Rotcsa, én is erre gondolok. Eddig azon voltam, Toppo simán leveri Gokut. Most azonban azt mondom, hogy Goku nyer, mint 1vs1 ellen.
De Toppoék csapata nagyon összeszokott, ami viszont a tornán hatalmas előny lesz. Nálunk úgyis belharcok fognak folyni Vegita és Goku között. (Emiatt szerintem meg is fogja szívni 1-2 csapattársunk)
Ugyanakkor Gohantól sokat várok. Goku megint elhintett egy apró részletet, amikor mondta, hogy itt lesz Gohan, no problem. Goku pedig tudhat valamit (pontosítva Toyi bá tudhat valamit haha) amit mi nem. Vagy csak szimplán tudja Goku, hogyha Trunksból ekkora erő tört elő, akkor Gohanból is simán előjön.
Ha nem Goku lesz a legutolsó harcos nálunk, akkor mindenképpen Gohant mondom.
Vegitát nem szereti Toyi eléggé, hogy ő legyen, mással meg nem lenne igazi fíling, csak Gohannal. Mert nyílván nem Bubu vagy C17 lesz az utolsó. Elég gagyi befejezés lenne, ezt kár vitatni.
Kzo, annnyiban hülyeség ez, mert Zeno nem szokott harcolni. Szerintem még Rosi is simán telibepuffantaná a kámáhámával, az más kérdés, hogy meg se kottyanna neki. Zeno röhögve erősebb mindenkinél, de ha nem harcol, attól még lazán megütheti Pan is.
Nekem eddig Zenoról úgy jött le, hogy ő nem a fizikai harcokban erős, hanem szimplán elpusztíthatatlan és akkora ereje van hogy szétbassza akár az összes univerzumot. Úgy vélem Goku lazán végigpofozná a kissrácot egy harcban. Persze mint mondtam, Zeno ettől még ugyanúgy lazán győzne.
Zeno nekem egy befolyásolható kisgyerek, akit leginkább a főpap befolyásol. (aztán ki tudja, lehet van egy Zeno apuka a háttérben)
Egyesítve 2017.03.07 09:35:53:
Zenoban két végletet érzek. Vagy nem támad, vagy ha támad akkor is univerzumokat pusztít. Nem érzem benne, hogy képes lenne olyan köztes erővel támadni, amivel pont kifektetné mondjuk Gokut.
Írta valaki, hogy a két nyurga kapszula mellette nem Zeno védelmét szolgálja, hanem a többiekét. Ez igaz, pont azért, mert Zeno nem képes köztes támadásokra. Vagy nem támad, vagy ha támad, akkor univerzumokat pusztít.
Szerkesztette: laszlo222 - 2017.03.07. 09:35