Köszi a fordítást!!
Boku no Hero Academia manga
Nekem eddig nagyon bejött az egész arc. Eleve az, hogy nem csak azt látjuk, hogy milyen epppppic harc folyik a csatatéren, hanem azt is, hogy mit hagynak maguk után. Mellesleg ott van az is, hogy a hősöknél is realizálódott, hogy nem minden a hírnév, és embereket menteni ilyen módon nem is olyan egyszerű, mentálisan pedig ellégé megviselheti őket, Dekuékat pedig végképp, hiszen még csak gyerekek.
Szépet csattant az a pofon, amit vártam. De bakker, azért az a jelenet mennyire emberi volt már, amikor szerencsétlen ott áll és nem akar mást, csak lelépni, elfelejteni ezt az egészet a fenébe. Az mennyire súlyos jelenet volt már (pfű ez milyen lesz animében...), de a hősök oldaláról ezt a veszteséget valahogy nem tudtam annyira átélni, nem tudom, Midnighton kívül senki nagy név nem veszett oda. Mondjuk a gonosztevőknél sem és megnézve a következő fejezeteket, ők most jobban állnak, végülis elkönyvelhetnek egy bazi nagy győzelmet.
Endeavornek meg vége, mint number one.
Hű jól nekiugrottatok az elmaradt részeknek. Köszönet érte! Már alig vártam!!
Nagyon kemény amit itt művelnek a gonosztevők, kíváncsi leszek hogyan tudnak ebből majd talpra állni a hősök, bár a legjobban Deku törekvéseit várom, és hogy ő hova jut el.
Á szétvet az izgalom hogy mi jön még ezután! :D
Ugrás a fórumra: |