Köszönöm!
Na XW simán képességek használata nélkül jutott fel addig, lehet tényleg nem kellene védekezniük az a nyomás ellen hanem akaraterővel elviselni.
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Lehet nem figyelted elég alaposan, de nem csak akarat volt az. Eleve azért se jutott tovább mert nem bírta. Ő eleve a teste átalakultsága miatt bírta addig is. És még ő is mondta hogy hozzák vissza minden nap had tudjon kultiválni és ezáltal erősödni hogy ő is tudjon mászni.
Következő rész előzeteséről meg az jutott eszembe hogy vajon akkor TS-nak mennyi idő kell amíg ő is eléri a 70 szintet. Lehet pont az van a 173. részben? Na meg persze ezzel kapcsolatosan hogyan szerez és milyen gyűrűt?
Nem, ezt csak TS mondta, és nem feltétlen az az igazság. Ez egy teljesen új dolog számukra, tehát semmi sem igazolja egyenlőre hogy az tényleg úgy is van ahogy gondolja. Elég csak a korábban biztosra mondott dolgokra gondolni, amik közül több is meglett már cáfolva, ezért egy új dolgot elég nevetséges lenne azonnal megértettnek venni. De ha csak a testen múlik akkor TS teste is igen erős, és nem hiszem hogy gyengébb lenne mint XWé, még ha ő azt is gondolja elsőre.
Azt eddig sem értettem miért akarták XWt visszatartani a próbáktól hisz meg mondta Bo Saixi(BS), hogy TSel együtt kell nyomnia, és ez az ő próbája, így nekem már az elején egyértelmű volt hogy ő is lépcsőzni fog.
Ezek a dolgok pont ezért érdekesek, mert tudunk rajta elmélkedni, de úgy csinálni bizonyítatlan elméletekről mintha biztos úgy lenne, azt Dungeonlordtól várja az ember. Én azért fogalmazok szinte mindig úgy hogy szerintem így lesz, mert valójában lehet úgy is ahogy te gondolod, de ez majd akkor derül ki biztosan, amikor eljutunk odáig.
Mint az az elmélet amit azt hiszem bszebi vagy én kezdetem el hangoztatni, hogy innentől csak vörös gyűrűi lesznek TSnak, mert nem hiszem el hogy egyszer is megelégedne kevesebbel mint amit már eleve elért. Főleg hogy olyan dolgokon ment keresztül amik szerintem, bőven alkalmassá teszik a testét arra hogy elnyeljen önerőből egy 7. vörös gyűrűt. Te mondtad erre hogy szerinted nem lesz annyi 100000+ éves lélekszörny, ami még akár igaz is lehet, de én úgy gondolom hogy lesz bőven, csak mivel igen intelligensek és nagyon erősek, ezért el vannak tűnve, vagy senki sem mer a közelükbe menni.
Hát TS se csak úgy kitalálta. Meg eleve az lenne itt a cél hogy erősödjenek. Ahhoz meg pont ez kell. Mondva volt így gyorsabban kultiválnak. És hát pont ez a cél. És nem hinném hogy lélekerős nélkül tudnának egyáltalán mászni. Azzal tartják magukat.
XW is kultiválni akar. Szóval neki is van lélekereje eleve. És azért akarták visszatartani, mert nem tudták hogy a tudat nélküli testére hogyan hatna a nyomás ahogy éri. Ők is csak akkor döbbentek nagyot mikor látták XW-t felrohanni. Nem gondolták hogy képes lesz rá. Még TS -se. Csak azután gondolkodott hogyan lehet rá képes miután látta mit csinál.
Hát azért én is azt mondtam, hogy vörös gyűrűket várok már el TS-tól én is. Csak felvetettem azt a két problémát, hogy eleve elbírná-e egy 100.e éves szörny gyűrűjét ha az nem önszántából adja neki. Mert ezzel lehetnek bajok.
A másik meg hogy tényleg honnan szereznek annyi vörös gyűrűt, szörnyet? Mert nem hinném hogy annyi lenne még ha nagyobb is a világ mint hittük. Pláne hogy meg is ölné.e őket. PL ember formát nem hinném. Legyőzni meg pláne nehéz. Meg hol is vannak? PL a Ming testvéreket se akarná TS megölni. Pedig ők is szörnyek és pont jók gyűrűinek. Lehet így más szörnyekkel is.
