Köszi a fordítást!

[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
28-29. fejezet
Nem tudom eldönteni, hogy Edlint miként kezeljem. Nem rossz ember, de figyelemfelkeltésen kívül nehezemre esik megérteni, hogy mit akar ezzel az úttal, amit jár. .
Nagyon jól sikerültek szerintem a sárkányos panelek. A kis Spyro is aranyos.
Howzernek ideje lenne villantani valamit, mert Percivaltól túlzásnak érezném egy ilyen sárkány legyőzését, kifárasztását. Nem lenne rossz, ha Howzer és tanítványainak csapatmunkája elegendő időt nyerne ahhoz, hogy Nasiens meghozza a meggyógyult sárkánybébit a mamának.
Na, vártam már, hogy a kölykök lássanak akcióban egyet a régi nagyok közül Király volt, remélem a következő fejezet is az lesz.
Jók voltak az utóbbi fejezetek, sárkány jól néz ki, a bébisárkány aranyos, Edlin is érdekes, Howzer személyében meg végre tényleg bejött egy régi karakter, s ezáltal össze lett kötve az eredeti manga sztorija (bár ugye Arthurral kapcsolatban már összejött, de most a főszereplőink is találkoztak személyesen vele).
Sajnos az előző arc-ban (meghát eleve a főszereplőben) nagyon erősen felrémlett az eredeti manga árnya, legalábbis amibe az kifutott, úgyhogy személyesen nincsenek nagy elvárásaim, de az eddigi 30 fejezet nagyobb részét élveztem. Amíg ilyen lesz, egyértelműen pozitív a manga.
És természetesen köszi a fordítást!
30. fejezet
Haladunk Sinnel kapcsolatban. Szóval Meliodas bízta meg egy titkos küldetés keretében a négy lovag felkutatására. Amennyiben nem új szereplő, akkor a hivatalos beszédmódja miatt már Kingre gyanakszom. Amennyiben egy új szereplő, akkor egy purgatóriumi lény lesz jó eséllyel.
Azt viszont még mindig nem tudjuk, hogy ki lőtte ki a nyilat Talisker bábjára, vagy hogy ki segített Sistanában? Elképzelhető, hogy mindkét esetben Tristan.
Illetve Howzer szavaiból az is egyértelmű, hogy ellenséges lett a viszony Arthurrel és a lovagjaival.
Jó volt látni, ahogy Howzer visszanyerte a tekintélyét, és Donny is tudta, hogy hátradőlhetnek, kézben fogja tartani a dolgokat.
Ugrás a fórumra: |