Azt ne felejtsd el, hogy a fillerekbe is beleszól Kishimoto, és végül a végeredménybe is, szóval neki is van hozzá köze ahhoz, hogy ilyen jellegű lett Rin.
Ha neki nem tetszett volna, újra alkották volna.
Naruto és Naruto Shippuuden anime
Nem lennének rosszak ezek a részek, ha nem lennének ezek a kinzó időhúzások. Bíztam benne, hogy a vége pörgősebb lesz és előre félek, hogy az ezutáni részekben mennyi lesz a visszaemlékezés és időhúzás. Ha lehet, akkor inkább egy egész rész legyen időhúzó, ne a fontos jelenetek legyenek ezzel elrontva. Összegezve azért a rajzolás kissé javult, csak az idóhúzáson változtathatnának.
Ha maga Kishimotó szól bele az animébe és ő mondta milyen legyen Rin akkor nincs azzal semmi gond! Még jó is így. Tényleg kevés infó volt róla a mangában. De amúgy tegyük hozzá, hogy kezdetben még az animében meg a mangában is úgy tüntették fel Rint mint aki Kakashiba szerelmes. Csak később az Obitós "én vagyok a megvétett jófiú "hokage"" azután lett ilyen jóban közelebbiben Obitóval.
Na a mi még hátra van kb 8 rész és 13 fejezet. 1 rész kb 2 fejezet szóval lesz még itt visszaemlékezés.
Biztos ez, goku?
https://p1.picsto...
Látom te is KM playert használsz. Ez amúgy pontosan hol is volt?
És szerintem igen. Emlékezz csak kezdetben Obitó mikor hajtott volna Rinre vele lett volna ő Kakashi után ment. pl Neki rendezett bulit mikor előléptették. (ekkor volt hogy Rin elhívta Obitót aki azt hitte hogy randi virágot is vitt erre ott kiderül Kakashi ünnepsége) Meg még volt 1-2 ilyen. Csak később mikor Obitó kezdett jobban előtérbe kerülni az ő szemszögéből akkor jött már inkább az hogy nem lehetett olyan közömbös iránta.
Igen KM playert használok, de a képet Indavideóról fotóztam.
A mondat, amit a képen is olvashatsz, az Obito "halála" után zajlott le és Kakashinak címezte Rin. Tessék utána járni.
NS 119-120 - Kakashi Gaiden részek.
Személy szerint ezt egy forgatókönyv bakinak tudom be, ha tényleg úgy akarták alakítani Rint, hogy érzelmileg Obitóhoz vonzódjon.
Amúgy most hogy nézegetem vissza unalmamban érdekes dolog jutott eszembe: Honnan a francból tud Kaguya Indráról és Ashuráról? És ezt nem úgy hogy Zetzu mondta neki. Hanem úgy tudta hogy ők Rikudou gyerekei. Ez akkor volt amikor meglátja a kezükön a nap és a hold pecsétjét
Goku, lusta vagyok visszaolvasni mit írtam így ink leírom még 1x.
Rin, Obito halála után is Kakashiért volt oda, és épp azt próbálta neki elmondani. Viszont a mostanában zajló fillerek alatt épp ennek ellenkezőjét látjuk. Zavar van az erőben. Forgatókönyv baki.
Derex, igen ez logikus magyarázat az ismeretséget illetően.
Ami még furcsa, de mikor aktuális volt elfelejtettem leírni, hogy milyen aranyosan megdumálták Ashura, Indra, hogy reinkarnálódni fognak... Not bad
Azéé ez nem olyan, hogy eldöntöm holnap milyen színű zoknit húzok fel.
Ez a "- Indra aszonta reinkarnálódni fog... ; - Akkor én is!" párbeszéd kissé komikusra sikerült. Elvártam volna valami hat út technikát, amire rá lehet ezt fogni, de az, hogy elhatározom magam... Ez kész vicc volt sajnos. :/
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Ebben a gagyi minőségű manga elején Borutonak van Byakuganja, de az olyan beültetett jellegűnek tűnik, nem? /Kakashi esete/
Csordogál benne a Hyuuga vér, de közel se olyan erősen, hogy feltudja ébreszteni a Dojutsuját.)
DereX Lehet ebben a beleolvadásdiában valami de akkor miért beszélgetnek később. Szóval ezt nem hiszem. Talán tényleg az volt hogy figyelte a világot a túloldalról, de ki tudja. Hátha van valakinek jobb válasza.
Amúgy meg ez a Kombinációt mondom én is már mióta. Jó alkalom egy új Kaguya erejének képességeinek újjászületéséhez. Bár én ez nem hiszem, hogy lesz ilyen benne ha lesz is gyerek az is a végén. ami meg még nem is biztos hogy eljutnánk odáig. Pláne hogy hígult már a várvonal. Igaz mindegyik megvan de mindből csak egy kicsi.
itachi01 Na így teljesen érthető. Ez nekem is a kérdőjel, hogy tényleg Kishimotó írja ezeket vagy tényleg baki vagy már ez sem fér össze.
A spoillerre meg annyit hogy i tudja semmit nem mutattak még belőle, de megvan benne a vérvonal és lehet valami spéci erő (látni a tetkót) segíti elő. Na meg ez csak a jobb szemében van nem hinném hogy beültetett lenne, de neki is van vágása mint Kakashinak szóval ki tudja ez mind még találgatás.
Jó kis rész volt a mai is. Az emlékezős rész még úgy ahogy bele is fért.
Amúgy az előbbi hozzászólásban van némi igazság. Valahogy tényleg nagyon erősnek és igen különlegesnek néz ki a kés Obitó féle M.sharingan és az erejük, képességeik. De amúgy elvileg akkor is a Rinnegan a legerősebb és még sokkal erősebb teszi a tulaját.
De amúgy mire juthatott volna Obitó a 2 M.sharinganjával? Sokra de meg is vakult volna.
Bár ez szerintem inkább spoiller, de nem emiatt lesz Kakashi a 6. Hokage, hanem az egyéb képességei tudása tapasztalata miatt. Ez amúgy is Onitó ereje és képessége ami lényegében eddig tartott.
Amúgy egy kicsit azért szerintem érdekes hogy míg más kagék az 5.-6.-nél járnak a hokage már a 7. lesz. így valahogy már nem is olyan menő pláne ha ilyen gyorsan váltják egymást.
Szerintem teljesen logikus. A Tsuchikagék és a Raikagék szinte kivétel nélkül öreg korukig Kagék maradtak. Előbbinél a 4. van porondon, utóbbinál az 5.
A Mizukagék közt volt, aki nagyon fiatalon hunyt el. Közülük jelenleg a 6. uralkodik. A Hokagéknél szintúgy hasonló a helyzet.
De bakker, emberek! Ez még mindig az anime topic! A francért kell spoilerezni! Engem is jól belerántottatok.
Ugrás a fórumra: |