Valóban nem hasonlít a 2 hely :/ De ez az Irene féle mesének tuti köze van Acnologiához. A végén talán tényleg egy nagyon jól összerakott sztorit fogunk kapni, még ha sok minden utóbb lett kitalálva. Gajeel szerintem se veszít de Irene-nek mivel találkoznia kell Erzával valahogy el kell jusson a céhépületig. Azt tudom elképzelni, hogy haroclnak picit Irene nem találja őket elég szórakoztatónak és elindul a céh felé, hogy majd Bloodman meg a másik valaki majd elintézik Gajeeléket.Szívesen néznék meg egy halált de ha Lisanna lesz az, az szerintem rossz lépés lenne.Megölni egy kis drámai sztori érdekében utána visszahozni hülyeségből majd megint megölni már szinte semmi drámai történés miatt? Elfman-ra voksolok. Mira ne haljon meg, mert nagyon szeretjük Lily (ő még talán belefér) Levy meg ha meghal nem tudom mi lenne Gajeellal, de ilyet nem lépne meg Mashi. Elfman meg például Lisannát védve nagyon szép halált kapna véleményem szerint. Natsu meg ne higgye már így el magáról August remélem jól elveri Tartom magam ahhoz, hogy a kövi cím Bloodman képességéről fog szólni és ahogy picit bántalmazza 6 szörnyet