Nem azért de a ninja tech eszközök is erre képesek. Legalábbis egyesek. Képesek elnyelni a technikákat majd újra visszaküldeni azt.
Boruto manga
"Furcsa az,hogy ilyen könnyen szert tettek erre"-Ezt pont arra értettem,hogy eléggé érdekes,hogy a "kara" nevü szervezetben a ninja eszközök is képesek erre.Legközelebb pontosítok.
Szerintem nem érted a helyzetet pedig Naruto is elmondta hogy infót próbál szerezni tőle ezért nem harcol 100%-on. Ez az erejének max fele lehet kb amit láttunk. Nem gondolhatod hogy 1 fejezet alatt lenyomja hogy aztán elpusztítsa a saját gyerekeiket akik pár méterre vannak. Ha valódi erőket vetne be lerombolná az egész területet. És azért ne feledjük el hogy nem tudunk kb semmit ezekről a fószerekről. Az hogy Naruto FIATALON hogy állta meg a helyét, megjegyzem nem is egyedül hanem 4-en gyakorlatilag Kaguya ellen nem jelenti hogy soha többé nem lehet erősebb vagy hasonlóan erős ellenfele. Egyébként szerintem ez a banda egyértelműen az a brigád akiktől Kaguya is tartott mert fentebb is írta valaki hogy Momoshiki új külseje nagyon hasonlít rájuk és ezzel egyet tudok érteni. Nekem Momoshiki se tűnt úgy mintha ő vezető lenne.
Ez így van. Most a jelenlegi részről beszéltünk.
Amúgy meg a Gai vs. Madara meccsen nem feltétlenül hoznám ki Madarát győztesként. Csak annyi hogy ő kicsit tovább bírta mint Gai. Ha Gai tovább húzza biztos ő nyer és Madara is éppen csak megúszta élve milyen erőnek hála.
De amúgy nekem már nagyon nem tetszik hogy mindig az a kifogás hogy Narutó nem használhatja a teljes erejét. Így viszont ennyi erővel minek is harcol ha csak úgy tudna győzni ha mindent bele ad.
De amint mondtam is ne kelljen már neki teljes erő erőt az milyen harchoz (erős ellenfelekhez) vezetne a jövőben akiket meg Borutónak kellene legyőznie. Ő meg még sehol sincs Narutóhoz képest.
Kaguya meg a saját klánja ellen készült nem ezek ellen. Ők olyankor még sehol nem voltak. Legalábbis eddigi infók szerint.
Igazából Madara semmit sem csinált Gai ellen.Igazából semmilyen jutsut,semmilyen technikát nem használt ellene,kivéve,hogy a gudodamával védekezett.Még így is rengetek segítséget kapott Kakashitól és Minatotól.Egyébként nem értem,hogy miért írjátok le a halál kapu technikáját.Az 5 kage tízszeres erejével bír.Gai apja majdnem kiírtotta a Hét ködrejteki kardforgató egyik generációját mikor ezt a technikát használta.Madara meg élvezte a vele való harcot és a legtöbb ütést meg nem is próbálta kivédeni (ami nagyon is azt bizonyítja,hogy felakarta mérni az erejét).
"A Hashiramával folytatott harcok óta nem voltam ilyen izgatott! Tudsz még táncolni,ugye? Remélhetem,hogy van még valami más támadás a tarsolyodban? Szórakoztass még egy kicsit!"
Másodszor pedig ott volt Himawari,Boruto és Kawaki.Mit gondoltál,hogy extrém párbajt fog a csajszival vívni,miközben 3 darab gyerek van mellette?"Mindig ez a kifogás".Vagyis jobb lenne ha bijuu bombákat eresztene el a közelben,hogy még a gyerekeknek is baja essen,de még a falut is lerombolja?Logikus következtetés volt,hogy a gyerekektől nem fog tudni normál módon harcolni.
Madara nagyon csúnyán lebecsülte Gai-t és ha nincs szerencséje ki is kapott volna tőle.
Másodszor fent már egyszer beszéltük miért nem használta a teljes erejét akkor miért kezded előlröl?
"Amugy meg azért nem használja a teljes erejét mert a csaj képes jutsukat elnyelni és visszaküldeni rá szóval hülyeség lenne Bijuu bombát vagy erősebb Rasenget használni igy nagyjából csak a közelharc maradt."
