11-es univerzum színeiben fog harcolni Az openingben közöttük van felsorakoztatva, úgyhogy nagyon is van alapja.

Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Felejtsétek már el Brolyt, mint legendás csillagharcost. Broly nem létezik, mivel non-canon. Nem Toriyama találta ki, nem ő készítette egyik Broly-s részt sem. Tessék, meg lehet nézni a stáblistát:
http://dragonball...per_Saiyan
Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehetséges, hogy mondjuk az univerzumban, ahonnan származik a kiscsaj, nem ő a legendary super saiyajin, de egyelőre semmiképp nem mondhatjuk rá, és Brolyt nem lehet alapul venni. Látjuk, hogy Toriyama szeret játszani a nézőkkel, odadob egy csontot amin mi rágódunk, de legtöbbször baromira nem jön be a biztosnak vélt tipp. Szóval szerintem semmi köze nem lesz a kiscsajnak a legendaryhoz, Brolyhoz pedig pláne. De ez már csak saját vélemény.
Egyébként honnan lehet tudni hogy igazság harcosai ez a bizonyos csapat, és hogy ők a 11-es univerzumból vannak? Valahol szerintem ezzel kapcsolatban elveszítettem a fonalat. Na meg honnan tudni, hogy a kiscsaj valóban a 6-os (esetleg 7-es, bár szerintem kizárt) univerzumból van? Valaki írta korábban, hogy saiyajinek csak a 6-os és 7-es univerzumokban vannak. Nekem nem rémlik, hogy bármikor is elhangzott volna olyan a Superben, hogy kizárt, hogy a többi univerzumban legyenek...
cobydick írta:
Felejtsétek már el Brolyt, mint legendás csillagharcost. Broly nem létezik, mivel non-canon. Nem Toriyama találta ki, nem ő készítette egyik Broly-s részt sem. Tessék, meg lehet nézni a stáblistát:
http://dragonball...per_Saiyan
Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehetséges, hogy mondjuk az univerzumban, ahonnan származik a kiscsaj, nem ő a legendary super saiyajin, de egyelőre semmiképp nem mondhatjuk rá, és Brolyt nem lehet alapul venni. Látjuk, hogy Toriyama szeret játszani a nézőkkel, odadob egy csontot amin mi rágódunk, de legtöbbször baromira nem jön be a biztosnak vélt tipp. Szóval szerintem semmi köze nem lesz a kiscsajnak a legendaryhoz, Brolyhoz pedig pláne. De ez már csak saját vélemény.![]()
Egyébként honnan lehet tudni hogy igazság harcosai ez a bizonyos csapat, és hogy ők a 11-es univerzumból vannak? Valahol szerintem ezzel kapcsolatban elveszítettem a fonalat. Na meg honnan tudni, hogy a kiscsaj valóban a 6-os (esetleg 7-es, bár szerintem kizárt) univerzumból van? Valaki írta korábban, hogy saiyajinek csak a 6-os és 7-es univerzumokban vannak. Nekem nem rémlik, hogy bármikor is elhangzott volna olyan a Superben, hogy kizárt, hogy a többi univerzumban legyenek...
cobydick
Elvileg csak az ikeruniverzumok hasonlítanak egymásra. Ebből jött hogy csak és kizárólag a 7-es és 6-os univerzumban fordulhat elő Saiyan-jin faj... Bár azért hozzá kell tenni hogy full logikátlanság az egész DBS, szóval felesleges ezen rágódni. A csapat származását pedig onnan lehet tudni, hogy kiadtak 1 spoiler Topporól amiben kiderült a származása.(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: 11-es univerzum).
Sokan írták hog szerintük Goku nem fogja megmutatni a ssjb-t. Az én tippjeim:
Bemutatja és nagy meglepetést fog vele okozni pár istennek, némelyikük meg csak mosolyog, hogy ez majd érdekes budokai lesz. Topponak is fel fogja kelteni az érdeklődését, de mivel egy nagy "boss", eltolhat majd egy-két lekicsinylő megjegyzést is.
Amin gondolkoztam, láthattuk hogy a farkasok sem gyengék, de nyílván nem is a legerősebb harcosok lesznek ebben az arc-ban. No de akkor öreg teknős kománktól vajon mit várhatunk majd?
