Köszönöm a feliratot! Megérte megvárni és egyben nézni.
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai anime
A magyar feliratos részek mostantól nagy valószínűséggel legalább egy hetes csúsztatással fognak érkezni, mivel annyira gány a videóforrás (NF). Egy hét után már elérhető DSNP vagy AMZN forrás, úgyhogy azzal fogjuk kiadni a feliratot.
Ez az NF és a DSNP forrás ugyanazon képkockája:
Megértem Tapion-sama.Végre rávettem magam és előfizettem a Netflixre.Mik ezek a feliratok?Főleg az animéknél...Nosztalgiából belenéztem a Kuroko no basket the last game-be.Botrány.Ezért havonta fizetünk,találhatnának normális fordítókat.A mokushiroku no yonkishi anime pl 11.-résznél jár,mióta előfizettem egy hónapja semmi frissítés.Igaz hogy ezt nálatok nézem de akkor csalódtam a Netflixes feliratokban.Köszi hogy fordítsátok.
Tibiii: Nélam egy másik fansub csapat oldalán volt olyan aki a fejemhez vágta, hogy a Netflix és a Disney is minőségi feliratokat csinál az Animékhez, és nem gond ha a fansub csapatok nem fordítanak egy-egy Animét. A probléma az, hogy felbérelnek egy mezei fordítót akinek fogalma sincs az adott kultúráról, szóval csak úgy szimplán mindent lefordít szó szerint és nem törődik a kontextusal.
Ugrás a fórumra: |