Aes Sedai írta:
Deadpool
Egyedül ezt a rák témát nem kellett ennyire erőltetni, legalábbis engem ez a téma borzasztóan triggerel, nem szeretem amikor ezen filozofálnak meg ilyenek, a Breaking Bad-et is emiatt nem vagyok képes elkezdeni. Túlságosan parázok ettől a betegségtől.
Pedig nem tudod miről maradsz le. A BB a legjobb sorozat, amit láttam. Olyan szintű profizmus, alaposság, részletesség jellemzi, hogy a könnyem kicsordul. Ilyen karakterépítéseket, karakterjellemzéseket, színészi játékot, fényképezést nem láttam sehol máshol.
Főleg, hogy a rák egyáltalán nem központi téma, az első évadot leszámítva (és ott is inkább csak az első pár részt). Néha az ember még azt is elfelejti, hogy ez volt mindennek az oka, a kiinduló pontja, annyira megváltozik már Walter motivációja.
Hidd el. Ha nekem hiszed el, higgy másoknak A világa és a karakterei miatt a Trónok Harca a kedvencem, de vaknak kell lenni ahhoz, hogy ne lássuk a különbséget a kettő között, pl. Vagy egy True Detective, vagy akármi, nem láttam még olyat, amibe szinte lehetetlen lenne belekötni. Na a BB ilyen.
Ha szereted a lassabb építkezésű sorozatokat, filmeket (amik egyesek szerint unalmas...szerintem meg ők a hülyék ), akkor ez egy etalon, egy kincs, mindennek a koronaékszere.