Persze, nyílván lesznek gyengébb ellenfelek is, akik ellen nosztalgiázhatunk majd az öreg csatáját vagy csatáit nézve, de azért valjuk meg, nagyon sok keresnivalója nincs ott. A többiek erősek, de mihez képest?
Esélyesnek tartom, hogy mivel ez a helyzet kijelenthető vészhelyzetnek, talán Whis kezelésbe veheti drága harcosainkat, tápolandó őket.
Tér-idő szobája, az öreg kaioshin erőfeloldása, Whis és Bills edzése, sok a lehetőség, vajon mihez fognak kezdeni?
Dátumot ugyan hirdettek a budokaira, de az vajon mennyi idő múlva lehet földi számításban, kinek mennyi ideje lehet edzeni?
Kíváncsian várom
Azért nagyon remélem, hogy Piccolo végre megkapja a kis power upját, látnék már tőle szívesen valami nagy dobást
szerintem lehet a kis csaj csillagharcos csak ott lehet ez a következő szint mert ugye 6-7 hasonlít.
11universumba pedig Saiyan véletlen kerültek oda szintén nagyon régen istenek segítségével.
Vegita apja is találkozott berussal simán elképzelhető volt olyan pusztítás isten aki párat magával vitt.
Én úgy gondolom a kéket nem fogja megmutatni. Kezd sima base formában, majd SSJ1, talán SSJ2, de a végét befejezi egy SSJ3-al.
Ugyanúgy lenne ez, mint amikor Beerus harcolt először Gokuval és látta mekkorákat erősödik 1-1 szintlépésnél. Csámpásnak csupán tetszett a fajtájuk és beszerezte Csabikát. Nem érezném fernek, ha csak egy bemutatómeccsen fel kellene fednie Gokunak a legnagyobb titkát.
De ha át is megy kékbe, akkor farkaska totál esélytelen legyen és meg se tudhassa ütni Gokut.
Hát tényleg az a baj, hogy tudhatnak mások is Goku ssjb-ről. De amúgy én se nagyon valószínűsítem a bemutatón a ssjb-t. Mert nem látszanak olyan erősnek a farkasok. Bár tévedhetek. De ha tudják Goku mire képes akkor meg tudniuk kellene hogy nem igen van esélyük ellene, szóval lehet mégse tuják mire képes.
Hogy mennyi edzés lesz vagy ki edzi őket azon múlik mennyi idő lesz a valódi tornáig. Bár Whist edzésének szerintem csak az erősebbekre lenne hatással szóval mondjuk Goku Vegita meg Gohan. Piccolót nem valószínűsítem hogy edzen velük, Buu nem is fog edzeni ahogy szerintem az androidok sem, max hogy formába hozzák magukat de azt se Whisttel inkább Krilinnékkel.
Sok év ugrást már nemigen iktatnak már közbe, szerintem időről időre meg lesz még újítva a Dragon Ball és könnyebb nyomulni és sikeresnek lenni amíg Gokuék top formában vannak. 80 ig elvileg fiatalnak számítanak fizikailag,de azért már 40 fölött van mindkettő bőven.
Én inkább arra számítok,hogy elfelejtik megkérdezni mikor is lesz pontosan a torna földi idő szerint és semmi idejük nem lesz felkészülni
Sziasztok,
Segítsetek nekem egy kicsit légy szíves. Egy képet szeretnék megtalálni, de sajnos akármit írok be keresőszónak, már nem talál rá a Google. Még mielőtt hivatalosan is bejelentették volna a 12 pusztítás istenének kilétét, készült egy csomó ilyen-olyan fanmade kép lehetséges pusztítás istenekről. Talán van köztetek olyan aki szokott ilyeneket nézegetni.
A képen amit keresek Két isten és két angyal szerepelt. Az egyik isten Bills + az angyala Whis, a másik isten egy farkas fejű isten volt + az ő angyala. Ezek négyen egy képen egymással szemben álltak.
Ha valaki látta ezt a képet, légy szíves írja meg hol találom.
Előre is köszönettel
Ugrás a fórumra: |