejtsük el, hogy létszámmal is nyerhetnek Gokuék és eddig elég jól állnak.
Naná! Goku nak végső soron nem lenne más dolga, mint feltartani Jiren t, míg a többiek kivárják az idő leteltét. de persze nem csak Jiren van. Illetve ennyire nem hiszem, h egyszerűsítik a sztorit.
Nagyon már nem kell kitől tartaniuk. Ribrianne-t valszeg kibassza C18, Toppot lefoglalja Vegeta, Dyspo alig áll a lábán, miután szanaszét verte Hit. Más jelentős harcosról nem tudok a tornán.
Ha Jirent sikerül lefoglalni Gokuval, akkor kb már nyert ügyük van.
Az U4-ről még sok a talány! Nagyon magabiztosak. És hát az U3 is ott van még.
És akárhogy is nézzük ha Jiren beveti magát pár perc alatt kiszór lényegében mindenkit. Ellene tán csak Gokunak van esélye. Mégis mindenki őt akarja kiejteni! Nem a legjobb stratégiai húzás.
Mert hát nem féletlenül az számít ki a legerősebb hanem hogy kinek hány tagja marad meg a torna végén.