És hát nem hinném hogy a tengerben is sok 100.e éves szörny lenne. A hajósok már a pár ezer éves szörnyekkel is bajban vannak. Nem hogy 10.e (10-99.e) évesekkel. Mondták hogy a megerősített hajó se biztos hogy kibírna egy 1000 éveset nemhogy egy 10 vagy 20.e éveset vagy még idősebbet.
Ezek így vannak de pont ezért lehet az is hogy nem kellene a képességeket használni, vagy fölösleges mert így is úgy is leszívja a lélekerőt a lépcsősor. TS a meglévő tudására alapozva a legvalószínűbb magyarázattal állt elő.
XW érdekes kérdés, mert az ő lelke TSban volt amikor kapta a vörös próbát, és ezért mondta BS, hogy neki TSal együtt kell csinálnia a próbát. Én ezt úgy értettem hogy együtt kell lépcsőzniük, nem pedig hogy várja meg az alján, TSnak mégse jutott eszébe se hogy magával vigye.
Na igen, az hogy hogyan kapnának el 100k+os lélekszörnyeket, az már egy másik kérdés, de szerintem meg fog oldódni valahogy. Teljesen beleborzongok abba a gondolatba, amikor elképzelem a pápa arcát a 4 vörös gyűrűs KEfű láttán, hát még ha azonnal villant neki egy 9 vörös gyűrűs kalapácsot... Lehet rögtön eret is vágna Bibi nénje.
Severum írta:
Ezek így vannak de pont ezért lehet az is hogy nem kellene a képességeket használni, vagy fölösleges mert így is úgy is leszívja a lélekerőt a lépcsősor. TS a meglévő tudására alapozva a legvalószínűbb magyarázattal állt elő.
XW érdekes kérdés, mert az ő lelke TSban volt amikor kapta a vörös próbát, és ezért mondta BS, hogy neki TSal együtt kell csinálnia a próbát. Én ezt úgy értettem hogy együtt kell lépcsőzniük, nem pedig hogy várja meg az alján, TSnak mégse jutott eszébe se hogy magával vigye.
Na igen, az hogy hogyan kapnának el 100k+os lélekszörnyeket, az már egy másik kérdés, de szerintem meg fog oldódni valahogy. Teljesen beleborzongok abba a gondolatba, amikor elképzelem a pápa arcát a 4 vörös gyűrűs KEfű láttán, hát még ha azonnal villant neki egy 9 vörös gyűrűs kalapácsot... Lehet rögtön eret is vágna Bibi nénje.
Részben egyet értek mindenkivel meg nem is ... Nem,kettő 100.000 éves volt eddig az óceánban( BÁLNA+ a MEGALODON(ott a cápa mikor féltek és sétáltak az óceánban,és TS mondta,h ő egy király volt)... Mondjuk a BÁLNA még tartogathat meglepetést ha már azt mondta róla a tenger isten,h fejlődik.... AZT így felejtse el mindenki,h A PITONT ÉS A GORILLA TESÓT beáldozzák,nem hiszem... Meg nem hiszem,h minden 100.000 éves lélekszörny joságos lenne,így azokat fogják elejteni véleményem szerint akik nem éppen "jók"... Szörny "befogása" nem lesz gond míg itt vannak a szigeten,hisz van a szigeten 7 Pillér(ők úgye TD szint)+ van egy főpapnő aki 99 levelen van... Csak az a kérdés,h TS egymaga kell-e majd szörnnyel küzdeni vagy segítenek neki a pillérek?? A gyűrű elnyelés érdekes lehet,mivel most a lépcső a testi erőt is edzi? Ha igen akkor ez lehet a kulcs a szörnyelnyelésnél... Alig várom már a holnapot ...de még jobban Ayagii tökéletes fordítását...+ a kalapácson előbb utóbb lesznek gyűrűk,csak az a kérdés,h akkor ki ellen fog harcolni TS? Talán akkor fognak megjelenni az olyan szörnyek akik már halhatatlanok? Meg remélem a mészárlókirály ellen is nyom egy 1v1-et...
Amúgy tényleg igaz hogy elsőnek csak tesztelésképpen mentek nekik. És akkor is pont a tesztelés miatt használták a lélekképességeiket. De amikor a többiek megindultak azok nem használták azokat. Pláne aki nem is tudja mert nincs olyan.
