Én várni szoktam a besorolóval. Legalább 2-3 hónapot, mert a legtöbb hülye gyerek általában azonnal neki ugrik a rankednek, amint módjukban áll. Másodszor pedig még bőven van hibalehetőség a rendszerben ilyenkor, én pedig nem szívesen kockáztatok. A normalokat pedig ritkán élvezem annyira, mint a rankedeket. Utóbbi mellett nálam egyedül az szól, hogy tét nélküliek, semmi egyéb. Ezeket pedig különféle divíziókban lévő ismerősökkel játszom, ami azt jelenti, hogy néhol roppant szélsőséges az eltérés a tudásukat illetően, és az ellenséges team is vegyes ismeretekkel rendelkező emberkékkel lesz megtöltve. Az utolsó játékaim meg különösen olyanok voltak, hogy néhány teljesen kezdő haverom is bekönyörögte magát hozzám. Számukra viszont még a minion spawn előtti tornyok is életveszélyesek voltak, annyira nem konyítottak a játékhoz. Így aztán nem csoda, hogy inkább a rankedek után vágyakoztam; amik alatt megint csak összeakadtam a kellemetlen jelenségekkel. Roppant mód hiányzott az az érzés, amikor a meccs nem alapvető hibákon állt vagy bukott, hanem tényleg, mindent beleadva, vért izzadva küzdöttünk azért, hogy betörjük az ellenséges csapat nexusát.
Egyébként hidd el, bronzból és silverből nem nehéz a kijutás. Akármennyire fájdalmas ezt olvasni, de alapvető tudást igényel, semmi extrát. Ha a játék alapjaival tisztában vagy, és az általad használt bajnokokkal is jól bánsz, tudod kezelni őket nem csak a képességeket, de a buildelését is beleértve, akkor nincs nehéz dolgod, mert az ellenfeleid sem rendelkezhetnek sokkalta nagyobb tudással mint a csapattársaid, akiket agyba-főbe szidsz. Persze mindenkinek más szinten van a logikája, a problémamegoldó- és helyzetfelismerő készsége, a reflexei - ezek szintén nagyon fontosak. A problémák inkább ott kezdődnek, amikor olyan ellenfelekkel találod szembe magad, akik hasonló képességekkel rendelkeznek, mint te és tudják kezelni a kialakult helyzetet. Őszintén szólva, ma már a gold és plat sem olyan színvonalon fut, mint 3-4 évvel ezelőtt.
Szerkesztés: Hát erről ennyit. Nem fogom tudni letenni, amíg újra ki nem rageltet.
https://www.youtu...Zpr8_enwvE
Szerkesztette: Sasha - 2018.02.20. 20:39
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.