Assasino gondolkodj Japán agyal bármi lehet Ott azt is nagy bejelentésnek írják, ha csak egy musicalt kap az egész.
Bleach manga
Huhh, már régóta nem olvasom a mangát, bár így az utolsó nagy hajrára átfutottam az utóbbi fejezeteket.
Szerintem kapni fog anime folytatást, mint az Inuyasha. Ott is, ki tudja, mennyi ideig állt az anime gyártás, és megvárták, amíg lemegy a manga, aztán egy fél évadba belesűrítettek mindent. Így akár ez is lehetséges sztem. A mozifilm annyira méltatlan/kevés lenne egy ilyen sorozat befejezéséhez. Plusz, például a Gintama () is kapott tavaly egy teljes 51 részes évadot. Mondjuk azt nem tudom, hogy a kettőnek összehasonlítva mekkora a rajongótábora Japánban.
A szerelmi szálas dolog: én nem emlékszem, hogy bármi olyan esemény lett volna a sorozat folyamán, ami alapján tudnék shippelni bárkit is. Csak azt remélem, hogy nem lesz akkora baromság a vége ilyen téren, mint a Narutonak. De aztán majd kiderül öt nap múlva.
Nos Ichigo meg Orihimire több utalás is volt, hogy ők lehetnének egy pár ha Kubo akarná, de nem akarja úgysem. De amugy túl tökéletes ez a ending, simán benne van még, hogy csak Bach trollkodik mindenkivel.
Hát nemtom. Az az igazság, hogy Kubi pajtástól kitelik a dolog, de az a baj, hogy ez az uccsó arc annyira összevissza volt, hogy egyszerűen már nincs olyan szolid belőhető stílusa Kubonak, hogy rögtön cáfolni vagy bizonyítani lehetne.
Holnap kiderül, vagy ha kapunk rendes képeket.
Élőszereplős filmet kap a Bleach valamikor 2018 környékén...ez a nagy bejelentés
http://www.animen...hi/.105510
http://blog.yunco...es/1751781
Ez eg y számunkra érthetetlen RAW, ne számítson már spoilernek pls. Úgyis jön az angol, szóval gyakorlatilag már kint van, csak mi nem értjük. XD
Nem semmi, hogy tényleg vége O.O Kábé 10 év az életemből.
Na de, nekem egy pettyet összecsapott, kényszeres, Rukia és Renji a két mintaszülő (Hol a gyerek? Jéé, lelépett, kit érdekel, tud vigyázni magára), Ichigo haja olyan, mint a faterjáé. Ezt még emésztenem kell.
Na ez aztán jól összecsapott, félbehagyott és randomra egyszer csak vége van kategóriás lett...
Amilyen jól szerintem fel volt építve az előző fejezet ezzel pont olyan jól sikerült elbaltázni az egészet.
És hagyjuk a "Shounen jump beleszólt" kategóriás baromságot, ez nem így működik. Ha a SJ beleszól valamibe, akkor azok olyan dolgok, hogy befejezheti-e a mangát vagy nem, beleírhat-e egyértelműen zavarbaejtő vagy politikai témájú dolgokat vagy sem stb.
A SJ nem szól bele olyan dolgokba, ami a történetet befolyásolja, szóval akik olyan dolgokat "olvastak", hogy ez vagy az azért volt mert a SJ erre kényszerített Kubo-t (vagy egyéb hasonló hülyeségeket), azok önkéntesen vesznek be valami marhaságot, amit random internet felhasználó és Bleach fanboy #1547 tegnapelött húzott elő a seggéből, hogy mentse a manga szűrét még valahogy.
Amíg valami ehhez hasonló nem kerül ki az animenewsnetwork-re vagy bármilyen megbízhatónak tekinthető/hivatalos weblapra, addig ezekkel foglalkozni sem érdemes.
A Bleach sok embernek sokat jelentett valamikor és sokan nem akarják elhinni, hogy a mangaka egyszerűen vagy nem tud sztorit írni vagy már rég nem érdekelte az egész ezért könyebb az egészet a magazinra, az időjárásra, vagy a szomszéd kutyájára kenni.
Ráadásul, ha 680 fejezet után el is kaszálta volna a SJ (ami kizárt, ilyen hosszú mangákat nem kaszálnak el, pláne nem egy ilyen híreset, ami ennyi pénzt hozott nekik, lásd HunterxHunter, amit már rég el kellett volna), akkor azt úgy teszik, hogy közlik a mangakával, hogy koma van még 10-20 fejezeted, nem úgy hogy zárd le 2 hét alatt.
Ezek fényében ez a lezárás iszonyú szánalmas volt.
Ok: Semmi nem lett lezárva. Konkrétan olyan érzésem van, hogy a kövi fejezettel folytatódik a dolog, ami a lehtő legrosszabb féle mód, ahogy egy mangát be lehet fejezni.
Ráadásul az egész párosításra meg a gyerekekre semmi szükség nem volt, mert semmit nem adtak hozzá a fejezethez.
Juha Bach is kapott valami nagy, nemes célt így halála után, aminek semmi értelme nem volt, hogy szimpatikusabbnak meg logikusabbnak tűnjön az a hatalmas katyvasz, ami lett belőle... Minek? Az a 4-5 oldal, amit rá pazaroltak mehetett volna talán a kölkökre, Uraharáékra, a Vaizardokra stb, hogy ne maradjon ki a brigád fele a lezárásból. Yoruichivel pl. mi van? Egy képkockát nem kapott egyikük sem az uccsó 2 fejeztben. Urahara sem. Nem mint ha a két közel legnépszerűbb karakterek lennének... Óóóó várjunk!
Aizen konkrétan semmit nem csinált az utolsó arc-ban, sok értelem volt vissza behozni őt is... Mellesleg, hogy a retekbe él még?
Na mindegy... Pont olyan silány szar vége lett a mangának, amilyen az egész utolsó vérháborús szutyok volt.
A gyerekek aranyosak mondjuk. Azon a kemény 2 képkockán, amin szerepelnek.
Ja és ezen jót röhögtem XD
http://img.mangas...613/27.jpg
Ugrás a fórumra: |