Kecsketor a fórumtálin? Akkor lehet be is nézek.
Férfi topic
Minagi írta:
JAJ ez a férfi topic, töröld ki kérlek!
Tegnap jártam fodrásznál és egyszerűen szörnyű volt látni ahogy vágta rövidebbre a hajam látni mennyivel ritkább mint volt gyerekként. Azért nem kopaszodom, csak ritkul a hajam! De éppen elég ez is.
Szalákat növeszteni meg minek!? Pláne nem nézne ki úgy jól ez ember hogy nem fent hanem alul van a szőrzet.
Nekem éppen elég volt hogy régen miután kinőtt a bajszom azt meghagytam, de jobb volt attól is megszabadulni. Pedig az is voltam vagy 5 évig.
Nekem minden fodrász megjegyzi, milyen sűrű a hajam és hajvágás után egy kisebb ördögszekérnyi haj marad a padlón.
Pont ma gondolkodtam amúgy, hogy ha kiszúrt volna velem a természet és vörhenyesnek születek, akkor kigyúrnám magam és mellig érő vörös szakállat, illetve hosszú hajat növesztenék.
Nekem is durván sűrű (volt) a hajam, a családban mindenkinek. De hát apumnak is baromi sűrű volt a haja valamikor, aztán most meg alig van haja, az is körben
De na, mondom, addig remélem van még legalább 10 évem.
Szalákat növeszteni meg minek!?
Láttam a másnaposok mindhárom részét. És azt is tudom mire gondolsz. De az se áll jól mindenkinek. Sőt legtöbb embernek abszolút nem. Na meg macerás is az ápolása.
Én annó azért viseltem bajuszt hogy idősebbnek is nézzek ki. Hát meg is volt az eredménye. Azért is volt jobb megszabadulni tőle. Na meg a sulis osztálytársak is utaltak rá.
Nekem is ritkul, de ha megnöveszteném jobban látszódna. na meg én inkább a rövidebb haj mellett voltam mindig is.
Egy rövid ideig nekem kecske szakállam volt (igen tudom azt ...vakarónak hívják ), de jobb is hogy megszabadultam tőle. mostanában egy minimális borosta van, mindegy egyetemista képbe még bele is illik .
Ugrás a fórumra: |