Kingbradley:
Még ha arról lenne szó, hogy 2 naponta van DBS-manga, akkor érteném az álláspontodat. De havonta jelenik meg, ami teljesen tervezhetővé teszi a megtekintésének beiktatását a hétköznapokba. Én is úgy néztem, ahogy fentebb írták, azaz ha láttam, hogy már kommentelnek a 20-i dátummal , nem is olvastam el a kommenteket, hanem előbb megnéztem a mangát, aztán jöttem ide.
Értem én, hogy mindíg vannak, akik a magyar fordításra várnak, vagy különböző okok miatt nem nézik meg, de most hány emberre legyek tekintettel? Nomeg honnan tudjam, hogy kik azok? Valamint mi az az idő, ameddig etikusan spoilerezzek? Azért jövünk ide, mert meg akarjuk beszélni az eseményeket és ez egyáltalán nem olyan, hogy "összefutok veled a utcán és az arcodba böfögöm a legújabb dolgokat", már ne is haragudj!
Ez kb olyan, mintha egy vendég azért háborogna a szakácsra, hogy csak azt kérheti, ami az étlapon is van. Nyílván amire a konya fel van készülve, az nem meglepetés senkinek és olasz étteremben se pad thai curry-t kérsz. Ez itt a DBS manga topic. Nem máshová írtam, pl: a Dragon ball duma topicba, ami pl ha minden nap pörögne, nem biztos, hogy a legújabb fejezetekre lenne kíváncsi annak publikuma.