köszönöm szépen az új rész fordítását!
[Naruto-Kun Projekt] DanMachi anime
Köszönet a fordításért!
Hú hát ilyen részre nem számítottam
Bellnek sokat kell még tanulnia milyen is egy hős Szegény Ryuu majdnem megfagy Ő meg alig akar segíteni neki... Ez nincs így rendjén xd
Viszont Ryuu chant megrajzolhatták volna alaposabban is
Az mekkora volt már, hogy mikor nagy nehezen ráveszi magát, hogy ne fagyjanak meg mind a ketten. Akkor lenéz (khm) és kiböki, hogy milyen kicsi vagy XD Ha Ryuu látta volna, hogy előtte hova nézett Akkor Szerintem Namisan verte volna ki belőle az utolsó vércseppet is
Na de kicsit komolyabban. Egy részbe lezárni ezt az egészet igen necces lesz.
Szerintem Bell nincs olyan állapotban, hogy egyedül le tudja verni (pedig hát tudjuk, hogy neki kéne)
Az jó, hogy kicsit lassult Juggernaut, de Lid-ék szerintem még így is kevesek hozzá. Max Asterius-ról tudnám elképzelni, hogy simán ketté csapja, de ő nyilván nem lesz ott. A kis felmentősereg meg valószínűleg kellően fáradt lesz (túl sok gyenge embert kell életben tartaniuk)
És bármennyire is szerettem volna szinte kizárt, hogy a Statisztikák fejlesztése belekerüljön a részbe, pedig én tényleg nagyon vártam.
Na de már csak egy pár nap és megpillanthatjuk , hogy élik túl ezt az egészet
Köszi a részt! Egész jól lezárták, bár a túlvilágra áttekintés helyett szívesen láttam volna 1-2 jelenetet még a megmenekülés utánról. Az egy kicsit fura volt, hogy Liliék lejutottak egész odáig, ahol Bellék voltak, mert ilyen mélyre lemenni nagy tapasztalatú csapatot igényel az elmondottak alapján. Úgy láttam, Ryuu is felkerült viszont az odavagyok Bellért listára Összességében jó kis évad volt, az egyik legjobb az én szememben, remélem, jön majd folytatás is valamikor.
Köszi szépen az új részt!
Kicsit érdekes, hogy érzésre ez az évad arra lett kihegyezve, hogy Ryuu hogyan szeret bele Bell-be, annak ellenére, hogy a történet elején még arról volt szó, hogy Bell majd Ais-t szeretné meghódítani. Remélem ha lesz folytatás, akkor kibontják majd értelmesen ezeket a szálakat, mert aligha egy harem animéről van szó, viszont azt sem lenne jó látni, hogy egyszerűen csak elvágják ezeket a kapcsolatokat a főszereplővel jobb híján.
Összességében értem, miért ez az évad lett eddig a legjobban pontozva, mert más élményt nyújt, mint az elején, viszont mikor már a tűznél barátkoztak kicsit sajnáltam Ryuu-t, hogy vélhetően úgy lesz szerelmes, hogy Bell nem fogja viszonozni Ais miatt. Mindenesetre nagyon várom az anime folytatását és mégegyszer nagyon köszi a kitartó és minőségi munkát!
Mondjuk az kiábrándító kicsit, hogy nem mutatták meg, ki milyen szintre fejlődött a harcok után, de ettől függetlenül jó évad volt, bár szerintem egyik harc sem volt most az az omega epic, aztakurva fight, emiatt egy kicsit vegyes érzelmeim vannak az évaddal kapcsolatban.
Köszönöm szépen az egész évados munkátokat!
Jó kis rész volt ez is. Bár azért én is igen összecsapottnak érzem a végét.
Félholtan lesérülve is képesek voltak megölni. De ami még jobb hogy a felmentőcsapat is megérkezett pont időben hozzájuk. Azt hittem kicsit tovább tart és nehezebb lesz még kijutniuk.
Köszönöm szépen az egész évad fordítását!
Kicsit érződik a részen, hogy küzdöttek az időhiánnyal, de tetszett ahogy megoldották a dolgokat!
A Juggernaut-al folyatott harc-ot jobban nem hiszem, hogy meg lehetett volna oldani.
Az Kimondottan jó volt, hogy Lidék tisztában vannak vele, hogy még nem jött el az ő idejük. Megtették amit meg kellet tenni, aztán mentek is.
A kis mentő csapat láthatóan kapott potikat így teljesen korrekt. Fél halottan nem győztek volna meg azzal hogy oda tudnak jutni (ha kaptak segítséget ha nem).
A korházos és találkozós jelenet is jó lett.
Ryu-chan szegényke meg hát... Kíváncsi leszek hogy folytatódik a kapcsolatuk. Bár arra fogadnék, hogy inkább csak maradjuk barátok xd
Wantho Hát ami azt illeti ez eléggé egy hárem anime. Az más kérdés, hogy hárem, Ais, vagy magány lesz a vége. xd
De ha Bell nem is, én aranyos kis háremet tudnék elképzelni magamnak ebből a felhozatalból
Ugrás a fórumra: |