Tudod mi a cringy? Az hogy látom redditen sokan rakják ki hogy challengerek lettek ranked flex que-ba aztán ha felkeresed a nevüket és látod hogy diamond 5 solo/duo-ba... A másik meg az aki már most örül a solo/duo rank 1 challengernek. XD
League of Legends(PC)
Én még egy meccset nem mentem flexen, de majd ha végetér a winstreakem soloq-n, akkor átmegyek oda gyakorolni pár champot, amivel kicsit elfelejtettem játszani és kezd visszajönni a metába. Pl gp nem értem miért kezd visszajönni, ha jól emlékszem semmit nem csináltak vele mióta szétnerfelték azt mégis xd.
Egy numero uno challangernek azért én is örülnék, még ha tudom hogy nem is tart sokáig xd
Én egy hete betilteltem 2 hét pihin vagyokxD. Ebből következik, hogy nehezen bírom a nyomikat.
Meg bele fáradtam a sok afk-ba leaver-be vagy épp rager-be. Fucking autofill és neki áll feedelni meg trollkodni. Ebben azt nem értem, hogy miért nem lép ki a választó képernyőn így is úgyis veszít és még megszopat minket is.
Szóval lett is két hét.
Hogy áll?Hát szarul xD .Silver közepén megállt az élet a sok butával.(teemo support ,afk,feed,troll és no tank)
Janna crit és ziggs adc és még sorolhatnám.Egy darabig nem leszek gold/platos és hamarosan elkezdem 3vs3 rankedet.
https://www.youtu...e=youtu.be
Az egyik legjobb hőselőzetes lett .Alig várom a lol fimeket
Taliyah rohadt op rankeden .2kör 2win és no halál. Az ultyja nagyon jó gank típus xD
Mindenhol gankeltem és kifeedeltem a csapatomat.XD
Kezdek én is kiábrándulni a support szerepből. Képtelenség egy ADC-nek (tisztelet a kivételnek persze) a kedvére tenni. Ha meghalok, hogy megmentsem őt, az a baj, de ha nem áldozom be magam és ő hal le, akkor az. Ha nincs killem, az a baja, hogy pl 0/9/X, de ha egy killt is elviszek már tuti reportolna KS-ért.
És most küldhettem hibajelentést a Riotnak, Soraka ultija kb 2x annyi feltöltési időt kapott amikor kezdőhelyen sütöttem el, mint kellett volna.
Sziasztok nem tudom hova írjam azért írok ide, leszedtem lol t mondom itt is jatszanak paran hatha beferek valahova majd, csak hogy nem nyitja a league of legends topikot nektek nyitja?
Előre is bocs hogy, ilyennel írtam ide.
Nos, úgy látom, hogy azóta már idetaláltál, mindenesetre ennek a hozzászólásnak itt van a helye
Üdv: Moderátor
Veritas távozása szerintem nem a nagy gond. Vizicsacsi, Exileh és Hylissang erösek ez mellé pedig kaptak még egy jó junglert. Ha nem fog kiégni akkor biztos top 3 lesz a junglerek közt a spring splitbe. Samux-tól meg ne várjunk sokat szerintem. Jobb meglepödni mint csalódni. Nekem elég lenne az ha playoffs idejéig csak arra koncentrálna hogy fel fejlödjön szintben azokhoz a szintü adc-khez ha gyengébb.
Szerintem nem érdemes egy ellenfélt se túlbecsülni se alábecsülni.
Az Origen az még egy csapat aminek meg kell szoknia az Lcs-t még hiába van náluk olyan játékos mint Tabzz aki több csapatot is megjárt az Alliance óta. De ettöl függetlenül szerintem ez egy könnyebb 2-0 mint a Vitality ellenes meccs.
A H2k-tól vagy 2-1-re veszítenek vagy 2-1-re nyernek. Itt a legfontosabb kérdés az az hogy Samux és Hylissang mit fognak tudni kezdeni egy ''összeszokottabb'' kóreai bot lane duoval. Csacsiéknak nem volt a camille-os meccsük se könnyü a Vitality ellen ahol ki emelem hogy a bot feedelt sok kill-t a Vitality-nek.
A bot lane lesz itt a döntö faktor szerintem.
Ugrás a fórumra: |