Nagyon olyan érzésem van hogy ezt a csatát Goku elveszti, az előzetes is erre utalt kicsit
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Azt hogy mit mutat az előzetes, én nem venném készpénznek. Lehet, úgy lett összevágva. Én a csata befejezését úgy tudnám elképzelni, hogy kiütik egymást, és Monaka ellen senki nem tud kiállni, és ő a bajnok
Vagy Hit úgy megsérül,és nem marad ereje és Monaka beveti a mellbimbó csapást 
Hit azért csak nem fog velük bandázni...
Különben az egyik legjobban kidolgozott karaktere az egész DB Super-nek, szerintem!
De ha jól belegondolok, ott van Bills, Piccolo, Vegita, Buu, akik mind "gonszok", és végül mind-mind Gokuék baráti köréhez csatlakoztak. 
Worst DB theory ever: Goku titokban rendelkezik azzal a képességel, hogy szép fokozatosan elnyeli más emberek gonoszságát. Ezért van az, hogy a legtöbb gonosz akivel Goku eddig találkozott végül jó lett. Viszont egy nap majd Goku megtelik és minden gonoszság amit életében elnyelt kitör rajta és evil Goku lesz belőle.
Fogadok, hogy ezt a Broly meg GT fanok imádnák.
Megyek is egy ügyvéddel levédetni...
Ezek után már csak azt kérdem, hogy Hitt mióta gonosz? Mondta valaki vagy volt róla szó? Ő egy bérgyilkos. Nem feltétlenül gonosz is.
Lehet, hogy a szomszédos univerzumban erkölcsileg oké élőlényeket ölni, de nem hiszem. XD
Morbyd írta:
Egy kép a két új karakterről!
Mega spoiler!!![img]http://kepfeltoltes.hu/160423/13083240_851107518368550_4818307527032437058_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
| Ugrás a fórumra: |