Ezzel csak az a gond, hogy az ellenfelek Buu testében lesznek. Szabályzat szerint, a legyőzötteket ki kell taszítani a ringből.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
JA ja! Tényleg az a baj, hogy hiába vannak Buu testében attól még a pályán vannak, és az számít legyőzöttnek akit kilöknek onnan.
Max begyűjt egy csomó valakit harcol az erejükkel a végéig majd kiugrik velük a ringből így azokat addig felhasználja majd kiüti őket. Igaz odamegy pálya széléhez és kiköpdösi őket a ringből.
Kzo, hagyjál már ezzel a labirintussal. Semmi ilyenről szó sincs. Ez harcművészeti torna lesz és nem logikai feladvány, juss ki a labirintusból címen.
Egy rohadt nagy búgócsiga lesz, ami forogni fog. Valószínűleg a forgás miatt az elején a leggyengébbek azonnal kis is repülnek a ringből, inkább akik a szélén állnak.
Max 1-2 szemely fog igy kiesni,nemhiszem,hogy sokan csak azert kiesnek mert forogni fog. De lassan kezd kialakulni a palya,igy hamarosan ki fog derulni,h mekkora lesz es,h milyen gyorsan fog forogni ha egyaltalan forogni fog.
Buura visszaterve nem fog senkit ugyse elnyelni,mert ugyse ugy lesznek legyozve a ellenfelek,foleg Toppo es Jiren,h majd jon Buu es elnyel mindenkit.
KingBradley írta:
Ha megfigyeled, Dyspo igaz, hasonlít Beerus ra. Ám vele és Champa val ellentétben neki, ragcsalohoz hasonló metszofoga van. Míg a másik kettő, a szemfogaival inkább macskára hajaznak.
KingBradley írta:
Ha megfigyeled, Dyspo igaz, hasonlít Beerus ra. Ám vele és Champa val ellentétben neki, ragcsalohoz hasonló metszofoga van. Míg a másik kettő, a szemfogaival inkább macskára hajaznak.
Szerintem attól még egy fajról van szó. Mert túl nagy lenne a hasonlóság. Emberek közt is van rágcsálókéra emlékeztető fogazat, mégis emberek. ☺ És ne feledjük, hogy itt most humanoid fajokról van szó, nem rágcsálókról és macskákról. ☺
Az is érdekes lesz még a ringel kapcsolatban, hogy ha valahol a közepe felé küzdenek, és kiüti az egyik a másikat, akkor neki még szenvednie kell azzal, hogy elvigye a szélére és ledobja, és míg ezt teszi tuti nem tud harcolni, vagy lesz egy harcos aki a kidobás előtt fog belé kötni...
Minden esetre sztem nem lesz olyan, hogy valaki meghalna... Ez már kiveszett a Superből
Közben eszembe jutott egy teória... Feltehetően tényleg az lehet, hogy Dyspo annak az univerzumnak a testvéréből származik, amelyikből Beerus és Champa. Ez megmagyarázná valóban azt, hogy miért nagy a hasonlóság, de mégis miért vannak apró különbségek, mint pl. Cabba különbözik a mi saiyan-jainktól. Simán lehet hogy Beerusék nem a 6-os vagy 7-es univerzum szülöttjei. Gondolom az igazság ligájának nem feltétele, hogy a 11-es univerzum szülöttjei lehetnek csak tagok. Így kerülhetett oda a csaj Broly. Viszont a tornán a saját univerzumában harcol mindenki, ez magyarázza, hogy a csaj látható az egyenruhában, de látható a 6-os univerzum saiyan szerkójában is. Lehet Dyspo ugyanúgy került oda.
Ez a C17es jövőheti rész elég "filler" szerűnek érződik és tudom hogy itt nincs kifejezetten filler és lehet jó is lesz, de most úgy vagyok vele, hogy C17-et szívesen látom, azt is hogy mi történt vele, hogy hogyan végzi a munkáját, mennyit fejlődött, de ezeket a űrlényeket én szívesen kihagynám. Aztán lepődjek meg és legyen ez a 2 kedvenc részem a superből
Piccolos/Gohanos edzős részt várom a legjobban, remélem abban a részben más nem is lesz.
Tienre is kíváncsi vagyok, de remélem azt is letudjuk 1 részben. Szívesen megnéznék még a torna előtt egy U6os vagy U11es, készülődős részt is.
Ugrás a fórumra: |