hudaklaci írta:
Torijama akkor is beadta a derekát.
Rohadjak meg ha értem, hogy miről beszélsz...

Szerkesztette: faiden - 2017.03.26. 18:52
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
hudaklaci írta:
Torijama akkor is beadta a derekát.
https://www.youtu...eyi_C6Eqj8
Mekkora lett volna már ha ilyen lett volna az univerzumok harca, hogy más animekből veszik át a karaktereket
Szerintem Krilin kellemes meglepetés lesz, Goku utalt rá, hogy tanult valami új technikát. és az edzéseket is már elég rég elkezdte. (Goku és Krilin edzése után ugrottak jó sok hónapot a Superben. ) Szóval elviekben tökéletes kikontrollja van (a filler epizód alapján), előzetesben Gohannal öklöz.
Kiv vagyok mit hoznak ki belőle. már az is nagy dolog lenne, alulról karcolná a SJ1et.
goku5 írta:
Na ha már megegyeztünk hogy a GT felejtős ne is vegyük figyelembe hogy létezik akkor már csak a név a kérdő. Mert hogy tényleg az angol miatt másítani a nevet hát kár érte, de majd megszokjuk. (még ha ugyanaz is a jelentése)
Hubapipi írta:
https://www.youtu...eyi_C6Eqj8
Mekkora lett volna már ha ilyen lett volna az univerzumok harca, hogy más animekből veszik át a karaktereket![]()
Jó kis rész volt, elkezdték a csapat összeállítását. Illetve úgy néz ki, Krillin lassan ssj2-es szinten lesz (egy percig se gondoltam komolyan, mielőtt....).... Méltó ellenfélnek gondolják Gokuék Basil ellen, pedig ők aztán képben lehetnek mindkettejük erejéről...
Ha a következő részben képes lesz harcolni Blue Goku ellen ( márpedig miért ne lenne képes, valamiért csak átváltozik Goku) onnantól semmiféle logikát nem fogok többet keresni a sorozatban, max a mangában, ott megmagyarázzák.
Ettől függetlenül élvezetes, ahogy felvezetik a tornát.
Sobbi írta:
Jó kis rész volt, elkezdték a csapat összeállítását. Illetve úgy néz ki, Krillin lassan ssj2-es szinten lesz(egy percig se gondoltam komolyan, mielőtt....).... Méltó ellenfélnek gondolják Gokuék Basil ellen, pedig ők aztán képben lehetnek mindkettejük erejéről...
Ha a következő részben képes lesz harcolni Blue Goku ellen ( márpedig miért ne lenne képes, valamiért csak átváltozik Goku) onnantól semmiféle logikát nem fogok többet keresni a sorozatban, max a mangában, ott megmagyarázzák.
Ettől függetlenül élvezetes, ahogy felvezetik a tornát.
Most nem értem ezt a GT-mizériát. A GT-nem kanonizált a Super igen. Nem kanonizált sorozatokban/specialokban/filmekben használnak kanonizált karaktereket, fordítva már nincs így. Felesleges összehasonlítani a kettőt.
Hát igen, a kedvenc karakterem, Vegita meg a karakterfejlődése. Ami olykor olykor picit már sok nekem. Habár okom nem lenne panaszkodni mert a Z alatt végig abban reménykedtem, hogy legalább a családjával nem lesz (olyan) paraszt.
Hisz az én szememben arról is szól a DB- hogy egy idegen harcos faj megmaradt tagjai egy másik bolygón(a földön) találnak új otthont, családot. És érdekességképp a super alatt sokkal inkább apaként mint hercegként viselkedett. Viszont túl van tolva pár jelentben. Habár lehet ez inkább azért tűnik soknak mert míg a Z alatt talán csak a majin ságában villantotta meg az apai oldalát, addig itt (a superben) a zamasu arcban a jövőbeli Trunks melletti apai kiállása, a lánya születése és a folyamatos fanservice-szel dúsított részek , ontják magukból ezeket az mélységesen apai jelenteket. De mint mondtam ez lehet csak a két sorozat közötti éles kontraszt miatt tűnik fel.
Ugrás a fórumra: |