Toppo
Toppo az egyik pusztítás isten jelölt (nálam itt felvetődik legalább 10 kérdés a jelöléssel kapcsolatban, de szerintem mindenkiben)
Szóval azt pletykálják, hogy az ő ereje jóval Goku felett van.
Bennem inkább az a kérdés van, hogy a trailerben egy vékonyabb csuklyás gyerek állt, aki a hangya volt. De kicserélték azóta Toppora.
Arra gondolok, hogy a megnyitóban való küzdelem Goku és a kopasz között, az egy kivágott jelenet és vele más fog megküzdeni. Ez csak egy opening. Akár összevághatnának egy Vegita vs Goku küzdelmet is oda, ami soha nem történne meg. Ilyesmit érzek ezzel a hangyafejűvel kapcsolatban. Nem tudom igazából.
Talán Toppo ellen lehet Gokunak szintlépése vagy nagyobb baszó KaioKen. Márpedig lassan fel kell tűnnie annak a harcosnak akivel a legvégén a döntőt nyomja Goku.
folytatás
és a következő rész címeiből kiindulva, Toppoval is lesznek kalandok. Nem véletlenül van most ott.
Ez pedig nem spoiler, de én Toppot érzem, hogy ő fogja Hit-et elintézni, hogy aztán nyomja Gokuval. A HIT vs Goku visszavágó már megvolt, szóval ezt érzem. Más főBOSS-t nem igen érzek egyenlőre.
Szerkesztette: laszlo222 - 2017.02.27. 13:38