Azért Dany keményen tolja. A sárkányok után, már élő biológiai fegyvere is van.
Filmek & sorozatok
Hogy kicsit megtörjem a GOT egyeduralmát a topicban
http://www.origo....etese.html
Állítólag a fiatal Ned-et játszó színész azt nyilatkozta, hogy az évadzáróban még szerepelni fog...szóval szerintem nem kell feladni azt a Lyannás szálat Csak éppen úgy időzítik, hogy a lehető legnagyobbat üssön, mert ez akkor is fog ütni (nemcsak nekünk, hanem főleg a karaktereknek- Brannek, Jonnak, stb.), ha gyakorlatilag tudja már mindenki.
Abban nagyon bízom, hogy Jorah nem talál gyógyírt. Teljesen irreális disney feelingje lenne. Stannisnek valahogy sikerült, csakhogy azt azonnal elkezdték a világ legjobb orvosai, ugyanis Stannisnek gyakorlatilag korlátlan vagyona volt. Na most Jorahnál ez egyik sem áll fenn. Ha csak nem folyamodik valami mágiához...
De egy önfeláldozást várok én tőle már régóta. Ma is láthattuk. Az önfeláldozások szépek
Brannél én is Benjent remélem Valakinek fel kell tűnnie ott, teljesen irreális, hogy saját maguk szökjenek meg.
Mindenesetre egyre jobb az évad, ha így folytatódik, tényleg a legjobb lesz. És biztos véletlen, hogy Dorne már négy rész óta nem szerepelt Több mint valószínű, hogy rájöttek, hogy tavaly annyira fos volt a szál, hogy inkább kivágták az egészet a kukába. Lehet még így jobb is, mintha minden második részben velük kellene szenvednünk, ahogy Doran ellen mennek.
Brienne pedig megy le Zúgóba. Az az érdekes, hogy most jön a 6. rész, Jamie most fog nyíltan nekimenni a Főverébnek (az előzetesből ez jön le, legalábbis), remélem, hogy ezt a szált ezzel le is zárják. És akkor ilyen gyorsan le lesz zavarva, hogy háborúba is megy? Hiszen láthattuk a trailerben, hogy Lannister páncélban, Lannister táborban Lannister sereget vezet. Több mint valószínű, hogy Zúgó ellen...habár Dorne is ott van eshetőségnek, de kétlem, a könyv és a trailer miatt is.
Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. Mármint azonkívül, hogy Jon biztos, hogy leveri Ramseyt Az, hogy hogyan, az lesz érdekes. Mondjuk Szellem megehetné, a kutyáival együtt. Csakhogy tisztán, szadistán és kajánul élvezhessük, hogy az arcunkba tolják, hogy egy piti Bolton mit ér egy Stark és egy igazi Stark rémfarkas ellen.
Habár ha Sansa megnyúzza, én azt sem bánom.
Jon97 írta:
Mondjuk Szellem megehetné, a kutyáival együtt. Csakhogy tisztán, szadistán és kajánul élvezhessük, hogy az arcunkba tolják, hogy egy piti Bolton mit ér egy Stark és egy igazi Stark rémfarkas ellen.
Habár ha Sansa megnyúzza, én azt sem bánom.
Ishida írta:
Pedig azt kellene. Kiírtani a Starkokat a fenébe és hagyni, hogy Dany végre eljusson a sárkányaival Westerosba.
Szebben én sem mondhattam volna )) Dany teljesen alkalmatlan uralkodónak. Legalábbis jelenleg. Talán majd Tyrionnal...de egyébként meg tökmindegy. Szerintem sosem fog uralkodni. Annyira megy a szekere az első évad végétől (első könyv végétől), hogy az már-már irreális. Biztos, hogy nagyon komoly szerepe lesz a végső háborúban.
De szerintem ott is fog meghalni. És valljuk be, azért az szép is lenne.
A kövi rész kicsit visszavesz viszont az sem lesz kutya! Nem lehet minden rész az évad idusa
https://www.youtu...ePO5JXVULM
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Úgy látom Királyvárban végre beindulnak az események. Valami viszont nem változik, Dany még mindig hatalommániás.)
Kazekage írta:
Hatalmas csalódás volt a Flash évadzárója, szép lassan elérték hogy a legjobb képregényes sorozat is Marveles legyen a Shield személyében. Nem számítva a Netflixes cuccokat amik persze köröket vernek mindenre.
FLASH: Nekem tetszett összességében az évadzáró. Egyedül az fájt csak, hogy Barry csak visszament megmenteni az anyját. De így legalább biztosan kapunk jövőre is egy Tomot. xD
GOT: Sansa az egyetlen Stark , most ő mit uralkodjon? Fogjon Barbie babát és sírja el neki, hogy Ramsey hogy hágta meg a kutyáival meg a rozsdás bökőjével. XD Jon csak egy fattyú, Arya meg már csak egy lány. Bran meg hát... Ő Xavier Professornak baromi jó lehetne, csak kell egy Magneto még ellene. Jogos lenne az a kérdés is, hogy milyen Starkokról is beszélünk egyáltalán?
Ugrás a fórumra: |