Már megjelent, ahogy az előző üzenet is utal rá, csak a hozzá tartozó magyar felirat nincs még kész, és csak azután teszik fel.
Szerkesztette: goku5 - 2016.07.07. 19:39
Naruto és Naruto Shippuuden anime
The worst opening award nyertese! Az ending nem lett olyan rossz szerintem, nekem ez a lámpás stílus bejött!
Amúgy szerintem tök jó lett ez a Ashura-Indra filler, ebből akár egy önálló sorozatot is szívesen megnéznék!
Valakinek van ötlete Indra megoldására, vagyis hogy mit tett a falu gondjaival?
Na igen már csak a megoldásokból is simán rá lehetett jönni, hogy ki lesz az utód, nem kell hozzá tudnunk a jövőt! Ez volt a lényege a tesztnek, hogyan oldják meg a feladatot. Indra úgy ahogy ő neki a legjobb, nem törődve a falusiakkal. Ashura pedig ahogy a falunak volt jó, sőt összehozva a falut és még új tanítványokat is szerezve magának.
(amúgy az a technika Ashura kezében tényleg kiköpött rasengan. bár nem értem hogy olyan kicsi az ereje ennyi gyakorlás és segítség után is)
Jobban belegondolva ők is voltak az eredeti hatalmas erejűek, mint madara és Hashirama, na meg Sasuke és Narutó páros. Ők olyan erősek, hogy egy csapásukkal képesek voltak hegyeket elpusztítani. Ahhoz képest meg Ashura még igen gyengus.
Vajon szándékos lehet, hogy Indra M.shangaja egyezik Sasukéével? Jó kérdés, vagy nem tudtak más más formát kitalálni?
Amúgy egész jó lett szerintem mind az ending mind az opening, olyan jó közepes. Volt már sokkal jobb és rosszabb is.
Egész jó ez az Indra-Ashura filler, bár már szerintem nem tart sokáig.
Openingben volt egy kis változtatás, az újítás nekem nagyon tetszett, mert sokkal jobban van megrajzolva, mint az első verzió. Bár az openingnél a változtatások miatt néhol nem éreztem, hogy a képi jelenetetk összhangban lettek volna a zenével. Az endinggel sincs igazából semmi bajom.
Sikerült kicsit behozni a lemaradást, ami az előző részeket illeti.
Meglep, de ezek a részek lassan kezdenek jobban tetszeni, mint a "jelen" történetszál, ahol tart az Anime. Talán részben azért, mert kevesebb a számomra irritáló karakter és nemes egyszerűséggel érdekes.
Elgondolkodtam, ilyennek látnám(nk) akkor is, ha nem tudnánk, mi lesz a vége ennek az egésznek?
Azért vicces,hogy Ashura és Indra nem nagyon hasonlít Sasukéhoz és Narutohoz.Csak én gondolom így?
Átlagos,de jó rész volt.Jövő héten vagy a köviben kezdődik a 2 testvér harca Nem érdekel a Sablon,csak legyen jó.
Kíváncsi vagyok Ashura Susanno féle jutsujára http://naruto-kun...uto/670/19
Szerintetek Ashura lesz- e gyereke?
Hát az biztos, hogy érdekes lesznek az elkövetkezendő részek. Még olyan 2-3 rész lesz szerintem ebből aztán nem vissza az eredeti sztorihoz (és remélem be is fejezik már azzal)
Amúgy Madara és Hashirama sem igen hasonlít rájuk nem?
Ashurának meg biztos hogy lesz gyereke már csak azért is mert lényegében tőle származik a senju és uzumaki klán is! Na meg persze ő jobban kijött másokkal köztük nőkkel is (részben a tipikus példa) (lehet lesz egy hinatára hasonlító felesége)
A lényegesebb már az hogy Indra hogy a francba szerez családot? Vagy csak megtermékenyít pár nőt és kész? Igaz lehetnek még Sakurához hasonló hülye lányok, igaz ők is csak Sasuke megjavulása után jöttek össze.
Indra nem szarral gurigázik. Nem bízza a véletlenre az utódokat. Mindenkit megrak. A nőket kétszer!
Indra egy autokrata. Szal nem csodálnám, ha Sharingánnal hódítana.
(De tegye mindenki, - aki nem a répára gerjed - a kezét a szívére, és mondja, hogy Ő nem élne ilyen lehetőségekkel, mert az hazudik. Ennyire egyszerű. )
Egy vicces kollégámat idézném. "Aki nem a pinára gondol, az nem koncentrál eléggé."
goku5 írta:
Amúgy Madara és Hashirama sem igen hasonlít rájuk nem?
Ashurának meg biztos hogy lesz gyereke már csak azért is mert lényegében tőle származik a senju és uzumaki klán is! Na meg persze ő jobban kijött másokkal köztük nőkkel is (részben a tipikus példa) (lehet lesz egy hinatára hasonlító felesége)
A lényegesebb már az hogy Indra hogy a francba szerez családot? Vagy csak megtermékenyít pár nőt és kész? Igaz lehetnek még Sakurához hasonló hülye lányok, igaz ők is csak Sasuke megjavulása után jöttek össze.
nem értem miért nem kapta meg a saját MS mintázatát Indra..az egy dolog, hogy a susanoo színe egyezik Sasukéjével, de a mintát miért kellett róla lemásolni, amikor Indrának is van saját mintája?
http://vignette2....0326110411
Ugrás a fórumra: |