Bitang rész volt, nagyon szépen megrajzolva, lassítások ott vannak nagyon...
Nagyon jó minőségben csinálják a Goku-s részeket.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
xindrix írta:
Na ha jól értem, akkor Goku mesterien átadja magát az Ultra ösztönnek abban a tekintetben, hogy gondolkodás nélkül tér ki, viszont a támadásnál már gondolkodik egy kicsit és ezért gyengébb? Van akkor még mit fejlődnie, de gondolom a Jiren elleni végső harcra ezt is kifejleszti.
Az előzetesben meg az egész U2 harcol, szóval valószínűleg végük is lesz. Ribriannenek új átalakulása lesz? Na vagy ez is egy troll lesz és még idiótábban fog kinézni, vagy lesz neki valami normális formája is.
Ez a rész felvetett még egy kérdést. Amikor a potara széttört, akkor lett vége a fúziónak is.
Ez nem tudom, hogy véletlen e, vagy így is véget lehet vetni a potara fúziónak. Mert ha igen, akkor ezzel még jobban gyengítették.
Amúgy a Champa beszéde után, még nem hiszem, hogy Saonelnek és Pirinának vége. Nekik még lesz egy nagyobb harcuk, most már egyre biztosabb vagyok, hogy U2 esik ki.
Talán a következő részben leverik a maradék U2 harcost + Roziet és Ribrianne transzformációjával fog zárulni a rész, aztán a 118. pedig a harc ellene. Megkapná U2 is a méltó lezárást és végre mi is megszabadulnánk tőlük.
Nagy fan teória: 118.rész, Ribrianne végső formája vs Android 35 ?
Vegetto tényleg istencsászárt, de ne kéééérem ne lőjék már el minden ARC-ban. Az maradjon csak ilyen nagyon nagyon nagyon végső megoldás. Ezt az egészet Goku fogja megnyerni az UI-vel. Még csavarokat tehetnek bele, hogy pl hogyan lesz megint ereje teljében stb... Esetleg a végső csatát nem is Goku nyeri hanem Jiren.
Be kell vallani semmit nem tudunk róla, de ha a mangában benne volt h nem akar hozzájárulni az univerzumok pusztulásához akkor simán elhiszem h azt kívánja h minden univerzum térjen vissza. Ezek alapján meg lehet h Jiren a következő arcban már totál Gokuékkal lesz végig, mint barát vagy ilyesmi. Jirenen is látszik, hogy szeret harcolni, és jelenleg csak Gokuban látja az ellenfelet, senki másban.
Vegeta semmit nem tud, meg akarja majd próbálni nyilván elérni ő is, de a harctéren nem fog neki menni, mert őt mindig a harag és a verseny mozgatja előre... Nem úgy mint Goku-t. Ő magasról tesz Vegitára, nem azért fejlődik, hogy nála jobb legyen, hanem mert szeret harcolni.
Hát valahogy igencsak egyértelmű utalások voltak itt is rá hogy Vegita próbálni fogja az Ultra ösztönt.Szóval lehet hogy most tényleg nem sikerül neki, de csak megpróbálja. Na és persze ez azt is jelenti előbb vagy utóbb de neki is sikerülni fog.
Amúgy Vegettóval kapcsolatban ha lesz is ugyan az lesz mint eddig. Megjelenik erősebb jobb az ellenfelénél, de a győzelem előtt megszűnik a fúzió és csak Gokunak kell majd legyőznie. Hát ez így volt eddig.
A Namekiek meg gondolom maradnak Gohanéknak. Mutathatna már tényleg valamit.
Az U2 meg C17 és C18 ellen! érdekes egy leszámolás lesz! Kíváncsian várom már, ki is vészeli át. De akkor lényegében meg is van a következő kieső Univerzum. Az U2. És hát az U6-nak se sok lehet hátra.
Csak azt nem tudom miért mindenki Gokut akarja, amikor ahogy Dermesztő is mondta Ő kell mert csak neki van esélye Jiren ellen.
Szóval a fáradt Gokut ha ki is tudják ütni mire mennek a pihent Jiren ellen?
Tudom tudom itt Goku a főhős és neki kell győznie de akkor is.
Jas0nx, egyértelműen nem kell ellőni mindenhol. Azonban eddig 2 alkalommal szerepelt csak, de Zamasunál konkrétan semmi haszna nem volt, csak a hájp miatt lőtték el.
Eddig Vegettonak még nem volt kizárólagos szerepe egy győzelemben. Buu ellen is a harc közepén jött és Zamasu ellen a hájp miatt. A Tournament of power arc elég jó megjelenés lenne neki, hiszen az univerzum megmentése a tét.
De ismétlem: Nem azt mondom, hogy tuti megjelenik. Azonban a Goku jelenleg csak védekezni tud elég stabil alapot ad annak az elméletnek, hogy Vegita megkapja a támadásokat. A kettőjük eredménye pedig a tökéletes harcost.
A szintlépés mellett a Goku/Vegita összedolgozás is nagyon ki volt emelve az elmúlt hónapok során. A szintlépést megkaptuk, az összedolgozást nem.
