36. fejezet
Ardd szerintem jól meg van írva. Nem hazudott semmiről, hisz az igazában, és a Taizai olvasók is tudják, hogy meg lehet őt érteni. Egy Nezuko helyzetet próbálnak ráerőltetni, de semmi oka nincsen rá, hogy félreálljon. Nem tudják neki garantálni, hogy nem fog megismétlődni a tragédia. Ki vállal felelősséget a démonok fajtája által elkövetett bűnökért? Hogyan nyugodhatnának békében az áldozatok vagy a lesújtott szeretteik, ha békében élnek a démonok ezen a helyen?
Egyre inkább csalódott lennék, ha Sin tényleg Lancelot lenne. Egyszerűen nehezemre esik elhinni, hogy ennyi mindent tud, mint egy mentor, de közben egyidős papíron Percivallal, és gondolom a többi Apokalipszis Lovaggal is.
----------
37. fejezet
Értem én Percival logikáját, de szerintem a helyzete Ironside-dal nem összehasonlítható a démonok által okozott felbecsülhetetlen pusztítással. Elég lett volna, ha azt mondja, hogy neki nem ártottak semmit a falubeli démonok, így nem köteles egyetérteni Ardbeggel. A barátságos duma nagyon nem hiányzott.
Legutóbb a Fecsegő tipegők még nem így néztek ki...
Az elöljáró minden bizonnyal nem más, mint Gowther.
Szerkesztette: Bastian - 2021.11.04. 14:21
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."