A fejezetről:
Nem szokványos csak kb ez volt Zamasunál is

Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
A fejezetről:

Tapion-sama írta:
A "Victory" Uchida-val (DBS manga szerkesztője) készült interjú alapján "trollkodás" volt a 8 oldalas skicc közzététele, és a 9. oldalon egy elég nagy fordulatszerűség várható.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Rotcsa: Szerintem is le fog telni neki fél óra múlva, de kétlem, hogy Moro ki fogja várni. Ő ugyebár képes túlélni az űrben, Goku nem, így szerintem a következő lépés az lesz, hogy felrobbantja a Földet.
Ezzel így el is jutunk az F, mint feltámadásos deja vu-höz, de itt biztosan nem lesz idővisszatekerés.
Konkrétan arra gondoltam amúgy, hogy Vegita a Földről tudná-e leválasztani a képességével, bár kétlem, hogy ennyire egyszerű lesz.
Jaeger: Azért nem teljesen Zamasu-s végjáték, ott nem volt a Galaxis vége ennyire közel.
Én egyébként nem akartam elhinni a Merus-os elnyelős spoilert, azt hittem fake, sajnos tévedtem, viszont azzal, hogy a teste nem bírja, szerintem a lehetőségekhez képest jól oldották meg a dolgot. Nekem ebből egyébként az is következik, hogy kb. ez történne Buu-val is, ha el akarná nyelni Gokut meg Vegitát. Úgyhogy komolyan lövésem sincs, mi lesz ennek a vége, azonkívül, hogy Vegita még tuti fog jönni. Azzal viszont még biztosan nem lesz vége szerintem. )
De amugy:
Szerintem viszont simán benne van az idővisszafordítás is. Mivel azt mondták ez a Climax akkor nem lehet hátra még 5 fejezet, hogy egy komolyabb probléma kialakuljon pár fejezet és vége elvileg.
pruzsi írta:
Balage3000:
niniGoku képes túlélni az űrben
[img]https://s1.dmcdn.net/v/CQnza1MMbwnyU8PL0/x1080[/img]hisz ott harcolt bils ellen is ergo dont need oxigén
pruzsi írta:
Balage3000:
niniGoku képes túlélni az űrben
[img]https://s1.dmcdn.net/v/CQnza1MMbwnyU8PL0/x1080[/img]hisz ott harcolt bils ellen is ergo dont need oxigén

)
)
De Jaco nem merné megtenni. Értem én, hogy arról szól a manga, hogy Goku mindenkivel jóbba akar lenni, de nem lehet mindent két csoportra osztani, hogy jó vagy rossz. Meg ez igy elég sablonos, hogy Gokut mindenki átveri aztán koppan állandóan. Átverte Frieza, Átverte Cell, Buu-ra nem emlékszem igazán, aztán megint Frieza, aztán Zamasu mert túl naív volt szóval ezt gondolom.
| Ugrás a fórumra: |