És igen a testi erőt jócskán edzi ez a lépcsőzés. De azért egy 100.e éves gyűrűhöz nem csak testi hanem mentális erő is kell. Emlékezzünk TS 4. gyűrűjére. Ott is túl erőset nyelt el. Testileg is alig bírta de végül a mentális ereje segítette át rajta.
a tengernél meg tényleg 2 100.e éves szörnyet említettek. Egyik a bálna másik meg a cápa. De a cápát szerintem még nem láttuk. Akiket mutattak azok inkább csak egy falkányi 10.e éve volt. Volt arról is szó hogy a tenger isten egy cápán lovagolt. Ha ő az a 100.e éves akkor ő barátságos lesz és nem igen feláldozható.
De a gyűrűk hogy milyenek lesznek majd kiderül. De valahogy fura lenne vörös után már a gyengébb fekete. De teljesen megérthető a korábban irt okaim miatt. (hány 100.e éves van eleve, elbírná-e nyelni.) levadászni meg biztos segítenének. De szerintem itt valami más lesz. Szerintem a holnapi rész sokat árulkodó lesz.
A Mind tesók feláldozása meg szerintem elképzelhető. Több okkal is. Vagy legalább az egyikük. Pl. XW végelme feltámasztása érdekében. (bár elgondolkodtam hogy valamit mondott XW hogy a fény miatt jobban tud kötődni a testéhez mint nélküle.) És már korábban is írtam azt a fényt nyomást valaminek valakinek ki kell adnia. Az nem-e tud segíteni XW testének és lelkének egyesítésében. Vagy egyikük eléri az 101.e évet és feláldozza magát idő előtt. Legyen haszna a kultiválásának segítve TS-t. Vagy pont Bibi mondta hogy megy majd levadászni őket és harcban inkább TS-nak adják a gyűrűiket mint Bibinek vagy pont éppen a lányának.
A végén a főellenség szerintem meg csak Bibi néni lesz. Meg esetleg a lánya, ha ő nem tűnik el a süllyesztőben (lehagyva) mint az előzőleg talált lányok. Pl a rókalánnyal is mi van? Bár Bibi lánya meg a nagyapja feltűnnek a jövőheti rész előzetesében.
A rókalány az sarokba lett állítva, de biztos hogy él és fejlődik rendesen. Ezt abból gondolom, hogy ő volt az egyetlen akit nem akart beáldozni TS szolgálataiért a kamu herceg. Igaz ő nem is ártott semmit XWnak, mert éppen picsogott és irigykedett, hogy elment a kiválasztott hím.
Remélem azért nem kell túl sokáig nézni ezt a lépcsőzgetést, mert a hatás mechanizmusától eltekintve azért, annyira nem izgalmas, legalábbis nem szívesen nézném 10-20 részen keresztül. Kíváncsi leszek hogy ki mennyit fog fejlődni mire teljesíti a próbáját.
Másodszor se igazán akarta hogy lépcsőzzön XW, csak ő önállósította magát és felszaladt, aztán harapott.
Nekem az a véleményem hogy minden egyes fajta lélekszörnyből vannak 100000éves példányok, főleg ha a KEfűnek is sikerült. Erről a dologról a TIt kellene megkérdezni, ő valószínűleg többet tud mint az eddigiek összesen.
Az hogy a Mingektől kap e valamit az azért nem biztos még akkor se ha Bibi nénje megtámadja őket, főleg hogy évekig a szigeten lesznek szerintem. Talán ha nem sürgős neki és esetleg vissza érnek addigra TSék.
Hát hogy spoillert ne írjak, de azért a mai rész után át kell gondolnunk a lélekgyűrű szerzést és a jövőt ezzel kapcsolatban.
Amúgy nem lehet sok 100.e éves szörny. Pláne nem minden fajból. Pl XW vagy AY jó példa hogy esetleg miért nem. Egyik egy nyúl másik egy (leggyengébb általánosabb) növény. Azért egy lélekmester ha gyűrű választ nem "ilyen gyenge" lélekszörnyet választ. Rájuk inkább a nagyobb lélekszörnyek voltak veszélyesek mintsem az emberek. A ming tesók meg eleve már kiemelkedően erősek. Mikor még fiatalabbak voltak megúszták aztán meg nem igen volt ellenfelük.
Amúgy tényleg csak akkor kaphat a mingektől valamit, ha addig amíg TS vissza nem ér (az vajon hány év lehet) nem csinál velük semmit.
Ugrás a fórumra: |