Bőven lehet még jegelni Vegettot az elkövetkező arcok során. És mondok még egy érvet mellette: Gondoljunk bele: Eljutott oda a sorozat, hogy ha jön egy gonosz akkor annak már kevés jelentősége van, mert jön Beerus a hakai-al, vagy legrosszabb esetben a Főpap/Zeno elküldi az anyjába.
Vagyis: a jövőbeli arcok során muszáj olyan gonoszt és csatahelyzetet hozni, akire nincs közvetlenül hatással Beerus, Whis, Főpap, Zeno és társai. Mert mondom: A sorozat egy olyan ponton van, hogyha iszonyat nagy baj van, akkor Whis telefonál az apukának, aki jön és lazán leveri a gonoszt. Tehát bőven lehet jegelni Vegettot, mert Vegettohoz kell az istenek eszköze, a potroha.
Az szinte biztos, hogy ebben az arcban nem lesz Vegito, az nagy lehúzás lenne.
A spoilerek alapján Vegita nem tudja elérni az UI-t.
De gondoljatok bele, ahhoz az ösztöneit kéne használni és nem gondolkozni. De Vegita állandóan túl gondolja a dolgot.
Figyeljétek meg az lesz vele mint Gokuval Buu ellen. Addig addig fogja próbálni elérni míg teljesen lemerül. Vegitának máshogy kéne hozzáállni a dolgokhoz, de ez egyelőre nem látszik rajta.
A másik tipp lehet az lesz, hogy a két Namek fúziónál tényleg, és ott fog valamit villantani Gohan, hogy kiüsse őket. Piccolo kieesik az meg beinditja nála a triggert.
Szerintem sem lesz Vegito, de a Kefla fúzió is a semmiből jött, szóval én már semmin sem lepődnék meg.
Am először a genki dama kényszerítette Gokut, hogy átlépjen UI-be, most pedig Kefla ereje. Tehát akkor nem tud magától átlépni ebbe a formába. A kérdés az, hogy a későbbiekben magától is elő tudja e majd hozni, vagy mindig kelleni fog hozzá valami ami kihozza belőle.
Muszáj lesz neki magától megtanulni vagy nem lesz esélye Jiren ellen. De én remélem, hogy jó ideig most már kis paddon marad Goku és láthatjuk a többieket. De ahogy a spoilerek mondják most végre jönnek a többiek
Uhh! Féltem tőle, hogy az Ultra király ösztön szintjét elbaltázzák ebben a részben azzal, hogy Kefla megugorja a különbséget. Szerencsére nem így volt.
Ez a forma maradjon meg mindig az alázó cím szó alatt.
Kíváncsi leszek Jiren sportszerűségére most, hogy kialudta magát. Talán megijed és megpróbálja kiütni Gokut mielőtt rá is veszélyt jelentene, vagy mint eddig most is ereje teljében kísérli meg legyőzni. Nagyon jó ez a torna.
Amúgy nem értem miért becsüli le mindenki a Nameki harcosokat. Szerintem okkal maradt a két Nameki utoljára. Ha Freezát újra partiba hozták Gokuék erejével, akkor Piccolo erejét is újra meg lehetne emelni. Ehhez csak annyi kell, hogy a két Nameki egyesüljön olyan formában, ahogy annak idején Piccolo és Neal, majd Gohan a jelenlegi teljes erejét használva legyőzze őket. És ha a két Nameki veszít, akkor tudván hogy eltörlik őket, utolsó túlélési lehetőségként Piccolóval is egyesülnének, így megszületve egy amolyan Ultra Nameki Piccolo. Így Piccolo újra partiban lenne a legerősebbekkel, vmint azért én rohadtul megnéznék egy Ultra Piccolo + Mystic Gohan táncos fúziót mondjuk Jiren ellen.
Egyre jobban úgy gondolom, h Jiren kívánsága, egy méltó, kihívást jelentő ellenfél lenne. Jelenlegi helyzete nagyon is hajazz Saitama éra. Most is Goku t látva, tán felüt benne a gondolat, h kívánni lehet már szükségtelen?
Bár ugye ott lennének az angyalok és a Hakaishin ek. De lehet tudva helyét a mindenségben, halandó riválisra vágyik.
Gondolok itt arra, h tesztelvén az univerzumok rendjét, nem ökölözne mindenkit végéig, eljutva a főpapig.
Talan van olyan tiszta szíve, mint akár Goku nak?
Várom, h minél többet tudjunk meg a karakterről.
Ezért is jó, h halad a manga. Egyre színesebb és titokzatosabb a DB világ, ahogy épül.
És akkor ne feledjük azt az elméletet, hogy a főpap gonosz és a célja a pusztítás instenek elpusztítása azért ment bele ebbe a tornába. Szóval lehet itt még a végén csavar.
Én nem bánám ha a végén Goku meg Jiren együtt harcolna, esetleg még Jiren tippeket is adna Gokunak. És remélem bejönnek a spoilerek és láthatunk egy super androidot is
Miért lenne motiváció a Hakaishin ek eltörlése? Vagy miért konkrétan az ő eltorlesuk? Ez estben mit gondolsz, mi legyen a legfelsőbb 4 univerzummal?
Illetve az.univerzumok lényege az egyensúly. Teremtés kontra pusztítás. Ennek hiánya tökéletes káoszt ad. Miért lenne ez a célja az angyalok apjának?
Ugrás a fórumra: |