Hmm, kíváncsi vagyok mi lessz a vége
Boku no Hero Academia manga
Egyébként lehet, hogy csak én vagyok így, de a gonosztevők önfeláldozása mintha sokkal súlyosabb lenne, mint a hősöké (vagy inkább komolyabban van bemutatva). Most is és Twice-nál is azt érzem, hogy ők lényegében igazi áldozatok. Elbánt velük ez a rendszer, bár Compress esetében azért nekem egy kicsit a "szektás" nevelés is feltűnik, mert tipikusan ez a minden fekete-fehér, tehát ha egy korrupt hős van, akkor mindenki. Érdekes egyébként.
Ehh, Dabinak meg végleg elmentek otthonról.
Igen ez a lezárós bejelentés valami vicc. Bár ahogy most eldurrogtatta a dolgokat. Majdnem kinyirja az összes gonoszt, és akkor mi lesz? De maga a srácok és Deku története ettől még nem zárul le. H hogyan lett ő a legnagyobb hős stb. Szóval én is remélem hogy csak vmi névváltás lesz, esetleg vmi timeskippel mint a narutonál. Szerintem izgalmas lenne ha idősebben térnének vissza. De hát meglátjuk.
A legfrisebb fejezet alapján úgy gondolom, hogy sokunk által várt hős rendszer/ korszak összeomlása nem feltétlen az általunk elvárt módon következik majd be. Nem feltétlen kell ehez csak a lakosság hösökbe vetett hitének megrendülnie, ami i egyébb lént már düledezik a folyamatos katasztrófáknak hála. Ammikor már a hősök a gondolják azt jogy ideje ott hagyni ezt az életszemléletet, akkor érezhető hogy az akna munka kezdi elérni a célját.
Ugrás a fórumra: |