Tök jó történet, már csak önmagában hogy kifejtik az EGÉSZ shinobi világ történelmének, kultúrájának alapját. És pont. Jó történet...megvalósítás és kreativitás nulla, egy büdös nagy nulla.
Az eleje jól indult, nagyon tetszett ahogy elkezdték felvezetni Hagoromo és Hamura nekem nagyon badass volt.( Team Otsutsuki bros. <3 )
Aztán izgatott lettem végre megmutatják a legepicebb csatát, a kezdetet, a kiindulást....ERRE EZT KAPOM (( hát sírok komolyan mondom...
Nem tudom ki hogy képzelte el, de én úgy, hogy nagyban csatáznak, Ashura majdnem meghal és akkor ébreszti fel az erejét, epic technikák epic szövegek...
Erre az apjától megkapja az erejét, az apjától akiről azt mondták hogy szerette a fiait erre kb lessem tojta őket.
Az egy dolog, hogy Madara...-hát én hülye vagyok, komolyan ezt írtam Indra helyett és már ez is mutatja mennyire nagy copy huszárok és sablon királyok voltak - na szóval Indra felébresztette a Mangekyo-t az nagyon király volt. Kiszámítható, DE logikus és reális is...Amúgy mikor Hagoromo kihirdette ki lesz az Örökös, az is gyenge volt...na de azok a csodálatos és egyedi technikák.
történet 10/10 -nekem ez a történet rész amúgy is az egyik kedvencem
rajz 10/8 - az legalább szép volt
megvalósítás 10/5 - nem volt ez olyan rossz, sok rész tetszett - például Ashura útja, ahogy felnő, megismeri a világot, az ahogy viszonyul az emberekhez, az nagyon tetszett. Indra is jó volt, pont eléggé volt beképzelt.
kreativitás 10/???????????? erre nem tudok mit írni, néhol jó volt , máshol pedig no komment.....
technikák: 10/ nincs olyan pont ami ezt a sz*rt megtudná ítélni - Indra még oké, persze egyből uralja az összes Mangekyo képességet, mint első személy a naruto történelme során aki használta, de hát mint tudjuk badass...sírok...Ashura??! erre mit lehet írni? mintha Hashiramát és Narutot összegyúrták volna...ctrl c + crtl v ...felvágtam az ereim kb...
reinkarnálódás kérdése 10/1 - Hagoromo elmondása szerint akkora chakrájuk volt, hogy nem tud eltűnni/megszűnni ezért folyamatosan újjászületik... Erre nem jött rá Hagoromo magától, hanem Indra mondta neki?! Ez kész
nem tudok többet mondani...ez nagyon gyenge volt :'(
Szerkesztette: bzs96 - 2016.07.22. 22:42