Ha tegnap valaki azt mondja nekem, hogy Goku KaioKenezni fog Bergano ellen, azt körberöhögöm.
Jó rész volt nagyon. Toppo erősebb most Gokunál, szóval le fogja verni a magas lóról, igen.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Háát érdekes. Vegyes érzéseim vannak, de inkább a pozitív irányba dől, mint a negatívban, csak hát nem erre számítottam. Mondjuk az sosem baj, szeretek meglepődni.
A harc maga most nem volt olyan kiemelkedő, de ez volt Gokunak az egyik legepicebb SSJ Blue átváltozása ezzel a zenével meg mindennel, az biztos. Aztán a kaioken is, fogadjunk arra senki nem számított Szerintem sima SSj-ben is nyert volna, de na, ez nagyon epic volt. Lehet ezt már tényleg teljesen kimaxolta és majd a rendes tornára kitalál valami újat.
Maga a torna, hogy 48 perces lesz és minden harcos egyszerre, háááát...
Egyrészt fura, mert nem erre számítottam, szívesen megnéztem volna sok meccset, még ha 1v1, 2v2 vagy akár 10v10 is, de így nem tudom mit tudnak kihozni belőle. Másrészt viszont jó, mert egyedi és nem az a szokásos torna lesz, ami már 5-6 alkalommal volt a sorozat folyamán. Remélem tényleg jó nagy lesz az az aréna.
A Toppo vs Goku harc érdekes lesz, nagyon nagyon remélem ,hogy Goku kikap, mert hatalmas arca van most Kellene neki egy kis földbedöngölés, remélem meg fog történni. A szomorú viszont, hogy most kell majd 2 hetet várni
Összességében jó rész volt, csak élesben kell majd látnom milyen lesz ez a "Battle Royal".
Viszont így már nem gondolom hogy 40+ részes lesz az arc, ami kár, de ki tudja, lehet lesz majd még 1-2 fordulat.
Kiegészítés: Ez a végén, hogy Toppo meg úgy mindenki Gokut tartotta gonosznak, ez tetszett, főleg Goku reakciója rá.
Na lehet nem tetszik tényleg majd ez 1-2 valakinek, de szerintem nagy hülyeség volt már itt lelőni a ssjb-t pláne kaito kennel. Mármint nagyon jó volt látni meg minden, de hogy mennyire volt rá szükség az már más kérdés!
Pláne ha úgy nézzük, hogy leleplezte magát a kapucni és ellene is kezdetben csak ssj-t használ. Egy kicsit túlzás volt már Gokutól szerintem, még h csak az erejét is akarta demonstrálni mindenki előtt.
De legalább 1-2 dolog megint kiderült a játék szabályairól. Na lám itt sem lehat majd ölni na valahogy ezt sejtettem hiába milyen nagy a tét.
Na meg itt írták hogy Gokut dühíti majd hogy ő lesz a rossz!? Lám ez is várható volt nem érdekli nem is foglakozik vele.
Az merült fel bennem, hogy okés hogy nem lehet ölni, de ha kilökik az embert a ringből a "void"-ba, akkor nem hal meg/semmisül meg?
Plusz ha még a rész végén így ki is emelték, szeretném nagyon látni Gohan taktikázós oldalát és azt, hogy egy csapatként küzdenek.
Ha valaki elég erős akkor megveri Gokut Bule formában Kaiokennel együtt is,nincs ebben semmi takargatnivaló. Nem egy titkos technika amit egyszer elsüthet és ha szerencséje van nyer.
Aki gyenge az nem fog tudni mit kezdeni vele úgyse,hiába látta most.
Az előzetesben Topponak is kikerekedett a szeme a Blue láttán,nem legyőzhetetlen ő se.
Egyébként meg eddig az volt a baja sokaknak h Goku infantilis,most kicsit beképzelt(mondjuk van mire) de ez inkább felnőttekhez illő viselkedés.
Éppen így is ki lehet hozni 50 részt ebből, jó nagy felület lesz nekik harcolni és ugyan az elején jócskán szelektálva lesz a mezőny de később egy időben több komoly összecsapás is lehet amik közt majd ugrálunk mi nézők.
Lehet majd csapatmunkában harcolni,de nem ez lesz a jellemző én úgy gondolom.
Ha Goku és Vegita nem lennének ennyire büszkék, betennék a fülbevalót aztán Vegetto szétb*szna a mindenkit 5 perc alatt. haha
Egyébként így kár, hogy nem küzd a két kicsi. Így gondolom a fúzió sem tilos, Gotenks pedig rendesen tudná aprítani a népet. Kár, hogy az ilyen Tensin féle töltelék szereplőket erőltetik helyettük.
Topponakról annyit hogy már látta pont a mai részben a ssjb-t kaito kennel. Nem tudom miért lepődne meg annyira a sima ssjb-n? Ezért mondom, hogy nem volt jó már a mai részben ellőni a ssjb-t a kaito kennel. Inkább a következőben kelet volna Toppo ellen. Ha már ő is bizonyítani akar és megmutatni magát Goku ellen. Ide elégnek kellet volna lennie a ssj3-nak és kész.
Vegetot meg tényleg jó lenne látni ő tényleg szétverné az egész mezőnyt, pláne ha még rá is készülne most Goku és Vegita a mérkőzésre.
A tesnshinék meg tényleg nem tudom minek jönnek. Zseniális teknős lenne pláne a leggyengébb őt meg pláne, max tapasztalat miatt taktika miatt lenne jó.
Jó kis rész volt, Goku kicsit tényleg elszállt magától. Az irány jó, sok potenciál van még a sorozatban. Kapásból 4 Univerzum nem is nevez a tornára, mert az átlag szintjük 7 felett van, ha a mostani tornán Goku is lesz a legerősebb a maradék 4ben simán lehet vetélytársa. Valszeg nem véletlenül hagytak 4 univerzumot ki.
Daishinkanról se tudunk sok mindent még, ahogy Zeno is kicsit homály, de Whisék körül is van egy két kérdés. Szóval bőven tudják majd még folytatni a sorozatot.
laszlo222
Tensinhan vagy bárki miért lenne "töltelék" karakter?
Mindegyiknek komoly múltja és fontos momentumai vannak.
+ igen egyedi karakterekről van szó!
Csak azért mert Roshi Sensei vagy bárki alacsonyabb harci erővel rendelkezik mint a fő hőseink, attól még nem "töltelék" karakterek.
Ugrás a fórumra: |