Én nem akarom hogy folytassa. Ezt kellett volna normálisan. De képzeljétek ha már most olyan erőket hozott fel Kubo amiket nem tudott normálisan megírni mi lenne később. És korábban elvarrtnak hitt szálakat csak úgy instant feltép értelmetlen belemagyarázással (gondolok itt a quincykre). Mi jönne még? Alternatív lélekkirályok? Párhuzamos univerzumok mint az új trash dragon ballban? köszönöm én nem kérek belőle. Ha megcsinálják ezt animébe arra azt mondom oké mert egy két jelenetet elég badassre lehetne kihozni.
na 685
10év alatt rukia tökélettesre elsajátitota gondolom a Bankai-át
és kapitány lett
egész kócerájt újjá építették
valami más történt??
több kérdés
1. ki lett az új lélek király?
2. Aizen hova lett azt mondta jó napot és eltüntt ?? Mueco mondóba?
3. Helibel szegény kis holowka láncon volt egész végig most azzal mi van??
4.egyedül pokolból nem mászott ki senki most kéne onnan valakinek be köszöni.
na 685
10év alatt rukia tökélettesre elsajátitota gondolom a Bankai-át
és kapitány lett
egész kócerájt újjá építették
valami más történt??
több kérdés
1. ki lett az új lélek király?
2. Aizen hova lett azt mondta jó napot és eltüntt ?? Mueco mondóba?
3. Helibel szegény kis holowka láncon volt egész végig most azzal mi van??
4.egyedül pokolból nem mászott ki senki most kéne onnan valakinek be köszöni.
többet nem tudok, szerintetek?
Van egy sejtésem, hogy Aizen lett az új lélekkirály, gondolom Bach nem tudta csak úgy elnyelni őt. Amúgy is amikor Bach Aizen elnyelése után ismét alakot öltött, én azthittem elsőre, hogy Aizen régi hosszú hajú pillangós/hógolyós alakja jelent meg újra. Harribel gondolom megmaradt Hueco Mondo vezetőjének és mivel a halálistenek segítettek nekik, gondolom béke van a két oldal között, senki se basztatja a másikat.
Amúgy visszatérve arra, amikor Ichigonak a kardja átalakult az original karddá. Szerintem az azt jelentette, hogy Ichigonak megtisztult mindentől az ereje és már 100%ban csak halálisten ereje van, ezért lett a kardja olyan mint régen. Akkor anno még a halálisten ereje volt a domináns, a többi el volt nyomva, most viszont már csak ez van neki.
Az is lehetséges, hogy amit itt lát Bach: http://naruto-kun...ach/684/16
Azt a kövi fejezet történéseiből látja. (hu de fura volt ezt írni )
Hát én arra gondolok a 13.osztag kapcsán, hogy amíg nyalogatták a sebeiket és építették újra a lelkek világát, addig átmenetileg a hadnagyok tartották a frontot, ahogy korábban Hisagi is Tousen után (tudom, ez hosszabb idő), hisz Kyouraku már az elején tudta, hogy Rukiát akarja oda kapitánynak, csak még kellett neki idő. És nem akart "röpke" 10 évre valakit kapitánnyá kinevezni, hogy aztán elzavarja, hogy bocs, csak eddig kellettél :-D
Azért ott 10 év nem annyira rengeteg, ahol több 100 évig élnek, mint nálunk a földön ahol 70-80 évig élnek az emberek.
De lehet hülyeséget beszélek.
A bejelentésnél meg egyértelműen animét szeretnék. Nagyon, nagyon sok jelenet volt, amit aaaaaannyira megnéznék színes, mozgóképen :-) Szóval kíváncsian várom.
"Ahol fény van, ott szükségszerűen mindig lesz árnyék is."
Helló lenne 2 kérdésem .
1.A manga 22-én ér véget ? 2.És addig nem is lesz új fejezet?
Mert mostanában nem követem az eseményeket a Bleach-el kapcsolatban.
Az is csoda, hogy ennyit összehozott a végére így, hogy ennyi fejezetet kapott.
Ha valamilyen formában folytatná szabad kézzel biztos nem ilyet írna.Bleach nem ekkora rusht érdemelt.
