244. fejezet
"Fingerdestroyer kid"
Mikor Hawks ránéz Bakugora az az extra panel szerintetek mit jelent?
Elsőnek teljesen feleslegesnek tűnt, viszont másodjára Kamino jutott az eszembe. Lehet Tomura akar még valamit vele?
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
244. fejezet
"Fingerdestroyer kid"
Mikor Hawks ránéz Bakugora az az extra panel szerintetek mit jelent?
Elsőnek teljesen feleslegesnek tűnt, viszont másodjára Kamino jutott az eszembe. Lehet Tomura akar még valamit vele?
Szerintem az nem jelent semmit a Bakugos dolog.
De ha jól értem Hawks hazudik és azt várja, hogy Endeavor erre rájöjjön.
Finger destroyer pedig jó poén Bár azt is tudják, hogy azóta Midoriya is fejlődött csak az nem kapott olyan nyilvánosságot.
245. fejezet
Én, azért még mindig bizakodó vagyok, hogy nem történet szerint 4 hónap múlva lesz a nagy showdown, hanem eltolódik valami miatt, és Dekuék majd csak az iskola befejezése után győzik le végleg a ligát.
Nem szeretném, hogy 16 évesen legyenek a hős világ csúcsán.
Plusz, jó lenne őket látni dolgozó hősként is.
Vége lesz a mangának vagy mi van?
Ilyen nagy szabású arc és igéret csak a mangák végén szokott lenni. 100 ezer gonosztevő van nem tudom hány hős ellen de szerintem a hősök nincsenek 100 ezren.
Ráadásul Midoriya még nagyon az ereje elején van erre az egész úgy hangzik mint egy final boss harc.
Csak én nem tudom elképzelni mi az amitől az egész gonosztevők szövetsége széthullik. Szóval ez egy húúhaaa fejezet volt.
Szerintem ha finálé is lesz, akkor is csak a manga első felének. Mint, ahogy volt egy hasonló a Narutoban meg a One Pieceben is. Az első szakasz lezárása max. Arra tippelek, hogy a hősszakma meggyengül és az országban elszaporodik majd a bűnözés.
Nem hinném, hogy Midoriya ilyen hamar elsalyátitaná a One for Allt 100%-ra meg a mellékképességeit, mikor még csak az elsővel ismerkedik. És abban biztos vagyok, hogy a manga végére egy már kimaxolt Dekut fogunk kapni.
Egyet értek vegel2014 kollégával. Az az elméletem hogy a gonoszok nyernek és Endeavort fogják okolni hogy nem elég kemény meg number 1. mint All Might volt. Ez így nagyon konkrét elképzelés de van egy ilyen érzésem
Remélem tényleg csak ilyesmi lesz és nem a manga konkrét lezárása.
A manga úgy kezdődik, hogy Deku elmeséli nekünk, hogyan lett a legnagyobb hős.
És be lett lengetve, hogy megismerjük a korábbi one for all használókat sőt Deku el is sajátíthatja az erejüket.
Csak túloztam fent, mert ez egy akkora nagy "háború"-nak ígérkezik ami ritkán van.
Szóval nem hiszem, hogy vége lenne most a mangának. De akkor mi lehet a megoldás?
Az igaz, hogy az elmúlt időszakban sokat edzett Deku is míg ment a gonosztevős arc. De a 20%-ról most túlzás lenne még egy 50%-is szerintem a többi meg nem jelentős ugrás.
Az egyik probléma a létszámfőlény, nem tudjuk hányan vannak a hősök, de szerintem nem volt még olyan, hogy ennyi gonosztevő állt volna össze egy célért.
A másik, hogy Dekunak Tomura ellen kéne harcolnia és jelenleg az utóbbi elég nagy magasságokba lépett Dekuhoz képest.
Szerintem az egyik lehetőség, hogy elérik, hogy szétessen a gonosztevők szövetsége igy nem lenne nagy háború.
A másik pedig lesz nagy csata, de valahogyan győznek.
A harmadik pedig amitt ti is irtatok, hogy a gonosztevők legyőzik a hősöket és átveszik a hatalmat sőt annyi lenne szerintem akkor a két Number One heronak. Ahh mondjuk gonoszabb ha csak Endeavor hal meg és AFO meg csak nevet azon, hogy All Might tehetetlen és nem tud semmit tenni.
A következő 2 évben All Might folyamatosan eddzi Dekut és visszatérnek, hogy a hősök újra győzhessenek...
Mondanom se kell, hogy szerintem az első lehetőség a legvalószínűbb Bár lenne értelme egy time-skipnek is.
A time skipre én is kíváncsi leszek,már ha lesz . Én úgy tudom elképzelni hogy Deku és All Might elmennek edzeni és a többiek a suliba erősödnek. Aztán Deku vissza tér a harmadik évre és valami vizsgát kell tenni és folytassa az UA. Nyilván nem maradhat el hogy mindenki 1-2 év alatt annyit változón kinézetben mintha legalább 5 év telt volna.
