Nem kell ebbe semmi extrát beleképzelni. A Zamasu sagában szimplán úgy írta meg Toyi bá, hogy unatkozott és kellett neki egy haver. Be akarta mutatni, hogy Zeno miért is félelmetes ellenfél. Aztán úgy rajzolta meg a dolgokat, hogy ő győzze le Zamasut.
Csak mivel Zeno legyőzhetetlen, nem lehetett otthagyni a múltban, mert ez durva logikai bukfenc lenne. Aztán pont úgy rajzolta meg a dolgokat, hogy a két Zeno egymásra találjon. Szerintem ezen kívül nem volt semmi előrelátó terve vele kapcsolatban.
HA fogják egyáltalán folytatni a sorozatot ezután az arc során, akkor el tudnám képzelni, hogy a két Zeno között kitörne a hatalmi harc. De mivel Zeno egy 5 éves kisgyereknek felel meg, aki csak játszani akar, kizártnak tartom. A Főpappal kapcsolatban mindjárt el tudnék képzelni egyet. Ő akarja a hatalmat, csak itt az a rohadt nagy logikai bukfenc, hogy tüntetsz el 2 Zenot? Utána már magától adja a sorozat, hogy Vegita és Goku megküzd vele.
Zárásként: Én mindenképpen úgy képzelem el a sorozat lezárását, hogy Goku (vagy Vegetto) legyen a 2.leghatalmasabb harcos a 12 univerzumban, Zeno után.
Egyesítve 2017.03.07 09:54:51:
Én jó pár hónappal ezelőtt úgy olvastam, hogy az SSJ színezések a tűz színei alapján vannak. A tűz színskáláján pedig a fehér a legnagyobb. Ha most valóban szintet lép Goku SSj2 istenre, akkor valahogy úgy képzelem, hogy az SSJ3 egy fehér forma legyen amivel a leghatalmasabb lesz Zeno után.
Bár olyan hírek is voltak, hogy a kék forma igazából fehér lett volna, csak elvetették, mert hasonlított volna egy jövőbeni ellenféléhez. Aki talán Zamasu volt. ha jól gondolom.
Szerkesztette: laszlo222 - 2017.03.07. 09:58