Amúgy tudjátok nagyon ironikus ilyen lekicsinylő kommentet olvasni egy Dragon Ball avatáros embertől. Én is szeretem a DB-t de az pont arról szól amit itt nem szeretsz a Narutóban @goku5. Goku gyakorlatilag direkt nem használja sose a teljes erejét mert szereti a harcot. Ergo nem is gondolkodik. Naruto meg pont az ellentettje. Ő reflexből gondol másokra, ez neki olyan mintha levegőt venne. Ezért fogja vissza magát. A csajt se akarja megölni, ha csak ketten lennének akkor se tenné meg. Ő nem ilyen és kész.
Amúgy meg ha DB fan vagy akkor az pláne megtaníthatott arra hogy erősebb ellenfél mindig van. Tökmindegy hogy anno te voltál egy Isten, mert mindig jön egy Isten 2.0.
Jeager:"Madara nagyon csúnyán lebecsülte Gai-t és ha nincs szerencséje ki is kapott volna tőle. "
"A Hashiramával folytatott harcok óta nem voltam ilyen izgatott! Tudsz még táncolni,ugye? Remélhetem,hogy van még valami más támadás a tarsolyodban? Szórakoztass még egy kicsit!"
Ebből neked az jött le,hogy lebecsüli őt? Ő maga megmondta,hogy utoljára Hashimarával folytatott harcok miatt volt ilyen izgatott.Ebből te hol látsz olyat,hogy lebecsüli őt?Aztán meg kinevezte őt a legerősebb Taijutsu használónak.Nem becsülte le őt még véletlenül sem.
"Másodszor fent már egyszer beszéltük miért nem használta a teljes erejét akkor miért kezded előlröl?
"Amugy meg azért nem használja a teljes erejét mert a csaj képes jutsukat elnyelni és visszaküldeni rá szóval hülyeség lenne Bijuu bombát vagy erősebb Rasenget használni igy nagyjából csak a közelharc maradt."
Csak példának hoztam fel a bijuu bombát mint olyan technika ami a körülötte lévő környéknek is árt.De szerintem ez elég egyértelmü volt
Én soha nem becsültem le vagy néztem le a 8 kapu technikát. Igen is elismerem. Ezért is írtam hogy szinte azt a meccset Gai nyerte meg. Madara meg nem is mindíg tudott ellene védekezni még ha akart volna se. Ő becsülte némileg alul és túl a saját erejét. Azért is járt úgy a végén ahogy.
Amúgy megjegyezném, hogy a gyerekek figyelmeztetve lettek több ízben is hogy távozzanak. Sőt ő maga is csinálhatna pár klónt és elvihetné őket. NA és az is hogy el tud nyelni technikákat tényleg nem segít neki. De akkor is ezek miatt nem használja a teljes erejét. Közelharcban is jó Narutó és pont Gait és a 8 kapu miatt tudjuk közelharcban is lehet hatalmas erőt és gyorsaságot használni.
A Gokuk avatár nem véletlen. ( na meg csak egyet használhat az ember van itt OP avatáros is) Régi nagy kedvenc. Sokat is tanultam belőle. De Goku se volt Soha hülye hogy lebecsülje az ellenfeleit. Szimplán szeret harcolni erős ellenfelekkel. És igen enki nem kell aggódnia a környezete miatt.
Madara sosem becsülte le Gai-t.Ő maga nevezte ki őt a legerősebb taijutsu használónak.Ez az "enyhén" lenéző beszéd Madara stílusához tartozik,tehát ez nem jelenti azt,hogy lebecsülné őt.De mind1,ez nem tartozik a Borutóhoz,hagyjuk meg más topicba ezt a témát.
Rikiya először is a nevem Jaeger nem pedig Jeager.
Másodszor attól, hogy valaki izgatott nem azt jelenti, hogy komolyan veszi a harcot. Abban az állapotban kb sebezhetetlen volt Madara csak szórakozott Gai-al kiváncsi volt milyen erős. Ha komolyan vette volna akkor nem lett volna esélye majdnem Gai-nak megöli őt, de mindegy.
Naruto nem fog szerintem rasengant vagy bijuu bombát használni és nem a gyerekek miatt hanem mert egyszerűen az ellenfele képes lenne rá visszaküldeni szóval semmi ételme...
Ugrás a fórumra: |