Az nem minősülne mínusznak hogy nem figyeltek a környezetükre és egy oszlop majdnem megölt valakit? Toga-ékat meg szépen elverték mit nem mondjak .
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
220. fejezet
Ez most kicsit lassabb fejezet lett, de legalább bepillanthattunk a League életébe.
A borító pedig halál menő lett.
Jaeger írta:
Tomuránál az a doboz amiben a képességelvevő injekciók vannak?
Szerintem valamit tervezz az injekciókkal. Lehetséges, hogy gonosztevő ellen is fogja használni, hogy kihivja a tiszteletét. És ha jól emlékszem még 4 darab befejezett darab maradt benne.
Fuuu de nagy káosz lenne ha találna valakit aki tudna sokszorosítani
221. fejezet:
Akkor lehetséges lenne, hogy a teória valós és Dekunak tényleg lett volna képessége csak All for one elvette tőle kiskorában?
Én ez alapján azt mondanám, hogy a doki ugyanaz a személy aki Dekut vizsgálta a legeljén...
https://www.manga...21?page=14
https://naruto-ku...mia/001/19
Neten nagyon felkapták ezt a teóriát Bár én nem tudom nincs sok valóságalapja.
Abban se vagyok biztos, hogy ugyanaz a doki, de ha mégis akkor lehet akkor még "jó" volt.
All for One-nak nagyon sok képessége van nem hiszem, hogy pont Dekué olyan ritka lett volna, hogy kellett volna neki. Meg úgy tudom nincs olyan képesség AFO birtokában ami megmondja milyen képességed van/lesz. És Deku egyszer se vette észre, hogy képessége lett volna.
A fejezetről pedig kezd érdekes lenni...
Ha a Doki képes lesz az injekciókat sokszorosítani az elég nagy káoszt okozna. És a múltkori Nomu is elég erős volt ha abból elszabadul 10 akkor a hősők elég nagy bajban lesznek...
Még nem hallottam erről, de a doki tényleg hasonlít. Érdekes, bár én jobban szeretném, ha nem lenne igaz, kicsit elvenne Deku karakterének az értékéből a szememben.
Meg kegyetlen op is lenne, ha tudná sokszorosítani őket. Bárkit eltalálsz vele annak kb. vége egy harcban.
Hát ha azt nézzük, hogy egy darab megállításához kellett a no. 1 meg 2 hős is, akkor ja, nagyon mély kakiban lennének.
Bár valószínűleg még nincsenek készen teljesen, talán az előző értelmesnél is meg volt említve, hogy kísérletezés miatt engedték el.
Pedig az szinte biztos, hogy vagy a Noumok vagy az injekció de valami történni fog ha már a Dokinál vannak. Csak érdekes volt, hogy előtte a dobozokat nézte az injekcióval az előző fejezetben.
Ugrás a fórumra: |