Szerintem csak abban az esetben lehetséges bármiféle time skip vagy a gonoszok győzelme és hatalomátvétele ha ezzel az arc-al befejezik az "academy" részt és új címen folytatják a mangát. Én úgy gondolom, hogy a cím azt jelenti, hogy végig követjük Deku teljes 3 évét az UA-ban, vagy legalábbis a fejlődését az iskolán belül. Ha megszűnne az iskola vagy elhagyná azt, az magával vonná a cím változtatást. Legalábbis nekem ez a véleményem.
Nem tudom én sem, de azt igen, hogy egy igen érdekes arc kezdetén vagyunk
És szerintem az elmúlt időszakban Bakugo meg Deku is tanult új dolgokat. De látnék tőlük egy jó kis közös kombót.
Szerk: Kint a legújabb fejezet!
Valaki segítsen mert ha azt olvastam amit gondolok nagyon nagy baromság...
Basszus nagyon nagy dolgok lesznek még itt, kezdem úgy érezni hogy Toura egy kiscsit túl erős lesz, már. Már ezzel a power uppal is bitang erős lett, de hála a dokinak, mostmár erősen túlzás.
A fejezet nagy pozitívuma pluszban, hogy kaptunk végre magyarázatot a 3. gyakotlatos történetszál értelmére.
Valaki segítsen ki ha én valamit rosszul értettem
De fiúk és lányok elég nagy katyvasz ez igy...
Szóval lesz háború 4 hónap múlva. De a top10 és az összes többi hős végül is ugye lehet kevés lesz.
Erre az a terv, hogy feltornázzák a mostani hivhatjuk már őket másodéveseknek mert azt hiszem japánban januártól vagy márciustól már azok lesznek. De nem nagyon foglalkoznak a végzősökkel akik még jobban erősebbek mint ők.
Bár az igaz, hogy Deku, Bakugo és Todoroki a három legerősebb az osztályban. De négy hónap alatt mit tudnak elérni?
Deku esetében az a reális ha mondjuk eléri 20%-ról az 50%-os OFA-t, de akkor nagyon kemény edzésnek kell lennie. De az még mindig kevésnek bizonyulhat a főbossunk ellen.
Amit én láttok, hogy most kapott All Might egy fekete zászlót. Mivel már úgy nézz ki nem tud túl sok mindent tanítani Midoriyanak Tomura pedig mindenáron elakarja pusztitani. Ez lesz Dekunak az utolsó szikra és majd az OFA-n keresztül tud dumálni vele is. Amilyen erős Shigaraki nem vagyok benne biztos, hogy Deku lesz a fő ellenfele, de vele is összefog akadni valószínűleg.
Ez nagyjából oké mondanám, hogy kaptunk egy közepes fejezetet. De kiderült, hogy a doki Shigaraki-ból is csinál nekünk egy AFO-t. Ami várható volt egyszer csak AFO-tól vártuk volna nem a dokitól. Bár amugy végül is mindegy ha All Might képes volt AFO ellen felvenni a harcot úgy, hogy az 10 féle képességel támadta neki meg csak az OFA volt.
DE ami nagy baromságnak tűnik most én értettem félre, de Shigaraki megtudja majd szerezni a OFA-t???
Vagy arra gondolt, hogy képes lesz elpusztítani?
Mert megszerezni nem tudhatják mi rá a módszert és Deku engedélye nélkül és gonosz szívben nem kristályosodhat ki elvileg szóval nem értem. Ha meg lesz is neki az sokkal gyengébb lesz mint a Deku féle mivel számít hány elődöd volt.
Vagy azt olvastam külföldi fórumokon, hogy valami saját verziója lehet ugye ami majd felerősíti a képességét.
Párszor elolvastam kétféle angol verziót is, és még mindig nem egyértelmű mit is mond pontosan a doki.
Az egyiknél Shigaraki megszerzi az OFA-t (vagy legalább valami hasonló fejlődő képességet), illetve arra utal a szöveg, hogy a AFO is továbbadás elvén működik.
Míg a másikban, a képességek, ahogy születnek a generációk, egyre erősebbek és komplexebbek lesznek, és ez egy idő után azt jelenti, hogy nem lehet őket kontrollálni. Ennek a megakadályozását jelenti a képesség szingularitás, amit a doki kutatott.
Általában nem így szokott lenni, de most hajlok a második, manga streames verzió felé.
De a manga stream verzióban arra utalna, hogy ha túléli a négy hónapot akkor annyira felerősödik a képessége, hogy képes lesz legyőzni még a one for allt is?
Azt a képességet amit soha nem tudtak legyőzni. Gondolom ezt jelentené?
Aminek mondjuk nagyobb értelme lenne
Bár ha még tökéletesen tudná irányítani is ezt a képességet, szerintem Deku akkor is előnyben lesz ha ő is kimaxolja a sajátját.
És ott van az ütőkártyánk Eri-chan. Ő visszatudja hozni Miriot, segíthet Dekunak 100%-on használni a képességét vagy én még mindig ott érzem All Might-ot is.
Elméletben All Might a teste miatt nem képes használni már a One for Allt, de ha Eri visszafordítaná a testét a sérülés előttre szerintem újra ott lehetne a frontvonalban persze erre elég kicsi az esély de bármi lehetséges
Ugrás a fórumra: |