Köszi a részt.
Pedig gondoltam leülnek Howzerrel egy asztalhoz, és estimesének elmondja, hogy mi is történt az elmúlt évek alatt.
Marad a csurran-cseppen.
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
Hát őőő... csak nekem tűnik kockázatosnak a koporsó egy darabját "random" kölykökre bízni Howzer helyében? Főleg, hogy látszólag ők állnak háborúban Arthurékkal?
31. fejezet
Valóban bele lehet kötni Howzer döntésébe a koporsó darabot illetően, főleg a fontosságának kihangsúlyozása után. Valamint akár el is kísérhetné a csapatot Lionesbe. Mindazonáltal gyanús lenne, ha egy ekkora kaliber ismeretlen kölykökkel flangálna, másrészről pedig Arthur legutóbb inkább egy menyasszonyra vágyott, mintsem a hiányzó darabka gőzerőkkel való levadászására. Végezetül szimbolikusnak is tekinthető, hogy Percival "megörökli" a Meliodas által használt darabkát. Úgy érzem többet ki fog belőle hozni. Például itt van ez a jelenet a Taizai elejéről, amire lehet építeni:
https://naruto-ku...zai/017/16
https://naruto-ku...zai/017/17
Kijött a manga 3. kötete, amiben Suzuki-sensei szót ejtett a Mágia-típusokról. 9 típus van, a Hős-típus egy különleges eset.
32. fejezet
Beindultak az elméletek, hogy Sin nem mást, mint Guinevere-t látta, aki Arthur menyasszonya lesz, de Lancelottal is összeszűri a levet. És ezzel Sin valódi kiléte Lancelot lenne.
Elképzelhető, de vannak problémáim vele. Lancelot ugyanúgy egy kölyök papíron, mint Percival, no meg Tristan. Sinként mégis olyan, mintha rengeteg dolgot átélt volna, a tudása is messze kiemelkedik a bandából, leszólhatja Howzert, és Meliodas bízta meg elvileg. Ó, és akkor ő is az egyik lovag lenne a négy közül, de segíteni nem segít közvetlen harcban, csak sunyul, a kilétét sem árulja el...
Az, hogy Percival mit látott Anne-nal, az maradjon a képzeletére bízva. :"D
Szerintem is egyértelmű a szimbolika, a Percival-Meliodas párhuzam a kardon keresztül is (nekem eleve túl sok az ízlésemnek már a köztük lévő párhuzam), csak ettől még nem lesz logikusabb, ha belegondolunk De ennyi baj legyen.
Köszi az új fejezetet! Olvasás közben engem is Sin karaktere foglalkoztatott, hogy ki lehet ő. A legérdekesebb karaktere egyelőre a mangának véleményem szerint, jól vezeti az író eddig a körülötte lévő rejtélyességet. A szeme eléggé Ban-es volt most többször is (ettől még nem hiszem, hogy Ban lenne). Meglátjuk.
33. fejezet
Ó, jaj, csak nem Hannibal Lecter a főszakács a specifikus húsoknál? Érdekes lenne.
Az elöljárót nem tudom még hová tenni, de szó szerint is kiemelkedik, így biztos tud valami fontosat. Akár Sinről is.
Jon írta:
Szerintem is egyértelmű a szimbolika, a Percival-Meliodas párhuzam a kardon keresztül is (nekem eleve túl sok az ízlésemnek már a köztük lévő párhuzam), csak ettől még nem lesz logikusabb, ha belegondolunk De ennyi baj legyen.
Ugrás a fórumra: |