Bastian
Naruto-Kun.Hu Team

Moderátor

Újfent 2 fejezetet dolgozott fel az epizód. Ezúttal több anime eredeti jelenet is akadt.
A rész elején Zenitsu utalgatása, hogy mi is az a vörös lámpás negyed Tanjirou irányába anime eredeti. Ahogyan a "kapzsi kereskedő"-s kézdörzsölése is a triónak.
A második "én egy Isten vagyok!"-nál használt kép az aktuális manga fejezetnél volt színes oldal. Jól felhasználták.
A legtöbb deformált, "burgonya" arckifejezés szintén megtalálható volt a mangában. Szándékosan minimalista, olykor aranyos a poén kedvéért. Nem először fordul elő. És remélem, hogy nem is utoljára.
A Pillangó Rezidenciás lányoktól való újbóli elbúcsúzás is anime eredeti.
A negyed feltérképezése teljes egészében anime eredeti, leszámítva az expozíciót a negyedről, a kéjnőkről, és az oiranról. A mangában simán csak a lilaakácos-családi címeres házba mentek felszerelkezni, Uzui elmondja nekik, amit tudni kell, majd jön az expozíció. Szóval voltaképpen ez egy sorrendcsere + anime eredeti tartalom.
A Zenitsu általi shamisen pengetést használtak az első PV-ben februárban, legalábbis a bevezető résznél.
Az animátorok úgy gondolták, hogy Tanjirou cipeljen eggyel kevesebb csomagot a jobb kezével. Mi lesz így az egyenlőséggel?
A rész végi Inosukés jelenet bővítést kapott azzal, hogy az Ogimoto-ház tagjai észreveszik, és figyelmeztetik. Azt is megtudtuk, hogy Yae az egyik neve.
A következő rész lesz elvileg az utolsó, nagyobb felvezetés.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)