Köszönöm szépen az eddigi részeket.
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Hello Ayagii. Csak erdeklodni szeretnek hogy a 173-s reszt is fel adtad-e a postan? Nekem az az erzesem hogy egy kicsit tul valaltad magad de ne nekem legyen igazam. Az azomban teny hogy egy idelye folyamatos kesesben van a forditas.
Egyesítve 2021.09.16 22:53:39:
Azert kerdeztem igy mert a masik animenel amit fordit erdeklodott valaki hogy mikor lesz a kovetkezo resz es O trefasan megjegyezte hogy mar feladta a postan. Mondom Hatha ezt is csak a "hulye" kezbesito postas tevedt el.dreamhunter írta:
Hello Ayagii. Csak erdeklodni szeretnek hogy a 173-s reszt is fel adtad-e a postan? Nekem az az erzesem hogy egy kicsit tul valaltad magad de ne nekem legyen igazam. Az azomban teny hogy egy idelye folyamatos kesesben van a forditas.
Őszintén, amikor azt írtam, nem is tudtam, hogy már teljesen kész van a rész :'D Arra céloztam, hogy kész lesz, amikor kész lesz.
Azt pedig nem mondanám, hogy túlvállaltam magam, de akár hiszitek, akár nem, nem mindig tudok 1 perccel a sorozat leadása után nekiállni a fordításnak Tudom, hogy ebből is el vagyok csúszva egy héttel, és sajnálom is, de az egyetem eléggé keményen indult. Előző héten alig voltam itthon, és ha mégis, akkor is tanulnom kellett a maradék időmben, + már ma is, az 1. héten ZH-t írtam. De erről hadd ne keljen már számot adnom, légy szíves.
Lényeg a lényeg, ez nem munka, hanem hobbi. Igyekszem minél előbb elkészíteni, de nem mindig sikerül.
Teljes mellszélességgel melletted állok nem is értem azokat az embereket akik írják ezeket, már számtalanszor el lett mondva hogy amint tudjátok csináljátok és fent lesz amint kész van . Mindenkitől az kérek hogy hanyagoljuk már az ilyen hozzászólásokat hogy mikor lesz kész vagy miért van csúszás benne stb.
Sok sikert a vizsgához.
Eddig soha nem jegyeztem meg ha "csuszasba " kerultel a forditasban mitobb ha valaki rakerdezett en is te te partodat fogtam, hisz ahogy mondod az elet ebbol a szempontbol is egy hullamvasut egyszer van idod egyszer nincs. Eddig mindig turelmesen vartam es ezutan is varni fogok. Azzal van a problemam mivel eleg limitalt idovel rendelkezel es bevalaltal mas munkakat is es az a keves idod amit erre a projectre tudsz szanni nagyon lecsokkent. Szerintem igy mar kicsit erthetobb miert jegyeztem meg amit mondtam. Sok sikert a vizsgaidhoz!Ayagii írta:
Őszintén, amikor azt írtam, nem is tudtam, hogy már teljesen kész van a rész :'D Arra céloztam, hogy kész lesz, amikor kész lesz.
Azt pedig nem mondanám, hogy túlvállaltam magam, de akár hiszitek, akár nem, nem mindig tudok 1 perccel a sorozat leadása után nekiállni a fordításnak Tudom, hogy ebből is el vagyok csúszva egy héttel, és sajnálom is, de az egyetem eléggé keményen indult. Előző héten alig voltam itthon, és ha mégis, akkor is tanulnom kellett a maradék időmben, + már ma is, az 1. héten ZH-t írtam. De erről hadd ne keljen már számot adnom, légy szíves.
Lényeg a lényeg, ez nem munka, hanem hobbi. Igyekszem minél előbb elkészíteni, de nem mindig sikerül.
Zergi0 írta:
Sziasztok nekem egy olyan kérdésem lenne hogy olvastam egy oldalon hogy nem 5 fajta lélek gyűrű van hanem 7 sorrendben: fehér, sárga, lila, fekete, és vörös ugye ezzek vannak a sorozatban, abban el is mondják hogy csak annyi van több nincs akkor mi az a narancs meg arany színű?
es az a keves idod amit erre a projectre tudsz szanni nagyon lecsokkent.
Sziasztok nagyon jó volt a 172 rész köszi a fordítás, nagyon köszönöm hogy fordítod ezt a sorozatot nagyon nagy kedvencem lett, azon meg hogy mi lesz a jövőben a sorozatban nagyon kíváncsi vagyok, össze vissza gondolkodom hogy mi lesz Tang San következő lélek gyűrűi, és nem csak neki hanem az egész csapatnak, remélhetőleg nem csak TS lesz vörös gyűrűje, azon kívül remélem hogy a csapat többi tagjának is lesz több lélek csontjai akire a legjobban kíváncsi vagyok az Dagi remélem hogy legalább egy vörös gyűrűje lesz meg legalább 3 4 lélek csontja ki mit gondol ezekről kinek milyen gondolatai vannak?
Hát ahogy kinéz a dolog szerintem mindenki szerez majd vörös gyűrűt. Gondolom 9.-nek. Az már más kérdés hogy hogyan. Mert ahogy már korábban írtam a 100.e éves szörnyek száma rettentő kevés. És ha még emberi alakjuk van vagy még ha szörny is de nincs velük baj, nem hiszem hogy levadásznák őket. Így hát nem igen van honnan szerezni vörös gyűrűt. Szóval ha csak nem ilyen istenek ajándéka gyűrű lesz nekik vörös akkor nem tudom honnan szerezhetnének. Pláne pont ezután TS neki még igen sok kellene. HA ilyen isteni gyűrűt kapnak ahhoz meg nem jár lélekcsont. Így hát szerintem nem nagyon szereznek a jövőben lélekcsontot. Tippre max ha kapnak valakitől, de még az se nagyon valószínű vagy hogy mindenki kapna. A valószínűbb esetlegesen hogy jön a háború és a LCS legyőzött fejeseiknek a lélekcsontjait szerzik meg. De akkor se igen hiszem hogy fejenként 1-2 lélekcsontnál többet tudnának szerezni. Pláne hogy kinek passzolna is az, mert nem minden lélekcsont illik mindenkihez.
Én azért reménykedek hogy lesz egy pár lélek csontjuk meg legalább 1 vörös gyűrű, szerinted azzal a tengeri százezer éves szörnyel mi lesz azt is tuti hogy le kel majd gyözniük, meg azt is várom hogy TS elkezdje a tiszta ég kalapácsot felyleszteni vajon az hogy fog lezajlani?
farkaskas írta:
Sziasztok nagyon jó volt a 172 rész köszi a fordítás, nagyon köszönöm hogy fordítod ezt a sorozatot nagyon nagy kedvencem lett, azon meg hogy mi lesz a jövőben a sorozatban nagyon kíváncsi vagyok, össze vissza gondolkodom hogy mi lesz Tang San következő lélek gyűrűi, és nem csak neki hanem az egész csapatnak, remélhetőleg nem csak TS lesz vörös gyűrűje, azon kívül remélem hogy a csapat többi tagjának is lesz több lélek csontjai akire a legjobban kíváncsi vagyok az Dagi remélem hogy legalább egy vörös gyűrűje lesz meg legalább 3 4 lélek csontja ki mit gondol ezekről kinek milyen gondolatai vannak?
Ugrás a fórumra: |