Időközben javítva lett. Köszönet a jelzést.
UQ-Holder! manga
Mikor a haszontalan fönn edzi magát a hatalmas hölgy repülő palotájában találkozik egy lánnyal. Megkérdezi tőle, hogy ismerős-e neki a Evangeline McDowell név. A leányzó azt vallja egy távoli rokonát hívják így. Persze később kiderül ki is ő engem z érdekel tényleg lehetett olyan rokona akit pont így hívtak? Oka nem volt rá, hogy hazudjon ennek a gyereknek vagy lehet mégis füllentett.
A másik amit nem értettem, hogy a hatalmas, hölgy azt mondta amit Touta lát nem más mint illúziók. A múlt egy-egy jelenete. Úgy gondoltam mintha valakinek beleolvasnánk a naplójába, hiába írunk bele semmin nem változtat. Viszont Yukihime végén emlékszik azokra a dolgokra (legalábbis így emlékszem) és ha így van akkor nem csak illúzió volt és tényleg belepiszkált a múltba.
Ahham, a 173+174 a nagy nőcsábász kalandjait meséli el, de a legfrissebb már adott fel gondolkodnivalót. Vajon a robbanás után lesz még valami harc, vagy csak 43 éven keresztül vegetál az űrben? Ha ez a helyzet, hogyan fog majd visszajutni a múltba? Vagy a 43 éves vegetálás előtt még sor kerül a döntő ütközetre? Vagy netán az az egész csak az egyik Dana által megfigyelt párhuzamos dimenzió lenne? És még sorolhatnám...
Valaki látta már a 176-os fejezetet? Nagyon durva mi történt megint...
https://www.manga...holder-176
Komoly fordulatot vettek az események. Végre a manga megint olyan érzést vált ki belőlem, mint ami miatt anno megszerettem, nem kb. undort, mint néhány korábbi fejezet... -.-"
Feltételezem, Touta "felhasználta" a halhatatlanságát az előző küzdelemben, ami sajnos még mindig nagy kérdőjel számunkra. Ez megmagyarázná, hogy nem képes sem regenerálódni, sem küzdeni, elvégre minden edzése e köré az örvénylés köré épült. Ha az megszűnt, akkor lényegében az eddigi edzése a nullával egyenértékű, és kezdhet mindent elölről.
Kíváncsi leszek, hogy Akamatsu-sensei mivel rukkol elő a következő hónapban.
De az nagyon érdekes, hogy minden UQ holder tag ugyanúgy "felhasználta" vagy pedig meghalt és már csak Touta maradt?
Az biztos, hogy elég éles váltás következett be.
Szerk: Köszönöm a fordítást
Bővebben később, de egyre jobban beindul a történet
Érdekesek a mostani események (a magyar fordítást olvasom, szóval a 170. fejezetnél tartok), de ebben a fejezetben már tényleg túl sok volt a szexuális innuendó. Eddig is sok volt, és sokszor volt már nagyon gáz, de itt most különösen annak éreztem, talán pont azért, mert eddig általában ilyen buta slice of life pillanatokba lett belecsempészve (habár nem is csempészve, inkább nagy mértékben adagolva lol), de most egy olyan helyzetbe, ami alapvetően nagyon drámai kéne legyen (és amúgy szerintem még ezzel együtt is sikerült tényleg feszültséggel telinek meg drámainak maradnia valamennyire).
Szóval még így is drámai maradt Kuroumaru és Touta küzdelme Kuromaru életben maradásáért, de amikor egyszerűen az egészet áthatja nyilvánvalóan az ócska szexuális utalás... ilyen komoly helyzetben egyszerűen viszolygást keltő sokszor, meg elrontja a helyzetet.
Kár érte.
De amúgy érdekesek ezek a shinmeiryuu kardforgatók, és kíváncsi vagyok, merre megy tovább a sztori. Csak hát na.
Szerk.: De legalább visszahozott a fórumra jó régóta először xD
Én mindig nagyon szívesen olvassom a fejezeteket.
Köszönet Azazelnek a fordításért, Chakrának a lektorálásért és Monon-nak a szerkesztésért. Így tovább
Touta meg Kuroumaru pillanatai ahogyan Touta megpróbálta életben tartani nos igen talán kicsit túl echi hangulatúra sikerült.
Jon örülök, hogy visszatértél jó lenne még többet beszélgetni a fejezetekről
És vajon mi lesz így Toutával? Bár nem hiszem, hogy itt és most véget érne számára a dolog. Szerintem ő az a karakter aki soha nem adja fel.
Ugrás a fórumra: |