Az eredeti kardot én sem tudom megmagyarázni, meg voltam róla győződve, hogy nem fedte még fel a bankai-t, az csak a shikai volt mindvégig.De már ki tudja.De az hülyeség, hogy csak shinigami ereje maradt, alapből a régi shinigami ereje igazából juha volt aki elnyomta az tényleges shinigami erejét amit a hollow énje ad.Talán ha folytatja kapunk magyarázatokat ha meg nem akkor még 1 trollkodása van hátra a senseinek.
Bleach anime alapanyagnak még mindig tökéletes.Nem a történet miatt, hanem Kubo rajzolási stílusa miatt.Azt le lehetne már tolni.Még ha folytatja is de szerződnek ennek az arc-nak a meganimálására akkor a végét még Kubo segítségével fillerekkel ki is tolhatnák.Régebben is segédkezett fillerekbe, amiket volt, hogy canon-ba is berakott (shunsui zpje).Úgy se lehetne megmenteni ezt a rusholt végkifejletet de javítana rajta.
Ha jól számoltam több 200 fejezetnyi anyag lenne az animére. Ugye 480 fejezettől van az 1000 éves háború és már 655 fejezetnél tart + még pár db. Vajon ha végre bejelentik Bleach anime utolsó final évadát milyen hosszú lesz, hány epizód lesz? Én kb. 30-40 részt számítok ez több v. kevesebb is lehet.
Szerintem két évad simán kijöhet belőle. Sokan mondják, hogy a fejezetekben nem történik sok minden, hát régen is kb. ugyanennyit haladt előre a sztori, szóval ezt a kijelentést sose értettem. Jó, azt elismerem, hogy vannak harcos fejezetek, amik nem töltenek ki sok időt, azonban a harcokat kilehet egészíteni, sokszor csináltak már ilyet a Bleach animében és túlnyomó többségében tetszettek.
Amúgy ez még attól is függ, hogy változtatnak-e rajta az anime során. Nekem van egy olyan érzésem, hogy ha lesz anime, akkor vagy Kubo kérésére, vagy az animátorok változtatni fognak egy-két dolgon. Sokszor olyan volt a manga, mintha egy vázlat lenne, vagy azért mert nem tért ki valami fontosra, vagy csak akkor gyorsra vette a tempót. Szóval szerintem lesznek kiegészítések/változtatások, főleg, hogy már vége lesz a mangának, amikor belekezdenek, így sokkal jobban tudnak kalkulálni, nem úgy, mint amikor az anime már majdnem beéri a mangát. Lásd: Naruto Shippuuden, Fairy Tail.
Nos én nem hiszem, hogy lesz anime sajnos. Nem éri meg, nincs rá elég nagy közönség. D. Gray Man is csak 12 részt kapott. Manapság miből szokás 50 részt kinyomni? Dragon Ball az más annak 5-ször nagyobb közönsége van mint a Bleachnek. Szóval én nem hiszem. Maximum kap egy filmet mint a Naruto ami a manga után játszódik nah az jó lenne
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Jaeger, ha ne adj ég, arról akarnának filmet csinálni, hogyan, miért kivel boronálódott össze Ichigo, akkor inkább nem, kösz. XD A The Last mozi számomra visszataszító volt egy kicsit. Bleach szinten valami olyan meg kiverné a biztosítékot. ( Én örülnék, ha összejönne valakivel, de nem kell mutogatni, miért. )
És amúgy is, mit tudnának beletenni egy filmbe, aminek értelme is lenne? :/ Elképzelni sem tudom.
Szóval kíváncsi vagyok.
Ja, amúgy azt olvastam, hogy 21-én matricákat fognak osztogatni Japánban, hogy megünnepeljék, hogy vége a mangának. Ichigos és Rukiás matricák lesznek. Szóval, mégis Rukia a női főszereplő, és kész.
Az a bizonyos bejelentés kb. olyan fontosnak tűnt mint az a hír, hogy vége a mangának.Az anime folytatása ez lehet mert az nagy hír de egy film közel sem ekkora hír.Én csak egy anime bejelentésre vagy manga folytatásra tudok gondolni másik magazinnál.