A címe és első ránézés alapján nem azt mondanám, hogy nagyon várom.
Úgy nézz ki Kishi már tényleg nem akar rajzolni semmit.
Boruto manga
Az új fejezetről:
Érdekes volt az egész, de naggggyon remélem, hogy ez a random csaj ereje nem mérhető majd Narutóéhoz. De attól félek, hogy valahogy szívatni fogja Narutot, csapdába csalva, ugye adja magát Himawari (meg akár Boruto is persze), ahogy anno Momoshikiék ellen is nem az erő hiányzott Narutóéktól, hanem a körülmények okozták, hogy nem nyertek azonnal.
Nem hiszem, hogy örülni fogok neki, ha most is valami hasonló lesz, de logikailag persze megáll, szóval nem fogok csúnyákat mondani (azt akkor mondanék, ha ez a csaj random Narutóhoz mérhető erővel rendelkezne Még Jigennél sem hiszem, hogy el tudnám fogadni, sőt, biztosan nem. Bár az valószínű, hogy Jigen azért tényleg erős lesz, amivel nincs is gond, de na.)
De azért örülnék, ha pofára esne a csaj, és Naruto tartana egy bemutatót De valamiért erre sajna nem sok esélyt látok.
Kíváncsi vagyok, vajon Boruto meg Kawaki milyen szinten fog részt venni a harcban, esetleg Kashin Koji beavatkozik-e (vagy másvalaki Konohából). Simán el tudom képzelni, hogy meghúzza magát, és végignézi ahogy kikap a csaj, végülis, lehet, hogy ez neki csak előny lenne.
És amúgy meg Ino elég menő volt, hogy csak úgy az üzletből tud üzenni bárkinek, ha jól emlékszem, a háborúban az apja még a központból, társakkal meg gépekkel csinálta. De ha nem, akkor is.
Ino már a háborúban se használt semmit, nem? Lehet rosszul emlékszek.
De lehet össze volt kötve az apjával meg a műszerrel a halála után.
Egyébként ha valamit akkor azt megtanították a shounen cuccok hogy mindig van erősebb. Engem már kicsit sem lepnek meg ezek új erős ellenfelek. Anno Hashira meg Madarára is azt mondták hogy Isten, aztán tessék hol vannak most? Madárát konkrétan majdhogy nem "simán" elintézte volna egyedül Gai-sensei papi, igaz az életébe került volna de ha nincs meg Madárkának Rikudou ereje akkor simán lenyomja.
Anno Hashira meg Madarára is azt mondták hogy Isten, aztán tessék hol vannak most? Madárát konkrétan majdhogy nem "simán" elintézte volna egyedül Gai-sensei papi, igaz az életébe került volna de ha nincs meg Madárkának Rikudou ereje akkor simán lenyomja.
Egy régi vita másik topicból. De Kaguya lényegében erős volt viszont szinte semmi harci tapasztalata nem volt. Nem tudott úgy harcolni mint ahogy Madara tudott volna ugyanolyan erővel.
Amúgy tegyük hozzá hogy most is Narutó és Sasuke félistenek (istenek) a shinobi világ számára erejüket tekintve. Már a Borutóban is volt mondva hogy Egyik kage se mérhető hozzájuk pedig a Kagék is kiemelkedő erővel és tapasztalattal bírnak. Láttuk már hogy leverték a 4 kagét a filmben ) meg itt is a sorozatban (lényegében 1-1 ütéssel aztán jött Narutó és Sasuke ők meg győztek. Messze senki nem ér fel az ő és főleg Narutó erejével.
Itteni új szervezetnek meg nem ismerjük az erejét. Nem is biztos hogy felérnek Narutóhoz. Elég csak félreállítani valahogy a fő cél Borutó és hogy milyen erős lesz. Lehet ős se lesz olyan erős mint az apja. De tud harcolni és győzni kevesebb erővel is. Társakkal segítséggel.
Csakhogy Madarának mindkét erő megvan ami Naruto-nál és Sasuké-nél van.De mind1,Madara már a múltté.
Felesleges erről beszélni,mert fogalmunk sincs,hogy ki ez a "Kara" ki ez a maszkos fickó és,hogy milyen erős lehet az a lány(Delta).Nekem az egész úgy jön le mint egy régi Akatsuki.Tehát a Kara=Akatsuki,Jigen=Madara,Obito=Kashin Koji.Persze más-más célokkal,de a felépítésük nagyon is hasonló.Én még egyébként abban sem vagyok biztos,hogy már most Naruto és Sasuke a Borutóban mint idős felnőttek már erősebbek lennének mint anno hashirama meg madara.Jó,hashiramánál biztos erősebbek,de madara még kérdéses...
Még nincs publikálva. Attól, hogy le van fordítva, még nem biztos, hogy a szövegezés lektorálva van, a szöveg be van szerkesztve a képekbe, és publikálva van ^^ Tessék egy kicsit a fordítón kívül a többi, projekten dolgozó csapattársunk munkásságát is figyelembe venni (ez nyilván nem csak neked szól, hanem mindenkinek, aki azt hiszi, hogy csak fordítani kell egy mangát/animét ^^)
A fejezet - egyébiránt - ma vagy holnap várhatóan kikerül, amint véglegesen elkészültünk vele.
https://jaiminisb.../31/page/1
Na nemár, hogy a csaj méltó kihívója lesz tényleg Narutonak. Azért na Oké, elfogadom, izzassza meg, elfogadom, ha minden belső tag kage szinten van, de Narutonak a kage szint sem kéne egy komolyabb edzésnél izzasztóbb legyen.
Szóval na. Fejezet közben már izgultam, mikor ott szenvedett Naruto, hogy csaknem. Szerencsére nem, de a végén remélem nem arra akarta kihozni a mangaka, hogy kb. egyenlőek.
Na kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, remélem azért a csajt a helyére teszi Naruto Nem is látnám célját most egy vereségnek, a sztori ezen szakaszában, ellenben annak, hogy megvédje Kawakit, helyre rakja kicsit a Karat, hogy aztán majd teljes erejükkel kelljen támadniuk (vagy/meg közben a béka csávó a háttérben, észrevétlenül csinálja a dolgokat, akármit is akar pontosan), sokkal több értelme van. Szóval hajrá mangaka, akárki is írja, ne hogy megveress egy élő legendát egy jöttmenttel, vagy megalázd valamivel Légyszi
Ugrás a fórumra: |