Sziasztok, egy olyan kérdésem/kérésem lenne hogy hol tudom elolvasni a novelát? Gondolom angolul fenn van valahol.
Előre is köszi a segítséget. És remélem nem gond hogy ide írtam le.
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Az fordító oldalán elérhető:
https://bluesilve...pter-list/
Köszi szépen a munkátokat!
Jó kis rész volt, de a következő lesz aztán csak a jó!!!
Amúgy csak nekem érdekes, hogy napokig vannak kitéve a próbának anélkül hogy ennének vagy innának és mégis megvannak. És pláne XX még ezt a víz alatt is tette. Kopoltyúja lett vagy hogy csinálják már az ilyeneket?
Amúgy elég jól rájött végre mit is kell tennie. Mije hiányzott. És még a lélekereje is nőtt. A vízi arénában még csak 45 szintű volt most meg már 49. szintű lett. (lassan jöhet neki is egy jó kis isteni gyűrű) Dagi akkor 59-volt és csak most lett 60. (Egy jó kis 40.e éves gyűrűt kapott.) Itt valami fura hogy nőtt olyan sokat míg mások nem. Még ha alacsonyabb szinten gyorsabb is a kultiválás. De ő nem is olyan tehetséges.
Ez alatt az év alatt míg tart a lépcsőzés szerintem csak TS (következő rész) és Mu Bai érheti el a következő szintet. Szerezhet gyűrűt. Na meg az említett XX. Neki nem próbája de gondolom ő is megy lépcsőzni.
És a rész lényege. Még ilyen is van hogy isten által ajándékozott gyűrű!? És még be is állítható milyen erős legyen! Igen érdekes. Túl jó is ez. Még vadászni sem kell és megszerezhet könnyen egy erős gyűrűt pont olyan képességgel mint ami nekik kell. Az egyetlen ha lehet mondani hátránynak hogy "csak" egyszer használható. Pedig azt hittem ezután már így megoldhatják az erős gyűrűket. (felirattal értettem meg. azt hittem akárhányszor lehet) De így még mindig áll a dolog a későbbiekre honnan szereznek majd erős gyűrűket főleg vörös gyűrűket a többiek, vagy TS.
"Megoldani a fény titkát" Hát én ezt nem nevezném megfejtésnek, max némi kiskapunak hogy hogy lehet könnyebb. Viszont ezt pont TS-nak segít a legkevesebbet. Mert neki meg XW-nak csak 333 lépcső kell. RR is leáll a 136-nál utána ő sem segíthet neki. De bezzeg ő segítheti a többieket felfelé pazarolva a saját erejét.
És ahogy mondtam "teher alatt nő a pálma" az utolsó napig edzeni és csak akkor teljesíteni azt. Csak ki ne essenek az időből és erőből akkor.
Köszönöm az új részt!
Én személy szerint nagyon meglepődtem (töbször is) a rész alatt!
XX a próba teljesítéséért kapott jutalma pl az adható legkissebb!? (sárga 1) Akkor mit kapnak a többiek?? XX jutalma szorozva a próbák számával? Esetleg valami még "értékesebbet"?
Ott van Dagi is! Ezek szerint minden fekete vagy magasabb próbát teljesítő megkapja a saját "kimaxolt-tökéletes" ajándékát!!!
A lépcsővel kapcsolatban viszont felmerült bennem egy kérdés! Oké, hogy mindenkinek el kell jutnia a neki kijelölt lépcsőfokig, de miért mennek el mindig addig a pontig ameddig csak tudnak? Bármelyikük leülhetne mondjuk a 15. lépcsőfokra és csak hagyná, hogy a teste hozzászokjon a terheléshez. Másnap (vagy amikor már úgy érzi) mondjuk egy lépcsőfokkal feljebb ülne...
Én már nagyon várom, hogy milyen próbák jönnek ezután! A következő rész is nagyon jónak ígérkezik...
brenato1998 írta:
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám orvosolni azt a problémát hogy leakarom tölteni megáról a 172. részt és nem akar elindulni a letöltés, viszont bármelyik másik rész lejön fél perc alatt.
Ez a probléma fennáll mind chromon mind megaappon
Amúgy azon tényleg én sem gondolkodtam, hogy kapnak jutalmat a próbák befejezésével? Jó kérdés. De szerintem eleve a próba alatt megszerzett erő és képességek lesznek a jutalmuk.
A kérdésre meg hogy miért nem fokozatosan mennek fel megpihenéssel benne volt a részben a válasz!
Mégpedig hogy kell a terhelés a gyors növekedéshez de a hozzá tartozó pihenés is kell mert csak azzal sikeres. Más szavakkal nem mehetel csak mindig fel, mert hiába pihensz meg egy lépcsőn a tested még kapja a terhelést. Szóval le kell jönni pihenni kicsit. Amúgy meg a következő rész előzetesében is benne van hogy egy adott lépcsőn megállnak és ott pihennek és kultiválnak.
Ez a kimaxolt gyűrű meg egyszer adható. Gondolom mindenkinek amikor is eléri a következő szintet. XX-lál a 50 szint a többieknél meg a 70 szint. De mint írtam legtöbbjük csak a következő próbánál (évnél) érheti el mert még alacsonyak a szintjeik hogy abban az évben elérjék.Dagi meg már megkapta az 60-nál.
Ugrás a fórumra: |