Jiren? Ő még gokuéknak is nagy falat volt
Boruto manga
Kashin Koji...
Jobb alsó sarok. Mindenki arra következtet, amire akar. Nekem a szeméről és arról a kis csíkról, ami látszik, Jiraiya jut eszembe.
https://naruto-ku...ons/028/41
Tényleg megalázás lenne viszont ha nem hasonlítana nem lett volna felhozva. Ráadásul jelenlegi hőseink is mennyire hasonlítanak az eredeti Narutó mangához. Bár az is igaz hogy legalább 80 évesnek kell lennie. Amúgy nekem se tetszene. De így tényleg sok mindent megmagyarázna de sok kérdést is vetne fel.
Nekem lett volna egy olyan elméletem hogy Kawaki ugye nem megszületett, hanem létrehozták méghozzá Naruto és Sasuke (a 2 legerősebb személy) DNS-éből, mint fegyvert.
Elképzelhető hogy Kasin Kojival is valami hasonló lehetett csak Jiraya DNS-ével. Valami hasonló módszert tudok elképzelni mint mikor Kabuto próbálta magába olvasztani Orochimarut, csak ez a technológia fejletteb.
Visszatérve Kawakira és erre a teóriámra, szerintem egész jó ötlet lenne mivel Boruto, Naruto fia és Sasuke tanítványa, így olyan mintha a kettejük keveréke lenne. Míg Kawaki szintén ugyan ez csak egy kicsit más értelemben.
Jiraya már meghalt nem értem miért mondjátok hogy ő az. Ő is mondta a Pain elleni harc után hogy az ő története itt véget ért, és végleg leteszi a tollat. Csupán 2 olyan jutsu van a világon ami képes visszahozni a halottakat.
1, Edo Tensei
2, Rinne Tensei
Na most az látszik hogy Kasin Koji nem Edo Tenseijel lett visszahozva mert annak jelei vannak a testen (szemszín, repedés szerű csíkok)
A Rinne Tensei-t meg csak Rinnegannal lehet használni ami Sasukénak van tehát ez is kilőve.
Boruto nyaklánca koránt sem azt jelképezi hogy lesz egy csavar a történetben xD Csak szimplán Boruto neve lefordítva csavart jelent.
amúgy itachi régen tört be a faluba akkor ino klánja még nem igazán volt erre ki specializálódva ugy hogy ha be jut akkor valami más lesz
a jirajya hasonlóság meg inkább elképzelném hogy a fia hiszen sokat kéjenckedet lehet egyszer sikerült neki csak nem tudott rólla
Jon írta:
Nem tudom elképzelni, hogy így meggyalázzák Jiraiyát. Ráadásul nem is hasonlít
Hát azért elég érdekes,hogy ilyen siman bejutott a faluba,de ha jól emlékszem olyan csíkja a 3. hokagének is volt fiatal korában, lehet az ő rokona is,majd kiderül.
De egyébként erről a nagy felbolydulásrol az jut eszember,mikor először megláttuk Tobi sharinganját, minden "szakértő" lehurrogott,hogy ő nem Obito,ő már meghalt stb aztán mégis ő lett.
Semmit nem lehet szerintem kizárni.
IDead írta:
amúgy itachi régen tört be a faluba akkor ino klánja még nem igazán volt erre ki specializálódva ugy hogy ha be jut akkor valami más lesz
a jirajya hasonlóság meg inkább elképzelném hogy a fia hiszen sokat kéjenckedet lehet egyszer sikerült neki csak nem tudott rólla
Ugrás a fórumra: |