A mostani goku kezd rettentően irritálni
Ez a goku nem az a goku akit a a z-ben gt-ben meg ismertünk, akitől a jót lehet tanulni és akire fel lehet nézni.
Odáig fajult ez az egész hogy már gonosznak nevezik, mert annyira elvakult a harc iránt.
Az nem aza goku aki a példaképem volt, most már vegita kezd inkább azzá válni..
Akárhogy is ez a dragon ball nem aza dragon ball ami volt , hanem teljesen más, és ez nem tetszik .
Hát azért Goku se egy észlény az biztos, viszont nem is olyan hülye hogy ne foglalkozzon a világ sorsával.
Viszont az is igaz, hogy lehet már kicsit elszállt magától és nem érdekli mi lesz csak harcolni akar más erős ellenfelekkel. És már bízik benne hogy győzni fog és megoldja azzal a bajokat.
De lehet tényleg le van vajazva, mert tényleg elég nyugodt és nem érdekli semmi. Bár nem tudom mikor is tudta volna ezt lebeszélni Zenoval. Mert elvileg nem volt olyan találkájuk ahol más ne lett volna beszélni ha csak nem hívta magához a gombbal amikor nem volt senki körülötte.
Ez a goku nem az a goku akit a a z-ben gt-ben meg ismertünk, akitől a jót lehet tanulni és akire fel lehet nézni.
Odáig fajult ez az egész hogy már gonosznak nevezik, mert annyira elvakult a harc iránt.
Akárhogy is ez a dragon ball nem aza dragon ball ami volt , hanem teljesen más, és ez nem tetszik .
Akkor Bergamo téged is befolyásolt. De egyébként nem muszáj nézni. Egy részben volt egy kicsit nagyképűbb mondata,ilyesmin minek agonizálni?
Pont,hogy most is az volt mint mindig,őszinte.
Goku is elmehetett akármikor Zeno-hoz ugyan úgy mint mikor lebeszélték, hogy rendezze meg a tornát, azért telet el egy kis idő a 6-os 7-es univerzu tornája óta. Ott meg a két testőrön meg a főpapon kívül senki nincsen. ők meg nyugodtan tudhatnak a dologról.
Nem tudom mennyire vettétek észre, de ha Goku ilyen laza akkor mindig van egy terve
Azért lőttek el mindent mert lesz egy új technikája. Amit az openingben láttunk, ami egy fullos kaioken vagy nem tudom +amikor a házuk előtt edz a trailerben szóval egy új támadási skill is kinézz.
De az igaz, hogy Goku kicsit tényleg Black-es lett Mintha csak őt látnánk személyiségben.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Tényleg megidézhette valamikor Goku Zenot és lebeszélték a dolgot kettesben.
Taktikázni meg ahogy Goku is mondta Gahan tökéletes nem? A többieket akkor sem értem. Max zseniális teknőst. A többiek meg min régi ismerősök akikkel már küzdött szóval ismerik egymást és hogy mire képesek. Gondolom ezért lesz az a 10 aki.
Piccolot ne felejtsétek el, ő a legnagyobb taktikus az egész Dragon Ball szériából idáig. Velem kapcsolatban 2x annyi elvárásom van, mint a többiekkel szemben, tőle taktikázást és epic megmozdulásokat is várok
Goku a Z-ben is sokszor nagyképű volt,és sokszor leszarta a világ sorsát ha küzdelem volt a láthatáron.
Bár tényleg más,de meg akarnak újulni,ha folyton a Z-s sztorivonalat csinálnák,újra meg újra,már unalmas lenne(meg valljuk öszintén, nem is tudnának olyat alkotni mégegyet).
Sztem nem Toppo lesz itt a legkeményebb ellenfél Gokunak, az előzetest látva nem nagyon vettem észre, h nehezítené Goku harcát, sőt Toppo ijedt képét látva mikor Goku Blue formba megy át, még az se biztos h Goku fog kikapni.
Nem tudom, hogy írte e már valaki de a kigyúrt Ufonak (akivel Goku verekszik a főcímdal alatt) ugyan olyan a ruhája mint Topponak. Vagyis gondolom ő a társa és talán erősebb is.
Toppo már látta a kék formát Bergano ellen. Mégis miért lepődne meg megint azon a formán?
Egyesítve 2017.03.05 21:35:47:
Amúgy arról még nem beszéltünk, ahogyan ábrázolták a torna szabályait. Gokunak a kicsi mása valami nagyon ennivaló volt. Simán megnéznék egy arcot ilyen rajzolással. Vicces lenne nagyon.
Egyébként azon nem lennék meglepve, ha letelne az idő, és két univerzumból is ugyanannyi ember marad talpon, és közöttük lenne egy 1v1 harc.
Amúgy arról is lehet szó, hogy Zeno amúgy is eltörölte volna a felesleges világokat, de hála Gokunak legalább a többi univerzumnak is van esélye megmenekülni.
Azt mondja, hogy az eddigiekkel ellentétben szerinte Toppo mégsem olyan nagymenő, hanem inkább a hangyafejű a főboss kettőjük közül.
Plusz igazat mondhat abban, hogy a kaioken blue formával totál felesleges volt. Csak azért mutatta meg, hogy a többi isten tényleg a legjobb harcosokat szedje össze. Ezért poweupolta fel Berganot és ezért nyomott kéket. Önzőségből, hogy csak a legjobbak legyenek ott.
Arról is mesél, hogy Gohannak nagy szerepe lesz véleménye szerint. Ráadásul az utolsó talpon maradó ember nem Goku lesz, erről is mesél. Gohan ebből a szempontból jó lenne, ha ő lenne a hero az arc végén. Egy Trunks féle powerup.