Ezzel teljes mértékben egyetértek..az apjának mint korábban írtad énis csak gratulálni tudok.. mit hozott létre a saját hülye gondolkodása miatt...
Amúgy szerintem eddig a manga legtragikusabb fejezete volt, főleg az a két oldal....
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Ezzel teljes mértékben egyetértek..az apjának mint korábban írtad énis csak gratulálni tudok.. mit hozott létre a saját hülye gondolkodása miatt...
Amúgy szerintem eddig a manga legtragikusabb fejezete volt, főleg az a két oldal....
Őszintén megmondva, szerintem Shigaraki egy teljesen sablonos zakkant gonosz, semmi új vagy extra (amivel meglepő módon nincs bajom, de ezt már írtam korábban). És ez a múltjára is igaz.
Nekem fater és muter mozzanatai miatt jött be ez a visszaemlékezés nagyon. Illetve Kohei szerintem nagyon elegáns módon mutatta be a tragédiát, a legtöbbször szavak nélkül pár mozzanattal rajzolta meg. Nem volt nagyon szájba rágva vagy elhúzva.
Óh, és a múltkor nem volt igazam. Shigaraki képessége nem fejlődött, eleve ilyen volt, egyszerűen csak a történtek miatt valószínűleg elfelejtette, vagy csak tudat alatt blokkolta magát. Kb. mint Koichi a Vigilante-ban.
Én nem értek egyet teljesen azzal, hogy teljesen sablonos.
Szerintem az nem szokás, hogy véletlenül kinyirod az egész családodat, kivétel az apja mert az tudatos volt.
Én nem tudom animében hogyan adják le ezt majd mert ez nagyon kemény.
237. fejezet
Nem tudom Jaeger. Végül is ja, véletlenül ölte meg őket, de a mai fejezetben is elmondja, hogy megnyugvást érzett utána.
Mondjuk a "teljesen" lehet erős kifejezés volt.
AFO vezetékneve is kiderült.
238. fejezet
Kicsit rövid fejezet, de pörgős.
Ez egy jó kérdés, mondjuk tuti visszatérünk Dekuékhoz. De hogy milyen formában, azt passzolom.
Én kifejezetten örülök hogy most a gonoszokra koncentrálunk. Többet megtudni róluk akár a múltukról vagy hogy jelenleg mennyire erősek milyen technikákat használnak. Szerintem még egy-két fejezetig maradunk ennél a történet szálnál aztán vissza kanyarodunk a UA diákokhoz.
Sziasztok Csak ajánlani tudom a legújabb fejezetett a 239-et...
Kimondhatjuk, hogy megszületett az új All for One. Ha eddig azt gondoltuk, hogy Deku van főlényben akkor nagyon tévedtünk. Mostantól Dekuéknak kellesz felkapaszkodniuk a top szintre mert Shigaraki már ott van.
Csak Dekunak ahhoz kéne még legalább 1 év edzés és nem hiszem, hogy a következő támadásra 1 évet kellesz várnunk. De ha egyszer ez a csapat támadni fog csak a top10-es hősök lesznek elegek a legyőzésükre az biztos. Szóval én kellemeset csalódtam Csak ezután Dekuék tűnnek nagyon amatőröknek.
Ahogyan fentebb írtam ezzel az erővel csak egy 100%-os One for All használó tudná megállítani szerintem jelenleg mindenkit verne. Kivéve Aizawat mondjuk egy 1v1-ben
De ha őt ki is veszük nagyon durva szövetségeseket szerzett magának.
Most lusta vagyok utána nézni, de a Vigilante-ban talán használják. Egy csajszi, de nem emlékszem már, hogy beépített rendőr, vagy hős volt.
Szerk.
Jól emlékeztem, beépített rendőr volt. És igen használta küldetés közben a képességét. Pl. a 34. fejezetben is látható.
A neve Kaniyashiki volt, de asszem a beépülés alatt a Kanakot viselte.
Lad írta:
Most lusta vagyok utána nézni, de a Vigilante-ban talán használják. Egy csajszi, de nem emlékszem már, hogy beépített rendőr, vagy hős volt.
Szerk.
Jól emlékeztem, beépített rendőr volt. És igen használta küldetés közben a képességét. Pl. a 34. fejezetben is látható.
A neve Kaniyashiki volt, de asszem a beépülés alatt a Kanakot viselte.
240. fejezet
Az ugye nem Best Jeanist a zsákban?
Az új nevet pedig meg kell szokni még.
Ugrás a fórumra: |