barn
Zseniális teknős tanítványa
Hát nem is tudom. Én már a sportfesztiválos rész óta várom, hogy Deku valahogy Endeavor mellé kerüljön, ez pedig sokkal hatásosabb ha Todoroki is ott van, kettejük kapcsolata (Deku és Todoroki) még jó alap lehet egy kis személyiség fejlődéshez Endeavor részére. Plusz Bakugoval szerintem elég hasonló karakterek, ő is adhat egy kis külső rálátást a saját rivalizálására All Mightal. A négy karakter összehozása nem tűnik se időhúzásnak se fanservicnak hanem egy nagyobb ugrás mind a négy karakter fejlődéséhez (vagy az első év lezárásához). Az pedig, hogy megint gyakorlatra mennek inkább logikus. Elvégre egy iskolai életet figyelhetünk meg. Tanórák, iskolai programok helyhez kötöttek így a gyakorlat az egyetlen lehetőség, hogy igazi tapasztalatot szerezzenek és a külvilágban láthassuk őket. Személy szerint nem tetszene ha iskola idő alatt dobnának be valami random bűnözőt vagy katasztrófát ahol a tanulok villoghatnak. egy szünet alatti szálnak elmegy, sőt érdekes is lenne egy nagyobb vészhelyzet ahol nincs annyi profi a környéken, például valami kirándulás. Vagy olyasmi magán akció mint Bakugo elrablásánál de ha ilyenekkel raknák tele hamar elvesztenék még az ideiglenes engedély is. Szóval azon a véleményen vagyok, hogy amíg fiatalok bekell érni a gyakorlatokkal de másodévtől már mehet az önálló akciózás, esetleg nyomozás (persze csak bizonyos keretek között). Aki pedig önálóan munkálkodó, heti gonosztevős sztorira vágyik annak ott az illegals (ez nem leszólás az is tetszik és tudom, hogy összetettebb).