Köszönöm
Boku no Hero Academia manga
Na, akkor a tegnapi Facebook-hírünkben található bombát ide is bedobom: https://www.faceb...8599524182
Felhoztam azt a 2018-as interjút korábban, amiben 30 kötetről beszélt, de azt is hozzátette, hogy sok mindent kell még addig a történetbe tennie, így valószínűleg nem fog beleférni. A 30. kötet pont a 294. fejezettel zárulna.
Két út lehetséges: Időugrás és új címmel folytatódik a manga, vagy a közel van a befejezéshez még legalább 1-3 évet jelent. Én utóbbira hajlok.
Én még esetleg arra tudok gondolni, hogy mivel hivatalosan még egyszer sem nevezték 2-A osztálynak őket (emlékeim szerint, bár 10-15 fejezettel le vagyok maradva), így ez az 1-A utolsó kalandja, és minden évfolyam külön sorozatot fog kapni, csak más címmel. Teszem azt a következő lehetne: Watashitachi no Hero Academia (A mi hősakadémiánk); a 3. pedig akár Kimitachi no Hero (A ti hősötök). Na de most csak a ló szaladt el velem, nem kell komolyan venni De elképzelni el tudnám.
Bár tény, hogy ebben a sztoriban nincs még +600 fejezet, ahhoz túlságosan korlátoltak a lehetőségek. Bízom abban, amit Bastian írt, hogy ez a bejelentés csak arra vonatkozott, hogy 2-3 évnél tovább már nem fogja húzni.
Ha akarta volna, akkor szerintem már most lezárhatta volna. Maximum Deku szála az, amiben több van, de mindenki más a főbb karakterek közül megkapta a lehetőséget, hogy pontot tegyen a visszatérő vagy mesterkélt konfliktusára, ami nem történt meg. A kulcstartós vita Toga és Uraraka között különösen fájdalmas volt. Így most a hagyományok alapján újabb tréning történetszál jön. :/
A többit majd a magyar fejezet után.
Egyetértek ha akarta volna lezárhatta volna. Viszont akkor nem kaptunk volna rá teljesen magyarázatot Deku mitől lett a legnagyobb hős.
All Might halála vajon bekövetkezik-e? Mi történik AFO-val és a többi gonosztevővel, történik-e valami változás a társadalomban amit a gonosztevők is élesen bírálnak?
Bár ott van most nekünk Eri, de kétlem, hogy most mindenkit felgyógyítana és akkor happy end lesz.
Idén gondolom kapunk még 1 fejezetet és akkor valamennyire tisztábban láttunk majd.
Most lehet, hogy én vagyok az ügyeletes károgó, de nem látok, hogyan kaphatna egy korrekt lezárást 1-3 év alatt. Vagy belemegyünk abba, mint a Bleachnél, hogy összekapar valami retek befejezést, lefújja aranyfestékkel, aztán nesztek? Nem kéne, ennél azért jóval több van/volt ebben a projektben.
Én se gondolom, hogy ezt a mangát be lehetne fejezni 2 éven belül. Túl sok minden van még meglebegtetve ahhoz, hogy a közeljövőben érjen véget. Én is inkább afelé hajlok, hogy meg fog változni a manga címe. Pl nem My Hero Academia/Boku no Hero Academia, hanem pl My Hero lesz az új cím.
Így akár a mostani történetszál után is véget érhetne a manga Dabi bejelentése végett. Pl a hősrendszer teljesen átalakul a közvélemény miatt, és Dekuéknak az iskola már nem lesz opció. Vagy épp az lesz a következménye, a rengeteg hős halála miatt, hogy a tanulókat hamarabb kilökik a nagyvilágba a károk befoltozása végett.
Én ezt valahogy így tudom elképzelni.
Ui. Köszönöm a fejezetet.
Köszi a fordítást!
Újabb remek fejezet. Nagyon tetszett, hogy a Gonosztevők, főleg Mr. Compress, is az életüket teszik föl ebben a harcban. Nemcsak a Hősök áldozzák fel magukat a hitükért, hanem a másik oldal is. Egyik héten megkönnyebbülök, hogy a hőseink nyerhetnek (Tomura kiütése, Beast Jeanist majd Mirio felbukkanása), másik héten meg "Ezt hogy a fenébe fogják megúszni" érzésem van (Gigantomachia majd a Noumu-k feltűnése és most Compress önfeláldozása).
Ugrás a fórumra: |