*Az össze-vissza idézgetésért sorry, de más fórumról jövök 900 és 8k komment után és berögződött a két ottani szabály*
Én nem defeatelésekért játszok még normalt sem. A gyakorló feladatoknak sem az a lényeke, hogy elcseszd őket. De, ez csak az én felfogásom.
Hm-hm... Xayah, szerintem. Hát hogy is mondjam.
Kezdem úgy érezni (és Probuilder meccsek alapján is), hogy még sem annyira OP, mint amilyennek tűnt. Egyedül Rakan az, aki normálisan képes Supportolni a későbbiekben (egymás nélkül legalább 70-80%-kot veszít mindkét Champ a potenciáljából), ez pedig hatalmas.
5 Xayah meccs - 2 Win
5 Orianna meccs - 1 Lose
Nem tudom. A legtöbb Win ráta is 44-48 között van vele maximum, de talán sokat emeltem. Nem, azzal nincs baj, hogy nem áll kézre. Egyszerűen, van jobb nála. Hatékonyabb. Akivel nem kell a terepfelállítással pepecselni, és ha még sikerül is, lesz-e aki hülye és belelép, vagy túlélem-e egyáltalán. Okosan kell vele játszani, de miért, ha más ADC-vel 100% hatékonysággal és képességgel veted bele magad a küzdelembe, míg vele, nos... kevesebbel?
Lehet vele alkotni, szó se róla. Sőt... még ugyancsak! De, valahogy nem tudok azonosulni vele - ahogy a legtöbb emberből kinézem - mások se. Próbálgatom a Buildeket és folyton úgy érzem hogy nem, nem az a DMG amit én láttam más lövészeknél. Ez így lókaki.
Egyesítve 2017.05.03 19:54:50:
Ma sikerült Hextechből Dreadnova Dariust nyitnom. Sokan kritizálják, de elvileg értékes skin. Bár én a Dunkmasterrel szoktam mászkálni, ha valami úton-módon előveszem. De, Warhammer Fanként lehet, hogy felfrissítem a "bőreim".
Szerkesztette: Sasha - 2017.05.03. 19:55
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.