faiden, azt mondta igen. De lehet, hogy 1 millió év múlva tervezték vagy 10 millió év múlva. Nekik ez úgyis olyan mint nekünk 1 hónap. Addig meg sok minden történik, lehet megváltoztatták volna a véleményüket.
Plusz a Zamasu arcnál mondtam, hogy két lehetőség lehet. Vagy Zamasu ellen lép szintet Goku vagy fúzió, de a következő arcban szintet lép Goku.. -kb 200 oldallal ezelőtt írtam, ez akkor bejött félig.
Arról, hogy nem a düh miatt váltanak szintet a superben hanem az edzések miatt: Ez maximálisan igaz, de végülis ebben rejlik a csillagharcos igazi ereje.
Úgy gondolom Goku és Vegita is közel van már a szintlépéshez. Nagyon ki van már maxolva a kék forma, a HIT elleni visszavágóra is rengeteget fejlődött Goku, mégha nem is volt nyíltan kimondva. Zamasu ellen is lehetett érezni, hogy a tér-idő kamrában Vegita is nagyon sokat fejlődött egy rész alatt. Nagyon nagyon a maxon járhat ez a forma az érzésem szerint.
A düh pedig csak alapelem, szerintem most ezt fogja használni Goku.
Ha pedig nem, akkor az is tetszene, ha a KaioKen mesterévé válna Goku (erről is vannak szóbeszédek, nem spoiler, szóbeszéd - a többiek kedvéért írom ezt). Bár jobb lenne ha előbb válna a KaioKen mesterévé kékben, majd amikor az sem segít, szintlépés.
Nagyon sok potenciál van még a sorozatban, de szerintem is igazak a szóbeszédek, hogy ez lesz az utolsó arc. Utána biztosra veszek egy 2-3-4 év szünetet. Addig jön 1-2 új film, majd lehet folytatják.
.
.
.
.
És ha már megkezdtem a 324. oldalt. Emlékszem, hogy a Zamasu arc kezdeténél jártunk kb 70 oldalnál. A 6-os univerzum ellen pedig a 40.rész körül voltunk 40 oldalnál.
Ehhez képest elég durván belendültünk. Jó ezt látni.
Szerkesztette: laszlo222 - 2017.03.03. 13:06