ToToAdventures írta:
A mangakának jobbulást. Elnézve, hogy az utóbbi pár évben mennyi mangaka betegedett bele ebbe a heti szinti munkába, szerintem elkellene gondolkodnia a weekly shonen jump magazinnál, hogy inkább 2 hetente jelenjenek meg, mert ez így katasztrófa.
Ugyanakkor bevallom, hogy bár a Shibuya sem tetszett, de azóta egyre gyengébb lett a manga. Felvezetett és gyorsan + antiklimatikusan lezavart történet szálak, elpocsékolt karakterek, a "hőseink" egyre idiótábban viselkednek és egyre unszimpatikusan (holott sokan már alapból nem voltak szerethetőek, lásd Gojo) és még jöhetnék a többivel... de az, hogy már lassan 40 fejezete azt kell néznünk, hogy 1 darab ellenfelet ver ugyanaz a 8-9 karakter... tragédia... és akkor még nem is tudjuk, hogy lesz-e valami abból a tengenből vagy sem.
Én nagyon bírtam Gojo-t, pont ezért érzem rendkívül kínosnak amit produkált a sztori alatt.
Játsza az eszét milyen gyenge Jogo, majd telibe veri az Infinity Void-al. Jogo elmenekül...
"I'll be a little bit rough" Ráküld Hanami-ra egy Hollow Purple-t. Hanami elmenekül.
Haramdik találkozásra sikerül Hanamit legyőznie. Gratula...
Jogo-t megint nem tudta legyőzni, akit 15 fingers Sukuna simán összecsukott.
Mahito-hoz hozzá se ért kb. Legyőzött egy pár cursed spirt-et. Majd hagyta magát lepecsételni.
Flashback-ben sikerült Tojit legyőzni, ami az egyetlen értékelhető dolog tőle.
Végül mikor kiszabadul, azok után hogy játsza az agyát végig, hogy ő a legerősebb off-screen meghal Sukuna ellen.
Azon kívül hogy Yuji-nak megmutata az alapokat, az egész sztory alatt semmit nem tett hozzá kb. a cselekéményhez.
ÉS ő a "legerősebb"... Todo sokkal többet tett le az asztalra mint ő...
Nanamiről ne is beszéljünk.
Saturu Gojo a leghaszontalabb overpowered karkater evör.