A Krillines kérdést viccnek szántam, de amúgy belegondolva, eddig nem lett megtiltva a gyilkolás. És az hogy a filler részben végigmutogatták Krillin összes halálát, előre vetítheti, hogy esetleg megint meghal.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
A Krillines kérdést viccnek szántam, de amúgy belegondolva, eddig nem lett megtiltva a gyilkolás. És az hogy a filler részben végigmutogatták Krillin összes halálát, előre vetítheti, hogy esetleg megint meghal.
noxon1234 írta:
Hát ez a super már ilyen szánalmas szar marad
A Z-ben legalább voltak normális figurák itt meg ilyen egér, elefánt, farkas meg hasonló marhaságok, semmi értelmes figura.
Gyerekes szar az egész
Még mindig nem tudjuk milyen szabályok lesznek a tornán. Pl lehet-e ölni, meddig tart a mérkőzés, kiesés a ringből vagy kiütés meddig tart. És a fő ki kivel hogy harcol.
De szerintem alap hogy csak úgy lesz hogy mindenki küzd majd. Azt kizártnak tartom, hogy valaki addig harcol míg le nem győzik, legalábbis olyan formában mint az előzőn. Szerintem hasonló lesz mint a földön. Selejtező majd kiesésesen 16 legerősebb marad majd minden körben feleződnek.
Amúgy mit várunk a figuráktól? Ha már tényleg más univerzumiak, legalább nem kéne mindnek úgymond emberszerű állatnak vagy robotnak lennie. Úgymond mindenkinek úgy néz ki 2 lába 2 keze van. Lényegében embernek állat formában vagy robotban.
Sziasztok!
Gondoltam néhány észrevétellel gazdagítom a leírtakat.
Észrevettétek a rózsaszín elefánt isten melletti ismerős arcot? (Gowasu)
Kíváncsi lennék, hogy Zeno-nak minek a testőrség illetve, hogy a jövőbeli Zeno mellé hogy kerültek az övéi (hiszen azok nem jöttek vele). Illetve hogy kettejük mellett miért csak ketten vannak a négyből olykor illetve előfordul, hogy nincs velük egyik sem.
Ha az összes angyal Daishinkan gyermeke, akkor miért ilyen közönyös azzal kapcsolatban, hogy a vesztes univerzumokat Zeno el fogja pusztítani?
Goku5, a torna szabályai kérdésekre már rég megvan a válasz spoilerben. Ha már a vesztes univerzumot elpusztítják, majd pont az lesz a szabály, hogy tilos a gyilkolás? Ne már.
Egyedül a lebonyolítás az egyetlen kérdés. 12 univerzummal nem lehet ágakba rendezni őket, mivel ahhoz 16 csapat kéne, hogy a negyed-elő-döntő párosítás megszülethessen.
Azt is el tudom képzeni, hogy a bemutatómeccsen elpusztítják törpapa univerzumát, demonstrálva a többi istennek, hogy mi vár a vesztesekre. Utána jöhetne létre egy selejtező, ahol megint elpusztítanak 3 univerzumot, hogy meglegyen az ághoz szükséges 8.
Nrike írta:
Sziasztok!
Gondoltam néhány észrevétellel gazdagítom a leírtakat.
Észrevettétek a rózsaszín elefánt isten melletti ismerős arcot? (Gowasu)
Kíváncsi lennék, hogy Zeno-nak minek a testőrség illetve, hogy a jövőbeli Zeno mellé hogy kerültek az övéi (hiszen azok nem jöttek vele). Illetve hogy kettejük mellett miért csak ketten vannak a négyből olykor illetve előfordul, hogy nincs velük egyik sem.
Ha az összes angyal Daishinkan gyermeke, akkor miért ilyen közönyös azzal kapcsolatban, hogy a vesztes univerzumokat Zeno el fogja pusztítani?
Sztem nem lesznek véglegesen eltörölve az univerzumok, azt tudom elképzelni h Goku a torna megnyerése után a sárkánnyal visszafogja állítani amit Zeno eltörölt. Ezzel hírnevet és tiszteletet fog nyerni a többi univerzumtól.
Másik opció (bár erre kis esélyt látok) valami vagy valaki miatt félbe fog szakadni a verseny és más irányba fog menni a történet.
Én is azt mondom, hogy az még nem biztos, hogy lehet ölni. Ide azt a spoillert ahol az van írva hogy lehet! Pláne úgy hogy még a nagy torna messze el se kezdődött.
De tényleg inkább a gyerekeknek kellene menniük, jó lehetőség lenne nekik is megmérkőzni és látni mit kell még fejlődniük, meccs közben fejlődni. Túlságosan Gokura összpontosít már ez, nem pedig ahogy a Z-ben is mondta Goku a fiatalokon a sor, hogy felnőjenek és megvédjék a földet.
Goku ne kezd a hülyeséget már megint ahogy szoktad.
Mindenkinek lehet véleménye de abból ne csináljunk már tényt.
Arra gondolok, hogy oké, hogy a vesztes univerzum elpusztul, de az még nem jelenti, hogy automatikusan lehetne ölni a harcok során. Előbb várjuk meg mi lesz
És lássuk végre azt a régi Gohan féle rage SSJ2-őt.
Én azt abszolút nem állítom ténynek, viszont az ellenkezőjét se állítsa már nekem senki. Ezt csak én mondom mivel semmit nem tudunk ezért én is csak egy lehetőségnek írtam. Abból kiindulva, hogy már valaki írta hogy mikor ölik meg vajon Krilint?
Gohanra meg én is várok! Térjen már vissza a gyökreihez és mutassa meg hogy a legerősebb harcosfaj leszármazottja és jogosan. Ahogy ő is szeretett már már edzeni és harcolni kisebb korában és nem csak a tanulás érdekelte.
noxon1234 írta:
Hát ez a super már ilyen szánalmas szar marad
A Z-ben legalább voltak normális figurák itt meg ilyen egér, elefánt, farkas meg hasonló marhaságok, semmi értelmes figura.
Gyerekes szar az egész
Dragon ball elsősorban gyerekeknek készül/készült, mint ahogy a Z is. Attól függ mit értünk "normál figurák", illetve "értelmes" figura alatt, Z-ben is voltak különféle lények (Frieza és csapata, Cell, Buu, a túlvilág karakterei stb.). Mivel több univerzumról beszélünk, nem várhatjuk el, hogy minden lény forma ember legyen.
Ugrás a fórumra: |