Arra a Bluestacks is jó mondjuk. Nem Hack, de meglehet úszni vele a mozgást. Különben nevethetünk rajtuk, mert ha csak nem bassza el őket a busz, még jól is járnak vele, elvégre élveznek rá és mozognak közben (oké, lehet ez csak számomra olyan nagy szó, sőt tuti).
Viszont kezdem sajnálni, hogy az Esport nem fogyaszt és/vagy formálja az alakod. Egyszerűbb lenne mint az hogy amellett mást is csapatnod kell érte/mellette. Ha lenne erre valami Life Hack az jól jönne. Mert hát abból sok van, például a Ketchupos üvegben a palacsinta tészta.
Ennek hatására direkt rákerestem a Life Hackekre és persze hogy elsők között a Pokémon GO-ra adott tippet. Szerintem nekem mára elég volt a netből, ráadásul tuti hogy megint jön majd valami vihar, mert szétmegy a fejem.
[ Wasted ]
Szerk.: Nem tudom mi ez, még nem volt időm átnézni de elég guszta: http://www.meetgr...au/graham/
Lehet már linkeltétek vagy valami, hozzám csak most jutott el. Linkeltem volna képet is kedvcsinálónak de inkább nem tettem, mert Aes kivág az undormányaimmal együtt.
Szerkesztette: Sasha - 2016.07.24. 02:11
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.

Évente pár napot el lehet ott "tengődni", de ha huzamosabb ideig kéne ott lennem, szerintem megőrülnék, annyira taszít hosszabb távon a hely kisugárzása

Olyan furcsa a hosszú haj után