". Miszerint esélyes, hogy összebeszélz Zenoékkal és ő ajánlhatta ezt az eltöröljük a vesztes univerzumokat szabályt."
Ez mekkora, eszembe sem jutott
Nem mondom, hogy tuti ez lesz a vége mert akármi lehet, de simán lehetséges lenne ez is.
A kaioken ssjb-t szerintem azért mutatták meg, mert ez Goku maximuma most és ehhez fog valamit fejlődni a tornára, a torna alatt.
Engem az aréna érdekelne, hogy mekkora lesz. Elsőnek amikor jött az univerzum survival arc nekem az jutott egyből eszembe, hogy mindenkit kiraknak egy bolygóra és akkor battle royal. A bolygós része nem is jött be, de a másik igen. Nos azt mondták hatalmas arénát csináltak, de azért látni kellene mekkora is ez az aréna.
Vajon van e olyan hatalmas, hogy be se lehessen látni az egészet, szerintem így lenne értelme, de ekkor jön képbe a lelökős rész, mert ha le kell lökni az ellenfelet, akkor csak könnyen el kellene jutni a pálya szélére és akkor nem lehet olyan hatalmas az aréna mégsem. Ez az egyik amit legjobban várok, hogy lássuk az arénát egészben.
A másik ami érdekel, hogy mennyi időt kapnak felkészülni. Mert hogy valamennyit kapnak az biztos, már csak a párabeszédekből is, meg így lenne értelme. Vajon lesznek csapat gyűjtős és edzős részek vagy ugyanúgy skippelik ezt, mint az előző arcban? Remélem nem, számomra az volt a leggyengébb pontja az amúgy igen jó arcnak.